niordane Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare numele meu este Marian si posed un FL2-diesel din 2009 locatie bucuresti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristil gigi Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,ma numesc Gigi si posed un VW Multivan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zoltan ims Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , ma numesc Zoltan Arpad si am ca nou hobby dorinta de a imi pregati un Ims pentru Offroad. Am pus pe el un motor de Toyota 2500 cc benzina de pe un van si cutie si punti de daihatssu Rocky. deci mai e Ims doar ca caroserie. Sper sa invat multe de forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horatiu S Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Sunt Horatiu din Floresti, Cluj. Detin o Toyota Land Cruiser 3.0 TD din 1999 din noiembrie 2011, deci proaspat in ale off-road-ului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
enduro Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Stima si Respect Ma numesc Boda Stefan si sunt din Arad. Posed de ceva vreme agregatu (Grand Cherokee ZJ din 1993 5200cc), chiar am modificat cate ceva la el. De curand m-am mutat la tara si il voi folosi mai intens. Iubesc noroiul de pe vremea copilariei (endurist impatimit). Sunt convins ca voi gasi sfaturi utile aici. Nu zbura mai tare decat ingerul tau pazitor!!!:dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trafalet_32 Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 salutam Buna ziua!Ma numesc Florin,locuiesc in Roma ,Italia si tocmai am achizitionat un Nissan Terrano II,2,7TD fabricatie 1996.Masina a fost dragoste la prima atingere,dar ca orice masina veche are problemele ei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kingy Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Radu si am un Suzuki Jimny din 2005. Bine v-am gasit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gclaudiu83 Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 (editat) Salut Ma numesc ClaUDIU si sunt un offroder incepator.Locatie BRAILA.Masinile 4x4 pe care le-am avut(in ordinea de achizitie): -ARO 10 an 90 cu motorizare dacia (1310), mergea perfect 4x4 dar mi-a cam dat batai de cap carburatorul(consum peste 15)pana lam schimbat.Am ramas cu o parere foarte buna despre aceasta masina piese ieftine saream snturi si mergem pe campuri fara sa ma doara inima.. -SSANG YONG MUSSO an 99'' SUV(nici cal nici magar ci catar:g)motor 2900 td ,motor si transmisie mercedes,dotari peste dotari.Si de aici incepe povestea:Ma lasat cutia(manuala) treptele 1,2,3 am facuto ,ma lasat reductorul si o planeta,si uite asa am ramas cu tractiune spate de radeau de mine si cei cu tico iarna.Pareri ....hmmm pentru sosea parere bunicica,pentru off parere proasta dinj cauza reductorului care este electrovacumatic. -JEEP GRAND CHEROKE an 94 motor 4000cm benzina.dotari full.am achizitionato cu cutia hidramata stricata(schimba treptele cand vroia),consum 15 pe computer.WOOOW ce masina si ce putere(ce dealuri am urcat asa cu cutia cum era ea).RESPECT JEEP.Multumesc forumistilor care miau dat sfaturi la momentul respectiv si scuze ca nu am mai intrat pe forum. ULTIMA ACHIZITIE PAJERO MK2 LUNG CU 7 LOCURI.SI DE AICI INCEP: l-am achizitionat de o saptamana, a avut volan pe dreapta(uk) l-a schimbat fostul propietar pe stanga(caseta,pod pedalier,frana,toata partea mecanica) aici incepe problema mea am bord de stanga nemontat,si instalatia aproape 50 la suta prelungita si daca nu gasesc in curand un electrician bun il dezmembrez ca deja nu se baga nimeni la iel si mi-a si scos peri albi.asa ca va rog frumos dak stiti un electrician priceput in braila sa imi dati si mie de stire. cam atat despre mine Editat Aprilie 11, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sailor Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! sunt nou pe-aici si n-am inca o masina de offroad... vreau un nissan patrol... m-am mai folosit de unul sa-mi car barca de colo colo, si mi-a placut! nu prea stau prin tara si m-am inscris in acest club in urma impresiei f puternice de iarna trecuta cand membrii club4x4 ajutau persoanele surprinse de nameti. sunt alaturi de voi si va sustin! p.s. am sa fiu o pacoste. stiu cu cheia, surubelnita, strung s.a. , dar nu stiu nimic despre tuningul offroad... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
APOSTOL.FLORIN Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Apostol Florin :we Numele meu este Apostol Florin, detin o Feroza din 1993 si sunt din Maramures, Viseu de Jos. Sunt incepator in ale off-road-ului si sper sa invat cat mai multe de la cei mai...:old :)) Salutari la toata lumea... ! ! ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pasty Postat Aprilie 12, 2012 Partajează Postat Aprilie 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Numele meu este Andrei . Pasionat de off road , 4x4, iesiri in natura Detin un Ford Mondeo Mk3, un Ford Mondeo Mk2, si Toyota Land Cruiser. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acipmobile Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ziua tuturor! ma numesc Muresan ioan loc, bistrita masina mea de teren e un suzuki samurai din 85 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu346 Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! Ma numesc Popescu Radu, fara experienta in off road dar pasionat, momentan caut un suv apoi cine stie, poate un 4x4 veritabil Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raduwastaken Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Radu Petrisor din Pecica/Arad. Din februarie sunt posesorul unui Land Rover Discovery 2 pe care il folosesc in special pe drumuri agricole.. LR Discovery 2 TD5 2002 Suzuki Samurai 1.3i 1996 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmeleon Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Mihai si caut o masina de teren pentru a cutreiera muntii si vaile deja batatorite cu 3 motociclete. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giuliano Postat Aprilie 13, 2012 Partajează Postat Aprilie 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt Iulian din Bucuresti si am un Jeep Grand Cherokee din 2005 nemodificat ... inca :) :ca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leviczy Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Levi din Satu Mare, medic veterinar, dar iubesc si natura asa ca am nevoie de un 4x4 valabil. Momentan posed un Suzuki Vitara, 1.6, dar in curand vreau sa achizitionez un nissan y61 lung. Pa!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan hd Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Ma numesc Stefan si sunt din Hunedoara. Conduc un Nissan Patrol Y61. Transsylvania Off Road Club Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Baraka Postat Aprilie 14, 2012 Partajează Postat Aprilie 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor [Ma numesc Dragos Nicusan 33 ani, din Mures. Curand am achizitionat masina de teren un L200 din 2008. Vreau sa invat sa il folosesc corespunzatorinvatand din experienta celor de pe acest forum. Imi plac noroaiele dar nu le-am strabatut decat cu motociclete acum venind vremea celor 4 roti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florinasu Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Ma numesc Mihalache Florin si sunt proaspat posesor de Discovery I din 1994, Tdi 2500, model 200 . De folosit pentru drumurile patriei si la pescuit..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiuaproporo Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , sunt ovidiu si am un mitsubishi outlander din 2006 ... nu sunt sigur ca este bun de ceva pe offroad cum vad masinile de pe forum, insa sunt convins ca pe asfalt recupereaza :)) deocamdata nu am poze, dar vor venii foarte repede. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursupolar Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! sunt Vasile si sunt un nou venit in lumea 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
advtour Postat Aprilie 15, 2012 Partajează Postat Aprilie 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Hi Everybody, Unfortunately i dont speak romanian but wants to change it :) I write to You from Poland. I have LR discovery 300tdi prepared to expeditions, not hardcore off road. On july I and my friends plan to tour around Romania. I was in Romania on motorcycle trips a few times but never on my car. In this year we plan off road travel in the most interesting parts of Your beautiful country. I register on the forum to read some info about country, nature and cool roads ands offroads tracks. If you have any gps tracks or sites with routes i will be grateful. greetings Michal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vili Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Vilmos, sunt din Brasov. Din toamna lui 2010 detin un Jimny fabricat in 2002. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
meffy Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, numele meu este Dan si sunt din Brasov. Din dec 2011 sunt posesorul unui Ssangyong Korando 2.3i din 1997. Numai bine, Dna SSangYong Korando 2.3i GPL Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate