Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare, sunt Cristi sunt la inceput cu offroudul dar imi plac masinile si muntele, am un Pinin motor 1.8 benzina cum l-a facut mama lui, sper sa reusesc sa il modific eu dupa placul meu in scurt timp.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

Ma numesc Adrian, sunt pasionat de calatorii, in special la munte.

Am achizitionat recent un Samurai din '96, 1.3i, fara modificari si doresc sa invat sa-l folosesc cat mai aproape de potentialul maxim (posibil sa apara si modificari, dar in timp) - de mentionat, sunt un incepator intr-ale off-road-ului.

Sanatate si numai bine!

Link spre comentariu

Sunt Daniel am 25 de ani din judetul Alba, undeva prin Apuseni, sunt incepator in discutiile cu si despre masini 4x4 dar de curand am achizitionat o Vitara, prima mea masina cu tractiune integrala si sper ca in timp sa invat cu ajutorul vostru cat mai multe.

Nu am achizitionat-o pentru a participa la concursuri sau pentru a face un tanc din ea ci mai mult din necesitate si pentru a putea ajunge in locuri mai greu accesibile altor masini.

Link spre comentariu

Sunt Simi din Timisoara si am din 2009 un Opel Frontera Sport 2.0i.

E prima mea 4x4 si am luat-o pentru drumuri neasfaltate si iesiri ocazionale prin tara, pe munti fara sa ma gandesc la concursuri sau performante personale.

Sunt fan al transmisiilor automate hidraulice si de profesie programator.

Link spre comentariu

Salutare!

Numele meu este Andrei . Pasionat de off road , 4x4, Natura ,Aer Curat

Detin un chevrolet spar .. un quadbike Suzuki Ltz 400 si un Automodel 4x4 Mugen . Si pe viitor visez la un Samuri , indragostit la prima intalnire de o veverita :tk

Link spre comentariu

Sallut

sunt REMUS din VS am si eu un patrol scurt 2.8 si incerc sa l prepar cat mai mult am inceput cu taiatu si toate alea ..deci am sa va plictisesc cu intrebarile de acuma in colo ..salutari si nujmai bine

Link spre comentariu

Salutare,

Ma numesc Adrian, sunt din Bucuresti si am pentru moment 2 Jeep-uri Wrangler, unul Sport din 2008 si unul Rubicon 2012. Ma intereseaza cateva sfaturi competente in legatura cu inaltarea Rubiconului, precum si achizitia de roti pentru acesta.

Multumesc.

Link spre comentariu

Salutare,salutare sint Silviu si ca toti membrii ai acestui forum sint pasionat de masinile 4*4.Masina mea este nissan terrano 2 cel cu 7 locuri cu motor de 2700 diesel

Link spre comentariu

Salut, sunt Bogdan, din Bucuresti, de curand posesor de Honda Ridgeline 4WD 2008, VTEC V6 3.5 L. Deasemena mare amator de iesiri in natura, deocamdata soft off-road, inca n-am avut timp de "preparat" masina. Urmaresc acest forum de mult timp cu mare placere, sper sa particip activ de acum incolo, numai bine tuturor!

Link spre comentariu

Buna Sunt Alin si sunt posesorul unui 4x4 marca pajero mk2 din 1994 , 73kw, 3 usi.

Citesc acest forum de 1an si pot sa spun ca am învățat foarte multe.

Sa o tineti tot așa. Va multumesc.

Link spre comentariu

Ca sa respectam regulile forum-ului, ma prezint din nou.

Salutare, sunt Andrei, locatie sibiu, agregate : fost Vitara, actualmente LR Disco 1 doua buc (1 RHD, 1LHD), si bineinteles un chopper Intruder 1500.

Alternam cromul cu noroiul.

C'est la vie.

Ride Free Die Free. A way of life !
Link spre comentariu

salut pe toti sunt nou in domeniul. asta am un pajero 2.3 td

ma bucur ca sunt si alti pasionati de off road asa ca doresc multa bafta la toti in domeniul asta

salut adrian din hunedoara pajero mk 1 2.3 td

Editat de Astral
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare