tco Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 bine ai venit! vezi ca era un samurai de vanzare prin braila! si prin bulgaria gasesti ceva! gasesti un samurai de vanzare la un parc de dezmembrari intre braila si galati salut! ai vazut vrun luaz de vanzare prin zona? off-road nucsoara on-road vama veche Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
specials Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Wellcome!!! Editat Decembrie 28, 2010 de specials Jeep Wrangler YJ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 28, 2010 Partajează Postat Decembrie 28, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Wellcome!!! Aici e topicul unde trebuia sa fie primul tau post....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aramis Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari .... ma intitulez Aramis ... si sunt nou venit pe acest forum. Masina detinuta momentan ... nu face obiectul acestui forum, insa ... sunt in cautare de informatii, idei si lucruri diferite (de-aia sunt pe forum acum). Multumesc, si ... felicitari tuturor detinatorilor de masina ... 4x4 (sau in devenire) Respecte, Aramis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipak Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt membru de prin vara (2010) si sigur am postat atunci un mesaj de prezentare dar cred ca a disparut. :) ma numesc Ciprian, sunt din Bucuresti, am 33 de ani si un samurai 4x4 pe nume B444FUN, pe care l-am cumparat de la un domn simpatic din cluj. descopar pe zi ce trece ca mecanica ma pasioneaza, poate chiar mai mult, in ultima vreme, decit profesia mea de baza (sunt programator). in rest, imi plac excursiile pe munte, imi place sa stau cu cortul la mare ca robinson, sa iau lectii de dans, sa cunosc oameni si sa petrecem timp impreuna. sunt anti-vinatoare dar incerc sa nu-i judec pe vinatori. sarbatori fericite si cit mai multe iesiri in natura, cu roti sau fara, pe coclaurii patriei. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
evolio Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt posesor al unui Ssang Yong Actyon de care sunt foarte multumit pana acum. Sunt pasionat si implicat in achizitionarea de antichitati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gikgik Postat Decembrie 29, 2010 Partajează Postat Decembrie 29, 2010 Re: problema neidentificata ambreiaj scz ca nu mam prezentat nu am stiut de regula a:grin:sta sunt romeo si locuiesc in targoviste . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deaconuconst Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, azi am mai mult timp... Sunt Deaconuconst - antin din Targu Neamt(Ion Creanga,Sadoveanu, Veronica Micle,Cetatea Neamtului,Rez. zimbri,Manastiri-Neamt,Agapia,Secu, Varatec,Sihastria etc.) Am un Freelander2 cu 38000Km facuti in tara si Europa mai mult on-road dar fugarit, fara probleme pana acum cand a inceput sa faca zgomot pe spate. Am cautat pe net sa ma informez, v-am gasit pe voi si-mi place... LA MULTI ANI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianmario Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit! La multi ani! Eu cred ca o tara care incearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stand intr-o galeata, incearca sa se ridice tragind de miner. (Winston Churchill) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator doru1979 Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Scuze , nu am stiut de prezentare! Doru din bacau posesor freelander 1 din 1999 vanator si pasionat auto Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Altenergy Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Laur si sper sa devin cat mai rapid posesorul unei Vitara pe care sa imi fac inceputurile in ale off-road-ului! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator catalin mihai Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt catalin mihai din Bucuresti am 40 ani casatorit 2 copii meseria de ag imobiliar si incerc si eu sa devin un inpatimit al offroad. Sunt la inceput nu stiu cu ce se maninca offroad. Incerc poate o sa ma ajutati voi Va mutumesc:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirkuletz Mirk Postat Decembrie 30, 2010 Partajează Postat Decembrie 30, 2010 Salutari Salut , Mirca Iulian ma numesc din Cugir AB posesor a unui daihatsu feroza.m`am inscris si eu aici cu gandul ca oricand am nevoie de un sfat prietenesc, de o vorba buna cineva m`ar putea ajuta.off road`ul pt mine este ceva extraordinar , imi place f mult si nu cred ca as putea trai fara el .. alte pasiuni ale mele : enduro , fotbal . multa bafta si toate cele bune ;):tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian_pasca Postat Decembrie 31, 2010 Partajează Postat Decembrie 31, 2010 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut si bine v-am gasit :) Ma numesc Cristian Pasca si sunt din Timisoara, 32 de ani, si posesorul unui Land Rover Freelander 1 TD4 anul 2002 de 3 ani. In speranta de a gasi un 4x4 fiabil, costuri reduse la intretinere si combustibil, am ales aceasta masina, care in cei 90.000 km parcursi nu m-a dezamagit. Ma bucur sa aud parerile altor posesori de 4x4, si gasesc acest forum foarte util si informational. Va multumesc tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DaKaR Postat Ianuarie 1, 2011 Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 (editat) Bine v-am gasit si Salutare tuturor. Sunt Eugen si sunt iubitor de expeditii 4x4. In asteptarea a ce ne va rezerva 2011, va doresc tuturor implinirea visurilor 4x4. Ganduri bune pentru toti. _______:jp1 Land Rover Discovery I - dotari standard + troliu Editat Ianuarie 10, 2011 de DaKaR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diesel74 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit si La multi ani! Sunt in cautarea unui 4x4 ieftin si bun. Probabil Lada Niva. Astept oferte bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalint Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare . Am un Suzuki Grand Vitara 2.0 benzina din 2004 . Si nu ma mai satur de ea ...:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna,sunt ADP246,am un Range Rover si ma alatur acestui forum,in speranta unei colaborari reciproce pe viitor! Va multumesc pentru 'gazduire' si sper sa nu va plictisesc prea tare; Numai bine tuturor!:cl Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Laur si sper sa devin cat mai rapid posesorul unei Vitara pe care sa imi fac inceputurile in ale off-road-ului! Bine ai venit in :cl Laure! :banana:banana:banana Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JULIANO Postat Ianuarie 2, 2011 Partajează Postat Ianuarie 2, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor Noroc Sunt Iulius Gal,locuiesc in Bucuresti si vreau sa ajut aceasta ''lume'' asa cum pot mai bine. Caracterul se pastreaza mult mai usor decat se recastiga..!!! Club 4x4 Bucuresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vasik Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 salutare tuturor si an nou fericit ! ma bucur ca am intilnit acest forum , pe care de altfel il cautam de mult .as dori sa ascult sau sa primesc pareri sfaturi si opinii despre masinile si motoarele de aro , avind in vedere ca nu mai am de cel putin 15 ani legatura cu aceasta lume . cindva , in tinerete , am condus citiva ani doua tipuri de aro ( de intreprindere ) un 243 si un 244 , amindoua cu motoare de Brasov , amindoua cu pompe in linie , dar la acel ,, atunci " nu dadeam eu mare importantza la cilindree , cai putere , consum , par motor , etc etc , si deci-- si din putinul ce stiam de mecanica si motoare de aro am uitat , sau aproape . Momentan , as vrea sa-mi cumpar un aro cu un motor durabil ca acela de brasov, cu suspensia fina ca de 244 , pompa in linie , blocaj pe punti( sau pe punte..) , sasiu ranfortat , sau dublat , ca stiu ca se cam rupea din trepidatia motorului , si sudura era problematica pt ca sudind , se decalea , si se rupea de linga , etc . Mai stiu , sau imi mai amintesc ca sarea din viteza , si nu stiu daca s-au fabricat mai multe tipuri de cutii de viteza , sau toate erau asa , sau am avut eu ghinionul sa dau peste aia rea . Am mai multe neclaritati si dubii , si chiar lacune in aceasta directie , si mi-ar placea sa pot pune intrebari si sa primesc raspunsuri , inclusiv daca asta m-ar costa o cina regeasca unde i-ar veni mai bine si la indemina celui ce mi-ar acorda timp din timpul lui . multa sanatate si multumiri anticipate . Am scris ardeal la adresa , pt ca acolo am de gind sa ma retrag in curind , desi nu am un loc stabilit inca .toate cele bune . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leahubogdan1 Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: Buna ziua Ma numesc Leahu Bogdan sunt din Oradea, posed o Suzuki Vitara Philippe Cousteau verde Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 Re: problema neidentificata ambreiaj scz ca nu mam prezentat nu am stiut de regula a:grin:sta sunt romeo si locuiesc in targoviste . Daca locuiesti in Targoviste de ce ai trecut Bucuresti la locatie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreip Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Ciao, tuturor iubitorilor 4X4! An Nou Fericit tuturor! Ma numesc Andrei Piloiu, posed un LR Freelander 2.0 Di, "ala mic" imi place sa-l alint. Sunt nou printre voi si deocamdata tot ce pot sa va mai spun doar ca va multumesc pentru gazduire! Sa auzim numai de bine. :cl™ LR Freelander 2.0 Di Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vmihordea Postat Ianuarie 4, 2011 Partajează Postat Ianuarie 4, 2011 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt viorel, sunt din galati si doresc sa achizitionez un 4x4 bun si ieftin multumesc pt gazduire Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate