thecreator88 Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut ma numesc alex , sunt din severin , sunt pasionat de offroad , momentan vreau sa imi iau un samurai si visez la un G klass :) sper sa pot gasi aici o comunitate care sa ma ajute sa imi dezvolt o pasiune Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobylykus Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Bogdan Bacau Economist Posesor de NIVA 1,6 / 1983 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Sedere placuta pe la noi!! :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Bogdan Bacau Economist Posesor de NIVA 1,6 / 1983 bine ai venit :W poate ne vedem la o iesire prin padure:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NitoiCristi Postat August 10, 2012 Partajează Postat August 10, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutări, Cristi mă numesc, din Târgoviște, sunt pasionat de mașini de ceva timp până acum am mers cu gardă de maxim 8cm de la sol dar de curând am zis să încerc și alt fel de auto, sper în curând să intru în posesia unui 4x4, momentan caut un nissan y60! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
off_yo Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt marius si in curand un nissan pathfinder an 98 3.3l are 40000km realy masina sta intru un garaj scoasa doar o diminica pe luna de la primul proprietar,cutie automata o sa pun cateva poze in curand cum reusesc sa intru in posesia ei,masina este inmatriculata pe romania :C Editat August 11, 2012 de off_yo vreau nissan !!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sento Postat August 11, 2012 Partajează Postat August 11, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut :) Sunt Vlad , nou propietar al unui Suzuki Jimny. SUper sa fiu aici! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geludani Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Detin un Grand Cherokee 3.1-2002 si ma confrunt cu o defectiune la cv de ceva timp, mai exact, in momentul in care rulez si afara este cald, se aprinde martorul din bord Trans Over Temp si automat trece din trepta superioara in treapta inferiora.La o verificare pe tester(la reprezentanta), au constata ca senzorul governor a obosit(s-a inlocuit), insa, sintomele nu au diparut. Posibil sa fie si ulueiul cauza acestor problema? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geludani Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Gelu si detin un Grand Cherokee 3.1-2002 si ma confrunt cu o defectiune la cv de ceva timp, mai exact, in momentul in care rulez si afara este cald, se aprinde martorul din bord Trans Over Temp si automat trece din trepta superioara in treapta inferiora.La o verificare pe tester(la reprezentanta), au constata ca senzorul governor a obosit(s-a inlocuit), insa, sintomele nu au diparut. Posibil sa fie si ulueiul cauza acestor problema? Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cyp Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut. Ma numesc Ciprian din Navodari si sunt un incepator in ale off-roadului. Imi doresc mult o masina off-road si citesc paginile acestui forum cu placere, desi la unele subiecte tehnice ma pierdeti pe drum. Sper sa inteleg cat mai repede "limbajul vostru" si urez tutror cat mai multe drumetii cu final fericit. Seara buna si numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kenzgro Postat August 12, 2012 Partajează Postat August 12, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , sunt Dani si detin un Opel Campo din 92. As dori mai multe sfaturi in legatura cu masina proaspat achizitionata cum ar fi o sursa buna de piese de schimb. “We are becoming symbiotic with our computer tools, growing into interconnected systems.” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex SBR Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Ma numesc Alex si inca nu am o masina de offroad...(zilele astea trebuie sa imi ajunga un Forester din 97 2.0 simplu cu reductor) care nu se poate numi masina de offroad...dar de la seria 3, masina initiala, e un pas inainte spre offroad... Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi_c Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor SALUT ! sunt Adrian din Focsani , detin un Suzuky Vitara din 91 cu care i-mi fac treaba pe teren ; Mentionez ca il folosesc mai mult off-road , deoarece am de verificat statii la radiorelee; Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
udrescu_marian Postat August 13, 2012 Partajează Postat August 13, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Marian Udrescu, sunt din Ramnicu Valcea, pasionat oarecum de camping si iesiri montane; si mai nou de off-roading! Imi place site-ul acesta si sunt in cautare sa-mi achizitonez un Samurai in scurt timp! Va doresc toate cele bune, noroiala placuta si trasee fara incidente! :cl Un om deştept poate să înveţe şi de la un prost. Invers e mai greu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moza victor Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Moza Victor ,iubesc muntele ,sunt si vanator ,practic enduro in special prin zona Sibiului, m-am lipit de un Pajero 2004 si sper sa cunosc lume pe aici sa aflu si alte zone de catarat prin tara si poate sa facem o echipa de cucerit coclaurii si pe 4 roti . :) Editat August 14, 2012 de moza victor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
udrescu_marian Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Moza Victor ,iubesc muntele ,sunt si vanator ,practic enduro in special prin zona Sibiului, m-am lipit de un Pajero 2004 si sper sa cunosc lume pe aici sa aflu si alte zone de catarat prin tara si poate sa facem o echipa de cucerit coclaurii si pe 4 roti . :) Salut, iti recomand Cheile Oltetului, in comuna Polovragi Jud. Gorj, nu neaparat de catarat cat pentru vanatoare (mistret, urs) si peisaje! FUM pe TEAVA :3994858278:si mounting placut! Un om deştept poate să înveţe şi de la un prost. Invers e mai greu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teddy1996 Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Theodor Mihai si sunt din Bucuresti. Am un suzuki grand vitara cabrio 2002 proaspat achizitionat si as dori o iesire cu el. M-ar interesa o iesire pe langa Bucuresti cu niste oameni de gasca. Va salut:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carons Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor buna! sunt carons si sunt un pasionat de masini. as dori sa imi iau si eu un suzuki vitara cu 4 usi si as dori sa imi dati mai multe sfaturi. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dictatorul Postat August 14, 2012 Partajează Postat August 14, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt din timisoara, am 16 si-mi voi creea un rail buggy proiect american. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator ventura Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Sunt Bogdan din Focsani si ma mandresc cu un Suzuki Samurai din 1996. Il folosesc in general la vanatoare pe drumuri grele de deal si munte. Il am de 3 ani si in cei 10.000 de km pe care i-am facut cu ea nu am schimbat decat 1 cruce cardanica, un rulment la reductor si uleiul... Ma bucur sa va cunosc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costelmunteanu Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Constantin, sunt din Iasi, posesor de Toyota HDJ80 si un mic fan al off road-ului. Va multumesc ca ma primiti in grupul vostru. Toyota HDJ 80 4.2d 1994 Toyota HDJ 80 4.2d 1997 Toyota 4Runner 2.4d 1992 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dom Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut... Sunt DOMI din Cluj-Napoca de doua luni am un feelander 2003. Ma bucur ca am dat de acest club. Nu sunt un inpatimit al offroud-lui mai mult excursii si masina am luat in scopul de tractat rulota Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ussser Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Alex. Sunt din Brasov, dar in ultimul timp sunt mai mult prin Bucuresti. Dupa ultima iarna am tras o concluzie: urmatoarea trebuie sa o fac cu un Samurai. De altfel, imi va prinde bine si in excursiile estivale de la munte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ombladonescu Postat August 15, 2012 Partajează Postat August 15, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt Radu si in curand voi fii posesorul unui Hilux...poze dupa achizitie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tevez Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, Bine v-am găsit! Sunt în dubii dacă să achiziţionez primul 4x4, este vorba de un Musso care are un preţ mic dar necesită nişte reparaţii şi pentru asta m-am înscris aici. Oricum îmi voi lua ceva de genul, dacă nu se concretizează cu Mussso, văd că am multe de citit în istoricul forumului, aşa că mă pun pe lecturat ca să nu încarc site-ul cu intrebări la care s-a mai răspuns!:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate