mihai1950 Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor sal. sunt mihai si am un LR Freelander 2 cu motor de 2,2 cmc disel TD4 din 2007. nu am de gind sa fac vreo modificare , deoarece consider ca este o masina perfecta pt. gusturile mele in materie de auto. pacat ca nu pot sa pun niste poze. acum ca m-am prezentat am o rugaminte: are cineva manualul de utilizare pt. acest model in romaneste ? daca da , dati-mi un mesaj pe adresa de mail. va multumesc anticipat.:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi37 Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna! Sunt Sebastian din Bistrita, proaspat posesor al unui Mitsubishi Pajero V24 fabricatie 1996. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardar Postat Martie 15, 2012 Partajează Postat Martie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Niva din poza este a ta? Si eu ma gandeam la a-mi folosi Nissanul cam la fel! Chiar foarte tare, cel putin la resedinta de la tara. Te contrasalut! Da,este a mea si sa stii ca este grozava,pe mine ma impresionat ce poate face o masina cu un motor de 1,7 benzina.La fiecare model de masina poti savura alte placeri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tanasa adrian Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea! Numele meu este Tanasa Adrian sunt din Bucuresti si sunt posesorul unui Jeep Grand Cherokee 2,7 CRD. fabricatie 2004 Jeep Grand Cherokee 2,7 CRD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florinelcf Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ... numele meu este Florentin Costea sunt din Tg. Mures si ma bucur ca sunt alaturi de voi. Auto .....Suzuki Samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irikos Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Sunt Andrei si momentan imi duc veacul prin Bucuresti. M-am indragostit de ceva timp de Subaru Forester(modelul pana in 2007) si strang cu nerabdare sa-mi indeplinesc visul. Am intrat pe forum sa aflu cat mai multe despre masina inainte s-o iau, despre off road si despre locuri de off road. Sper sa ne auzim cu bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leca666 Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor sal tuturor.ma numesc aurel sunt din bihor si deocamdata nu am nici un 4x4 dar imi place foarte mult masinile 4x4(sunt vanator si am condus mai ales iarna pe zapada sau noroi cate o niva sau un samurai)as vrea sa imi cumpar un samurai(cand o sa am bani)pentru vanatoare si deocamdata sunt in cautari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinthelion Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare sunt sorin,sunt proaspat mandru posesor de 4x4 si abia astept niste iesiri la "plimbare":tk. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pautov Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari din Bucuresti!Sunt Pautov Si vreau Si eu o se intru in randuri 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acid Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare membrilor, Sunt proaspat posesor de Terrano II, motorizarea pe benzina si pana acum ma pot declara foarte multumit pentru o masina din '93:) Spor! Nissan Terrano II 2.4i Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel1 Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Sunt Daniel m-am inscris ca membru pe acest forum pentru niste informatii despre preincalzitoarele Webasto ,iar in urma citirii mai multor topicuri m-am virusat iremediabil in doua zile imi voi lua un patrol si sunt super entuziasmat de tot ce inseamna off road ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flower Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt flower, sunt posesor de 4x4, iubitor de iesiri in mizerie si sunt interesat de a lua legatura cu oameni care au aceeasi placere. toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex2001 Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Alex. Locuiesc in Constanta. Masini: Toyota LC 120 si Suzuki Samurai nemodificate(poate pe viitor) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Piciu.stefan Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut!Sunt Stefan,din piatra neamt!pur si simplu copilot! salutari la toti membri! :2dr Dezvolt arta de a sta singur ,cand sunt inconjurat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camionero56 Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut si respect !ma numesc Adrian si asi dori sa aflu mai multe din secretele offroadului . Sunt proprietarul unui Jeep cherokee xj din anul 1997 care nu mai vrea sa ma ajute ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vig56 Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 vig56 salut sunt un posesor al unui range rover 2.5 dse din anul 2000. pe care il repar singur si as vrea sa ajut cu sfaturi posesorii de range rover p38 in orice problema 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabytm Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Ma numesc Azoitei Gabriel, sunt din Timisoara si de 2 ani am o Lada Niva din 1987, carburatie, achizitionata in stadiul de epava. Pasiunea mea este mecanica de timp liber. 4x4 URBAN OFFROAD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aro 10 Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara tuturor, Sunt Vio, am un ARO 10, la care am adus cateva modificari care sa imi permita sa ma misc prin padurile patriei. Pe de alta parte, acasa, la tara ai mei isi fac treburile fara nici un stres cu el. Ca si modificari, de-a lungul timpului au aparut: - un motor nou de Dacia 1.6 + CV + cutie de transfer reconditionate; - suspensie inaltata; - troliu electric de 4.5t; - jante pe 15 cu anvelope cu profil SIMEX. In momentul de fata imi doresc un M pe care sa il pregatesc oarecum pentru offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
batranub Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Bogdan , sunt din Arad, de profesie programator si agricultor amator. Momentan am un Passat din 2007 4motion care m-a dezamagit (renumitul motor 2.0 TDI). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VS89MER Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt catalin sunt din barlad si conduc un suzuki vitara cabrio cu volan pe drapta cu respect Catalin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt catalin sunt din barlad si conduc un suzuki vitara cabrio cu volan pe drapta cu respect Catalin Asa , da ! :W:cl:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Trophy Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Topic de prezentare a membrilor Cred ca de prin 2008 am sarit sectiunea asta Cu scuzele de rigoare ... nume: Tripe Vidican Calin locatie: Oradea masina: mitsubishi pajero 2,5 turbo diesel intercooler, an 2004,long body (7 locuri) ocupatie: Inginer, hoby: mecanica, pescuitul, muzica, si nu in ultimul rand off road-ul (mai moderat,) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipriani Postat Martie 21, 2012 Partajează Postat Martie 21, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt catalin sunt din barlad si conduc un suzuki vitara cabrio cu volan pe drapta cu respect Catalin bine ai vent vasluianule... avem si noi in vaslui un mic club de off road te asteptam..daca te intereseaza... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ufo2912 Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Flaviu, is din Turda. Inca nu am masina 4*4 dar ma gandesc sa iau una bucata pt familie (sotia si ceva caini). Asa ca m-am inscris si am inceput sa caut/sa sap care este masina care s-ar potrivi. Nu m-am decis inca asa ca o sa le iau (paginile) pe rand, ceea ce inseamna ca va mai dura ceva. Oricum, prefer pana in 2000 cc, din cauza taxelor, cu cutie automata - ca o sa conduca nevasta (am si eu permis dar din cauza medicale/ paralizie pe bratul drept in urma unei interventii pe creier ... ). Mai multe pe parcurs, ca am destule pagini de vizitat :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bicu Postat Martie 22, 2012 Partajează Postat Martie 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt bicu sunt pasionat de off road am un nissan patrol 2.8 am si un atv si mi-ar face placere sa cunosc citi mai muti membrii ai acestui club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate