cherokee3 Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 salut sunt alin si sunt proprietar de grand cherokee va salut sunt alin sunt din bucuresti si sunt proprietar de grand cherokee an 93 4000 cmc va salut si toate cele bune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rapsoul72 Postat Martie 29, 2012 Partajează Postat Martie 29, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt Cristi sunt la inceput cu offroudul dar imi plac masinile si muntele, am un Pinin motor 1.8 benzina cum l-a facut mama lui, sper sa reusesc sa il modific eu dupa placul meu in scurt timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian.voicu Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Adrian, sunt pasionat de calatorii, in special la munte. Am achizitionat recent un Samurai din '96, 1.3i, fara modificari si doresc sa invat sa-l folosesc cat mai aproape de potentialul maxim (posibil sa apara si modificari, dar in timp) - de mentionat, sunt un incepator intr-ale off-road-ului. Sanatate si numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyab Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt Daniel am 25 de ani din judetul Alba, undeva prin Apuseni, sunt incepator in discutiile cu si despre masini 4x4 dar de curand am achizitionat o Vitara, prima mea masina cu tractiune integrala si sper ca in timp sa invat cu ajutorul vostru cat mai multe. Nu am achizitionat-o pentru a participa la concursuri sau pentru a face un tanc din ea ci mai mult din necesitate si pentru a putea ajunge in locuri mai greu accesibile altor masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor :W:cl:h5!!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CME Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt Simi din Timisoara si am din 2009 un Opel Frontera Sport 2.0i. E prima mea 4x4 si am luat-o pentru drumuri neasfaltate si iesiri ocazionale prin tara, pe munti fara sa ma gandesc la concursuri sau performante personale. Sunt fan al transmisiilor automate hidraulice si de profesie programator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_Cretan Postat Martie 31, 2012 Partajează Postat Martie 31, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Numele meu este Andrei . Pasionat de off road , 4x4, Natura ,Aer Curat Detin un chevrolet spar .. un quadbike Suzuki Ltz 400 si un Automodel 4x4 Mugen . Si pe viitor visez la un Samuri , indragostit la prima intalnire de o veverita :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
REMU Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Sallut sunt REMUS din VS am si eu un patrol scurt 2.8 si incerc sa l prepar cat mai mult am inceput cu taiatu si toate alea ..deci am sa va plictisesc cu intrebarile de acuma in colo ..salutari si nujmai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionutz31v Postat Aprilie 1, 2012 Partajează Postat Aprilie 1, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , Ma numesc Ionut,sunt din Bistrita si am un MK1 2.5 TD din anul 1989.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gery Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Gery din Lugoj si am o Toyota 4runner 3.0 V6, sunt pasionat de offroad si de vanatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crovatzsebastian Postat Aprilie 2, 2012 Partajează Postat Aprilie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt sebastian si detin un Freelander pe benzina motor 1.8i.Este primul Land Rover pe care-l detin.Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rollo Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Adrian, sunt din Bucuresti si am pentru moment 2 Jeep-uri Wrangler, unul Sport din 2008 si unul Rubicon 2012. Ma intereseaza cateva sfaturi competente in legatura cu inaltarea Rubiconului, precum si achizitia de roti pentru acesta. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
corso Postat Aprilie 3, 2012 Partajează Postat Aprilie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare,salutare sint Silviu si ca toti membrii ai acestui forum sint pasionat de masinile 4*4.Masina mea este nissan terrano 2 cel cu 7 locuri cu motor de 2700 diesel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lenoyy Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt Ioan din Bucuresti, viitor posesor de 4x4 (cat mai curand sper) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Freighter Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Bogdan, din Bucuresti, de curand posesor de Honda Ridgeline 4WD 2008, VTEC V6 3.5 L. Deasemena mare amator de iesiri in natura, deocamdata soft off-road, inca n-am avut timp de "preparat" masina. Urmaresc acest forum de mult timp cu mare placere, sper sa particip activ de acum incolo, numai bine tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gigi Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Ma numesc Gigi sunt din Campulung si sunt un admirator si utilizator de cativa ani al masinilor cu tractiune integrala. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Bun venit! Am inteles ca "de cativa ani" sunt ceva mai multi. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bodypav Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Bogdan nou venit in club 4x4, anul asta sper sa-mi iau un vitara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin_cip Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna Sunt Alin si sunt posesorul unui 4x4 marca pajero mk2 din 1994 , 73kw, 3 usi. Citesc acest forum de 1an si pot sa spun ca am învățat foarte multe. Sa o tineti tot așa. Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chopper Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Ca sa respectam regulile forum-ului, ma prezint din nou. Salutare, sunt Andrei, locatie sibiu, agregate : fost Vitara, actualmente LR Disco 1 doua buc (1 RHD, 1LHD), si bineinteles un chopper Intruder 1500. Alternam cromul cu noroiul. C'est la vie. Ride Free Die Free. A way of life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dudujjj Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor ciprian , Vaslui Jeep Wrangler TJ ... modificat cam tot Editat Aprilie 5, 2012 de dudujjj my life ... my way ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Aprilie 6, 2012 Partajează Postat Aprilie 6, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Bun venit noilor inscrisi in forum! :cl Editat Aprilie 6, 2012 de Tavi D. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian08 Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 (editat) salut pe toti sunt nou in domeniul. asta am un pajero 2.3 td ma bucur ca sunt si alti pasionati de off road asa ca doresc multa bafta la toti in domeniul asta salut adrian din hunedoara pajero mk 1 2.3 td Editat Aprilie 7, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIVABARAT Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 (editat) Buna! Sunt Laszlo din M-ciuc,si am un Lada Niva. Buna tutoror! Editat Aprilie 20, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor E noua Niva ta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate