Biluta Postat Mai 18, 2012 Partajează Postat Mai 18, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut,ma numesc Iulian si sunt din Targu Neamt,tocmai mi-am achizionat un Mitsubishi Pajero 2,8 TD Automatic (englezoi) si ma bucur ca pot sa fac parte din comunitatea de aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emilko Postat Mai 19, 2012 Partajează Postat Mai 19, 2012 Nou posesor de Freelander Salut. Sunt Emil, Constanta, 36 ani :D. Freelander 2005, 2.0 TD4 LR Freelander 2005 TD4 CV manuala, 5 usi, albastru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovideo Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc Ovidiu Onofrei,sunt din Hunedoara.am un Pajero 3000 V6. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Belushi Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Salutare tuturor offroaderilor Salutare tuturor iubitorilor de 4x4, numele meu este Adalbert, dar prietenii imi spun, Belushi. Ma-m inscris cu ceva mai mult timp in urma, dar nu am avut prilejul sa ma prezint, ,, nu le prea am in ale compului``. Sant din Timisoara, dar momentan lucrez in Germania, FFM. In Romania, posesor a-l unui Nissan Patrol 3.3 td. Posesor de Nissanuri din 1998, folosite in interes de serviciu, adica remorcari auto. Pasionat fiind de masinile de teren, primul concurs la care am participat a fost la Cimpulung in 2004, dupa ce la-m cunoscut pe Adi Nicoara din Cugir. Cu Nissanul ne modificat, decat inaltzat si un troliu a urmat Arad , Cluj, TAT, Tirgu Mures, distrugand 2 masini si 4 motoare, in acelasi timp, invatind cu ce se maninca offrod-ul, si avind 2 profesori buni Bucur si Mauri din Arad cu care am facut echipa, cand am avut ocazia. Multzumiri! Dupa o sfatuire cu copilotul meu Piticul, si la indemnul mai multor offroaderi pe care ia-m cunoscut, am intrat in concurs direct la Extrem, sub lozinca, ''Barbatzi adevaratzi se dau la Extrem,, si asa a inceput dragoste pentru offroad. Pina in 2007 am mai participat unele concursuri, dar cu gandul ca trebe sa ai o masina fiabila, am hotarit sa nu mai particip, decand cand voi avea o masina pregatita pentru Extrem, cu blocaje, trolii, suspensii, etc. De catzi-va ani lucrez in strainatate, si nu am mai avut prilejul sa ma dau. Sant bucuros sa ma alatur si eu. Cu stima si prietenie, Belushi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tomarv77 Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Prezentare Salut Tuturor! Numele meu este Toma Radu si sunt un fan al Jeep Wrangler. Inca nu detin unul dar sper ca in curand aceasta situatie sa se schimbe. Nu am practicat inca off-road dar imi place sa privesc. Bafta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kobra Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Sal sunt din constanta posesorul unui mb123 200d din1983 si al unui rx4 benzinar. Am citit totul dintr-o suflare fiind foarte incintat de cele citite si de explicatiile pe care le faceti .Cred ca m-ati convins sa trec pe surse alternative (cel putin pt. kobra) ca pentru cealalta io las sotiei sa o conduca ca nu face mai mult de 20km pe zi. O sa va tin la curent cu ce surse de "aditionali" gasesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircea_n Postat Mai 20, 2012 Partajează Postat Mai 20, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare! sunt mircea locuiesc in bacau si deocamdata ma documentez....sper ca in curandsa va devin coleg:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RAKE Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Salut, Numele meu este Tudor,sunt din Valcea,Calimanesti,tel.0745646463 ,am schimbat mai multe masini de off road si m-am oprit la ARO 244,masina este putin modificata,adica am dat jos de pe ea optiunile, aer conditionat,bari plastic(am usurato)):: si am ingreunato cu un troliu de 12000 lb. toata este facuta de fabrica ,motor Toyota benzina,150 cp,autoblocant spate,discuri ventilate,pacat ca nu se mai fabrica asa ceva,se comporta foarte bine in teren. Kopilot KOALA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
relu59 Postat Mai 21, 2012 Partajează Postat Mai 21, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Sunt Relu Ivancu si sunt bucuros ca v-am gasit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Disco Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua. Ma numesc Vlad Coroiu si sunt un bucuros ca am intrat in aceasta comunitate. Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 (editat) Re: Salutare tuturor offroaderilor Pt belushi : Mie imi place ca ai invatat sa te dai pe offroad dar limba romana cand urmeaza sa o inveti? Editat Mai 22, 2012 de matea bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
titi_viteza Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare oameni buni, Toma Constantin ma numesc si tocmai am intrat in lumea 4x4 cu un hilux surf cumparat din anglia evident, gen II 3.0 TD automat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoic1 Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare , Sunt Ciprian Dragoi , sunt din Sibiu , pasionat de pescuit la musca artificiala. Sunt de curand posesor a unui Suzuki Samurai SJ413 din 87 cu motor schimbat pe injectie de samuari . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_cars Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Florin, din Timisoara. Am cochetat o vreme cu achizitia unui Grand/Cherokee 4.oL dar n-amn avut noroc.. Am diverse necunoscute legate de 4x4, n-am detinut nici unul pana acum si am zis sa-mi fac curaj sa scriu si aici, fiind inscris de 4 ani pe forum :grin: Ma ocup si de tractari din cand in cand, aviz pt cei interesati. Si sunt pasionat de oldtimere, fiind si presedintele clubului Banat Auto Retro Club din Timisoara, sunt curios ce bunatati 4x4 clasice voi vedea pe aici pe forum. Vand 2 perechi jante tabla 15" 6x139,7 :gr1 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?86455-vand-2-perechi-jante-tabla-15-quot-6x139-7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yitzack Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ilie din Tulcea dar de cativa ani buni stabilit in Bucuresti. De curand mandru posesor de Mitsu Pajero mk1 v6 3.0. Actual in stare relativ nasola dar cu sperante sa fac din rahat bici.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bambicu Postat Mai 22, 2012 Partajează Postat Mai 22, 2012 nou venit salut,ma numesc babicu,si sunt nou venit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blueicon Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt blueicon numele meu fiind Alex ,sunt din bistrita si ma pasioneaza partea de off-road.Momentan nu am o masinuta off doar a unui amic ,cu care mai iesim de pe sosea.Sper sa fiu primit in acesta comunitate si sa invat lucruri noi despre acesta pasiune a mea. Va salut pe toti cu stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macioca.mihai Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor membrilor sunt nou intre voi Ma numesc Macioca Mihai si sunt din Sighetu Marmatiei Pasionat de aproape tot ce are motor si de excursi fara drumuri Respect celor care practica acest sport. :club::club::club: Editat Mai 23, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ironman4x4 Postat Mai 23, 2012 Partajează Postat Mai 23, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Ma numesc Alec Preotu, 39 ani, Bucuresti, posesor de terrano 2, Editat Octombrie 21, 2015 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutz123 Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Ionut sunt din Buzau am 26 de ani si am in posesie un aro 320 din 2002 ca dotari are servodirectie initial motor de peugeot(acutalmente motor de brasov 3200cmc diesel ) cabina alungita si era sa uit cutie de viteze cu 5 trepte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nokx83 Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , sunt Cosmin , locuiesc in Timisoara am un LANDROVER Freelander an 2000 , diesel si doresc sa imi achizitionez o Mazda Tribute an 2001-2004 motor 2L benzinar si apoi sa o pun pa GPL.Pareri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adiung Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Adrian Ungureanu din Buzau (in timpul saptamanii in Bucuresti). Am un Suzuki Samurai 1998 de mai mult de un an de zile. Sper ca in curand sa ma pot sincroniza cu iesirile voastre de la sfarsit de saptamana si sa va pot insoti. Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blu3zone Postat Mai 24, 2012 Partajează Postat Mai 24, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Radu si sunt nou aici pe forum si in general in ale off-roadului, ma apuc de citit si voi revenii cu intrebari. Multumesc anticipat pt, raspunsuri :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian costescu Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Ma numesc Cristian si ma bucur mult ca pot invata de la voi despre off -road. Sint proaspat casatorit cu un Jeep Wrangler Sahara Unlimited si imi doresc sa il exploatez la maximum pentru a mi face viata frumoasa :) Astept cu nerabdare sa pot sa va insotesc, si orice sfat e binevenit tinind cont ca sint mic copil in acest domeniu. Multumesc :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adv Postat Mai 25, 2012 Partajează Postat Mai 25, 2012 va salut sunt nou-nout salutare,ma numesc adi si mi am luat si eu un wrangler tj din 2004,vreau sa l accesorizez sa arate altfel decat este,poate ma ajutati putin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate