windshadow Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Salutare! Salut! Numele meu este Gabi, sunt din Bucuresti si activez in domeniul productiei publicitare. Sunt proaspat posesor de KIA Sportage. Ma folosesc de mult timp de informatiile de pe acest forum, este singurul forum pe care l-am gasit profi. Abia azi mi-am facut cont pentru ca pana acum nu am avut nicio masina 4x4 si mi s-a parut normal sa am masina si apoi sa fac inscrierea. Una din pasiunile mele este muntele si de curand am fost cuprins de un interes mai mare pentru offroad. Masina pe care am achizitionat-o acum nu e o masina de offroad, dar sper sa pot invata cate ceva cu ea inainte sa trec la o masina cu adevarat de offroad. Va salut cu respect si va multumesc pentru primire! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: Salutare! Salut! Numele meu este Gabi, sunt din Bucuresti si activez in domeniul productiei publicitare. Sunt proaspat posesor de KIA Sportage. Ma folosesc de mult timp de informatiile de pe acest forum, este singurul forum pe care l-am gasit profi. Abia azi mi-am facut cont pentru ca pana acum nu am avut nicio masina 4x4 si mi s-a parut normal sa am masina si apoi sa fac inscrierea. Una din pasiunile mele este muntele si de curand am fost cuprins de un interes mai mare pentru offroad. Masina pe care am achizitionat-o acum nu e o masina de offroad, dar sper sa pot invata cate ceva cu ea inainte sa trec la o masina cu adevarat de offroad. Va salut cu respect si va multumesc pentru primire! Bine ai venit Gabi! Chiar daca Kia Sportage nu este o masina de offroad in adevaratul sens al cuvantului, poti strabate cu ea foarte multe trasee de munte, trasee pe care nu poti ajunge de regula cu un autoturism obisnuit. Eventual, ca sa preintampini unele probleme, protejaza partea de sub masina cu niste scuturi. In 2008 am avut la competitia Maramures Offroad Fest, o Kia Sportage care s-a descurcat cu mult peste asteptari. A trecut prin locuri prin care nici nu ne imaginam ca va trece. Bineinteles, conteaza si nebunia pilotului. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebastian tatoo Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare,ma numesc sebastian si sunt nou in domeniul off road,recent am vandut un opel frontera si as vrea sa achizitionez ceva mai bun,un nissan teranno 1,sau un pajero ceva sper sa ma ajutati voi sa ma decid.va multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aston Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut tocmai am descoperit si eu pasiunea de off road...si sunt in cautare de o masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vpetrisor Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Petrisor din Resita, viitor posesor de 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catalin_alx Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Catalin din Slobozia si sper sa devin in scurt timp posesorul unui nissan patrol Y60 4.2 benzina . Si incerc sa ma informez pt inceput. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MAK Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Ma numesc Marius si am intrat recent in aceasta comunitate 4x4. Sunt foarte pasionat de natura si ma incita sa ies din Bucuresti si sa ajung in locuri pitoresti, parasind asfaltul si implicit "comunitatea de grataragii". Ca sa imi satisfac aceasta pasiune dar nu numai, am acizitionat 2 "utilaje" Nissan Patrol Y61 2,8 din 2000 si Nissan Patrol Y61 3,0 din 2002. Este foarte probabil ca le voi modifica in timp pt off-road. Imi face placere sa aflu informatii noi din sfera off-road si sa am acces la opiniile si experiente traite de voi. Toate cele bune, Marius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apple Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Adrian,sunt din Galati, am 20 de ani si sunt noul posesor al unui Jeep Grand Cherokee Orvis Edition 5.2l de care sunt mai mult decat multumit !! Sper sa reusim sa ne ajutam reciproc ! Bafta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Adrian,sunt din Galati, am 20 de ani si sunt noul posesor al unui Jeep Grand Cherokee Orvis Edition 5.2l de care sunt mai mult decat multumit !! Sper sa reusim sa ne ajutam reciproc ! Bafta ! bine ai venit:W felicitari pt achizitie.:br nu ar fi rau daca ai pune si ceva poze cu masina. stiu ca a fost fabricata aceasta editie intre '95-'97. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
apple Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor bine ai venit:W felicitari pt achizitie.:br nu ar fi rau daca ai pune si ceva poze cu masina. stiu ca a fost fabricata aceasta editie intre '95-'97. Cu mare placere, am cateva poze, unde as putea sa le postez ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 22, 2012 Partajează Postat Aprilie 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Cu mare placere, am cateva poze, unde as putea sa le postez ? Pe topicul unde ai expus problema cu cutia de viteze si acela va deveni topicul masinii tale ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Foehammer Postat Aprilie 23, 2012 Partajează Postat Aprilie 23, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Sunt Sebastian, am un Touareg 3.0 6V, din 2008 pe care, cu inconstienta :grin: l-am zgariat si catranit pe la pescuit dar mai ales la vanatoare. Acum sunt hotarat sa-mi cumpar un Patrol, ca sa fac ceea ce am de facut cu "unelete specializate". In concluzie, am ajuns pe aici, ca sa arunc un ochi si sa invat de la profesionisti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maximilian Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Vlad, sunt din Iasi, am 27 de ani si sunt noul posesor al unui Suzuki Jimny 1.3 soft top din 2003, o bijuterie de masina de care m-am indragostit din prima. Multa bafta celorlalti membri si la cat mai multi km on si off road fara probleme. Toate cele bune, Vlad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
christi Postat Aprilie 24, 2012 Partajează Postat Aprilie 24, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Sal all Am intrat aice la voi cu ocazia cautarii de informatii legat de reparatii. Stii cum se zice... cand devii expert in piese de masina personala e bine s-o duci la fiare vechi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ninogicus Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut tuturor sunt cornel din alba iulia si, momentan, conduc un peugeot 309 mai vechi care nici macar nu e al meu. nu ma omor dupa diesel-uri, dar, poate imi schimbati voi parerea. desi, recunosc, sunt, totusi, destul de placut de condus fata de benzinare. salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jimmy Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Mihai, proaspat posesor al unui Vitara 1.6 8 valve din '93, soft top, adus acum doua saptamani din Olanda. Am avut destule masini pana acum, dar asta mica m-a castigat cu totul! :grin: Am intrat la voi ca sa fur cata meserie pot :D The object of war is not to die for your country, but to make the other bastard die for his. G-ral. Patton Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
444dfs Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Ciprian sunt din Timisoara, ma informez in legatura cu un utilaj serios. Momentan pentru deplasari off-road detin un ATV de 250cmc. E timpul pentru un upgrade:) Range Plover de oras Jimny de noroi ( under construction) Atv si Cross care mi-au dat microbu’ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madmax2 Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Alex din Cluj , am 27 de ani su detin o Lada Niva 1.7I din 2010 de care sunt foarte multumit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coshi Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor hello. I'm Marcin from Poland. I drive isuzu trooper 3,2 '96, 33" MT, warn winch. I'm looking forward to meet with you on Romanian track this summer:) BTW - I'll be glad for any help in establishing road thru Romanian mountains, any GPS maps, any guides what forests to avoid and witch are 'must seen'. Cheers Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roman_radu Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor> salutare tuturor! Va salut mari inpatimiti ai offroad-ului, numele meu este Roman Radu, un prieten de-al meu mi-a recomandat acest forum si acum ma bucur ca fac parte dintre membrii lui.Detin o Toyota Land Cruiser HJ 61, pe care din pacate sunt nevoit sa o vand!sper ca exista aici un iubitor care sa-i foloseasca,ptr cei care cunosc modelul se stie ca este un tanc :). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 25, 2012 Partajează Postat Aprilie 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor> salutare tuturor! Va salut mari inpatimiti ai offroad-ului, numele meu este Roman Radu, un prieten de-al meu mi-a recomandat acest forum si acum ma bucur ca fac parte dintre membrii lui.Detin o Toyota Land Cruiser HJ 61, pe care din pacate sunt nevoit sa o vand!sper ca exista aici un iubitor care sa-i foloseasca,ptr cei care cunosc modelul se stie ca este un tanc :). :W:cl:h5 Fa-i repede un topic de prezentare la masina ta ca si asa sunt foarte rare si e pacat sa n-o vedem si noi pana nu se vinde ! :tk REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanmb Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Bogdan, sunt din TM. nu detin un autovehicul 4x4 dar imi place siguranta care mi-o ofera; adica eu ma simt mai in siguranta intr-un 4x4. RRC 1989 2.4l TD l4 VM Motori LR3 L319 2008 TDV6 2.7 - 2.7 L AJD V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
elviscatalin Postat Aprilie 26, 2012 Partajează Postat Aprilie 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, din Tm deranjez si eu... vreau sa imi iau un freelander, din 2003, motor 2000cc cu cutie automata...rog pareri la rubrica de sfaturi:banana merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ooprean Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, vin si eu din Sibiu la clubul vostru. Am un Subaru justy 4x4. Nu am pretentii mari de la masina dar pina acum m-am descurcat cu ea. Ovidiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Aprilie 27, 2012 Partajează Postat Aprilie 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Tot eu sunt. Adica asta... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=36366 Nu am murit. Inca. Schimbari majore nu sunt fata de ultimul update, in afara de oboseala crunta. Plus ... in curand (cam maxim 2 luni..) va mai fi un aztec. Junior. Mai vorbim. Ca update... Plus o Azteca. ( de 2 saptamani) Restul ramane valabil. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate