Amstaff Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Ma numesc Valentin, sunt din Baia Mare si tocmai m-a apucat si pe mine "febra" off-road-erelor. Momentan sunt in cercetarea fenomenului si a masinilor si sper sa fiu si eu posesor al unei astfel de masini cat mai curand. Felicitari si bafta tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aschie Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt Andrei si mai am de vanzare una si alta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 16, 2012 Partajează Postat Aprilie 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt Andrei si mai am de vanzare una si alta Pai daca doar asta e scopul prezentei tale pe acest forum, nu prea ai nimerit-o.....tot e bine ca esti sincer.....:wink: Pana una-alta.....:W REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nholban Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Nicu sunt din Bucuresti am 29 ani si am un Pajero 3.2 din 2006 http://www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciolan Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Alex. SUV detin un T-reg din 2007 putin modificat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sdc822003 Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! sunt Cristi si sunt un nou venit in lumea 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gereb Levente Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Ma numesc Levente si sunt un membru nou al forumului. Practic off-road de mai multi ani si am fondat un club cu numele de Harghita Off-Road Club, din Odorheiu Secuiesc. Mai multe detalii puteti afla pe saitul nostru: http://www.hargitaoffroadclub.ro. Concurez cu un Suzuki Vitara (anul asta refacut din temelii) si va astept pe toti la concursurile organizate de noi ! Succes tuturor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrggroup Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Va saluta Mihai. Sunt reprezentant vanzari la MRG Stainless Group, vreau sa imi iau un Pathfinder, momentan sunt doar pasionat de 4x4 sper ca si posesor in cel mai scurt timp. Totodata daca aveti nevoie de ceva produse pentru masinile voastre va pot ajuta, tabla din aluminiu lisa sau striata, din inox, cupru, alama, chiar si titan sau ceva bare, tevi... O zi frumoasa! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosv78 Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare, ma numesc Dragos si detin un Suzuki Vitara V6, fabricatie 1997, suspension lift 5cm, anvelope BFGoodrich AllTerrain Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LADA17ABS Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Vilmos, sunt din Brasov. Din toamna lui 2010 detin un Jimny fabricat in 2002. [ATTACH=CONFIG]137182[/ATTACH] Benzina sau diesel? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz826 Postat Aprilie 17, 2012 Partajează Postat Aprilie 17, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Razvan din Sibiu. Am un freelander 1 TD4 din 2002....sper in curand si altceva "modificabil" pt offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanmarian Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 (editat) respect ma numesc bogdan ilie sunt din bucuresti si conduc o toyota j78 salut toti membrii clubului poze curand respect dupa cum cere regulamentul salut din nou toti membrii clubului respect respect promit poze maine. toyota acum o termin de preparat si sper sa fie gata pentru acest sfarsit de saptamana. am muncit foarte mult la masina sper sa va placa. respect tuturor respect tuturor dupa cum am promis,atasez poze cu toyota mea. sper sa va placa. Editat Aprilie 22, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghitam Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Ghita si intentionez sa imi cumpar o masina de teren Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiturbo Postat Aprilie 18, 2012 Partajează Postat Aprilie 18, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor buna .sunt cristi din timisoara.azi mi am luat si eu primul 4x4 din viata mea.am multe de invatat dar am observat ca aici oamenii se ajuta intre ei nu ca pe alte forumuri si asta ma bucura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor respect dupa cum cere regulamentul salut din nou toti membrii clubului respect Regulamentul nu iti cere ca sa te prezinti de doua ori dar tare ne-ar placea ca sa vedem Toyota ta. Nu sunt multe de genul asta pe aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZELWOOD Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Ma numesc Gabriel Codreanu, sunt din Bucuresti si in scurt timp o sa fiu posesorul unei Mitsubishi Shogun 3.0 V6. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin daniel Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor BUNA ZIUA As dori sa schimb uleiul la cutia de viteze automata la un land rover freelander 2.0l,an 2003,dar nu stiu daca pot sa-i pun un ulei TEXAMATIC,sau unde gasesc ulei Texaco N402. MULTUMESC Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
woox Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinelu Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Marian . In prezent am o octavia 2 pentru familie si un vw t4 pentru munca. Vreau si un 4x4 de weekend, asa ca sunt aici sa adun informatii, deci multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan szatmari Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! sunt stefan,39 ani,economist si masina mea e un Land Rover Freelander td4 din 2002.... imi face placere sa fiu alaturi de voi pe forum... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dram Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,ma numesc Leonid am un Freelander din 2000 si sper forumul sa ma ajute in unele probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GALAGIE Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ma numes ionut sunt din vaslui si ma "joc" in are liber si curat cu un atv polaris sportsman 800 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carcotasul Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Bogdan din Bucuresti, momentan am o Vitara din 1996, 2.0 v6 stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MATEI Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara,sunt Matei din Oradea si imi plac masinile off-road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xadi Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Adrian din Bucuresti, Berceni. De cateva zile am un Jimny si sper sa am vacante frumoase cu el. Am luat jimny in principal ca masina de vacanta. Da' cine stie? daca o echipez corespunzator poate am sa fac mai mult decat forestiere :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate