Bronx Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor Sunt din Oradea si am un Nissan Navara D22 din 2005 .Am masina din Aprilie si am facut 5000 Km pe drumuri de Munte fara probleme . Sper sa putem schimba multe informati de trase prin Munti . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bluewhale Postat August 16, 2012 Partajează Postat August 16, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea Sint Cristian CD ,din Constanta ,am de 8 ani un SSANG YONG KORANDO 602EL 2.9D. Ma dau cu el la vinatoare si pescuit . Off road-ul se brodeste pefect cu celelalte pasiuni ale mele . Salutari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ventura Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare din nou. Bogdan din Focsani sunt si ''calaresc''un samurai din '96 de care sunt foarte multumit. Ma bucur sa ma aflu printre voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mekanik_kid Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut si bine v-am gasit. Sunt Tibi si sunt din Timisoara momentan detinator de Cielo. Inca sunt nehotarat in privinta unui 4x4 :grin: . Sa ne vedem cu bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
the_boss_ro Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Salut Sunt din Slatina Olt si am un wrangler Yj 4.2 care momentan este facut bucati bucatele . Am sa revin cu poze cu toata transformarea .Daca nu am scris unde trebuie ....e primul post asa ca rog putina ingaduinta . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spooky Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt si eu un pasionat mai nou de off-road, printre multele mele pasiuni, asa ca la sfarsitul anului trecut mi-am cumparat un Mitsubishi Pajero Sport. Ca modificari pana acum: am pus cauciucuri All Terain BFGoodrich, un troliu Woger si antena de CB. Antena de VHF/UHF nu am pus-o inca (da, sunt si radioamator, YO3INP). Urmeaza sa pun amortizoare si arcuri de la ironman4x4. Deja am facut mai multe trasee off-road cu ea. Iata si vreo 2 poze: Mitsubisji Pajero Sport 2.5TD din 2003 YO3INP Waze.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nerows Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare si bine v-am gasit. Ma numesc Paul si imi plac foarte mult masinile de teren si ma gandesc sa imi achizitionez si eu una. Sper ca citind forumul sa ma ajute, in luarea deciziei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu-N Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor Ma numesc Radu si sunt din Suceava. Nu sunt amator de off-road dar am preferat siguranta oferita de un 4x4 pe sosele mai putin intretinute fata de un automobil comun. Astfel am devenit posesorul unui Land Rover Freelander TD4. Rasfoiesc de ceva vreme topicurile deschise pe forum si gasesc multe informatii utile. (Asa am dat si de RAVE). Sunt sigur ca intr-o zi voi avea nevoie si de ceva sfaturi. Pana atunci, drum bun tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Susie Postat August 17, 2012 Partajează Postat August 17, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor! Sint din orasul cu mult soare si lipsa totala de parcare (sincer, lipsa de rabdare sa caut cu ora!), asa ca in loc de un 2012/grand_cherokee/laredo pe care-l pindesc, ma multumesc (momentan) cu o bicicleta electrica haioasa care este super-practica in circulatia haotica din oras, dar care cu siguranta si-ar da "duhul" daca as incerca s-o "extenuez" mai mult de 40 km...si la off-road nici nu se preteaza :-). Ce-i drept, in afara orasului, peisajul nu se compara cu superba Romanie...desi pt. off-road sint slava domnului, destule dealuri cu niscai verdeata dar si dune interesante de atacat. Am auzit ca traseul dinspre Maramures spre Bucuresti care a avut loc in zilele astea (si este spre final) a fost senzational, asa ca sper ca la anu' daca va fi sa fie, sa particip si eu. Asa cum sper ca intr-o zi sa particip si eu la unul din evenimentele Queen of Desert care au loc aici, anual. Tuturor conducatorilor le urez bafta de adrenalina la maxim si tenacitate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greyman Postat August 19, 2012 Partajează Postat August 19, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Vlad din Iasi am un Patrol Y61 3.0 din 2000. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexStrugariu Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari, Urmaresc acest forum de ceva timp si am decis ca ar fi timpul sa ma inregistrez si sa-mi fac o prezentare. Numele meu este Alex, locuiesc din 2006 in Iasi, originar din Suceava, am 25 ani, casatorit (fara copii deocamdata). Din 2009 posed un Land Rover Freelander TD4, fabricat 2003 (botezat Freely), fiind prima mea masina. De atunci am dezvoltat o pasiune pentru marca Land Rover. Pe viitor (2-5 ani), in functie de situatia din buzunar, imi doresc sa trec pe LR Freelander 2 sau LR Disco 3 sau 4. Interesul pentru masini de teren si pentru offroad a venit ca urmare a profesiei (= pasiunea nr 1). Sunt biolog - cercetator, specializat pe herpetofauna (= fauna de amfibieni si reptile; studiez in special serpi, in special vipere). In momentul de fata sunt doctorand la facultatea de biologie (UAIC) din Iasi, unde predau si lucrarile practice (=laboratoare/seminarii) de ecologie generala si lucrez mai mereu pe diverse proiecte de cercetare/conservare. Pentru ca marea majoritate a cercetarilor mele se desfasoara pe teren (in special estul Romaniei: Moldova-Buzau-Dobrogea dar ocazional si in alte parti ale tarii sau in afara) din martie pana in octombriei, am avut nevoie de un all-rounder 4x4, iar freelanderul nu m-a dezamagit niciodata, reusind sa ajung de fiecare data in locurile propuse, chiar si fara anvelope AT sau MT. Masina a fost atat de amabila cu mine incat (pana acum) nu s-a stricat niciodata in afara orasului :) Sper ca prin intermediul acestui forum sa pot primi sfaturi cand am nevoie, sa dau sfaturi cand pot face acest lucru, sa cunosc alti oameni pasionati de offroad si de Land Rover si, de ce nu, sa particip si la unele intalniri organizate de membrii forumului. Intre timp, va doresc tuturor o saptamana placuta! Mai jos, o fotografie facuta in luna iunie cu masina mea la Paclele Mici - Vulcanii Noroiosi, BZ. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BlackNiva Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut! Alex Baba din Oradea proaspat posesor al unei Lada Niva ce va intra intra in pregatirea necesara! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BALA Postat August 20, 2012 Partajează Postat August 20, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor sal. sunt PALA , arad , romania si -mi place momentan sa vad 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marian Neagu Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Numele meu este Marian Neagu si locuiesc in prezent in Voinesti, Dambovita, la 30 km de Targoviste. Datorita distantei pe care trebuie sa o fac zilnic pana in oras la serviciu, m-am hotarat in urma cu ceva timp sa trec si eu la 4x4 (din considerente de siguranta pe timp de iarna si mai putin pentru off-road). Zilele astea urmeaza sa achizitionez si masina, cel mai probabil un Freelander TD4 din 2001 (cam atat suporta bugetul). O zi buna va doresc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zen forever Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor membrilor! Numele meu e Gabriel si sunt din Bucuresti. Iubesc noroiul de pe vremea copilariei si pentru a ma putea bucura din plin de acesta pasiune mi-am achizitionat un Suzuki Samurai din '93. Pentru ca sunt pasionat de natura si de expeditiile montane, am participat pana acum la iesiri de tura "doar" cu VW Touareg de la care am prins gustul reductorului si multe alte cele... asa ca acum mi-am luat si un simpatic agregat dedicat exclusiv aventurilor offroad :grin: Asta este....recunosc ca-mi place agerimea veveritzelor.... very very funny!!! :banana In plus, ca si in istoria medievala, m-a impresionat spiritul de lupta si de sacrificiu al Samuraiului:wink: Toate cele bune! Obstacolul e calea. - Proverb zen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyvalcea Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit! Ma numesc Daniel si locuiesc in Ramnicu Valcea. Posed un Opel Frontera pe care il scot la plimbare pe la munte de cate ori imi permite timpul ( din pacate, cam de putine ori...) Imi face placere sa ma alatur voua si sper sa ne intalnim la cat mai multe iesiri. Sa auzim numai de bine! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ibm390s Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari din Baia Mare. Momentan nu posed nici un autovehicol de teren dar am in plan sa achizitionez in scurt timp un suzuki jimny, acesta fiind motivul pentru care m-am si inregistrat pe acest forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristinanistor Postat August 21, 2012 Partajează Postat August 21, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari din Giurgiu!Ma numesc Cristina,am si eu un land rover freelander.mi-am facut cont pe acest forum pt a afla cat mai multe despre 4x4. Ncd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RADU72 Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor utilizatorilor acestui site. Detin un Mitsubishi Pajero 2.8 D si intru pe acest site de cate ori am ocazia sa o fac. Pe Mitsu' l-am achizitionat de cateva saptamani si acum il pregatesc cu mare grija pentru aventurile ce vor veni. Este echipat si dotat pentru offroad. Sunt din Medgidia, jud. Constanta si doresc tuturor membrilor si utilizatorilor acestui site sanatate si drumuri bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serghey01 Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Vlad, din Prahova si sunt in cautarea unei masini 4x4 (Suzui Vitara sau Jimny) Samurai '02, Citoen C4 '05, Opel cosa'85, Grand Cherokee '06, Mercedes GL420 CDI '07 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vip 4x4 Postat August 22, 2012 Partajează Postat August 22, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut ,ma numesc Catalin Am 35 ani sunt din bucuresti,dar sunt stabilit in Italia ,SanMarino cam de 1 an ma tot bantuie aceasta pasiune Off Road Doresc sa achizitionez auto off road insa am nevoie de multe sfaturi ma tenteaza Mitsubishi Pajero Mk2 scurt sau un Land-rover Discovery 2 rog daca se poate un administrator sa imi dea un pm cu locatia exacta unde pot cere sfaturi despre achizitionarea unui off road va salut cu respect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nonny Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt nonny din focsani, detin 2 ims uri si fff multe piese de aro.....cunostinte de mecanica nu prea am dar insist sa mi fac un autoturism de teren 6x6.....nici macar nu stiu de unde sa incep....sper k voi gasi sustinere aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
samurai95 Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 salutare salut, sunt nou printre voi si vreau sa ma luati sub aripa voastra..am nevoie de experienta voastra.. de curand sunt proaspatul proprietar al unui suzuki samurai din '95 si vreau sa simt mirosul offroad-ului... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
centurion Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari din Braila De curand am luat un suzuki sj 410 /1982 si incerc sa invat tainele condusului offroad in zona masivului Penteleu. Am intrat ca membru in acest club ca sa pot invata despre offroad ,pentru a cunoaste oameni experimentati in 4x4 si poate pentru a participa mai intai la intalniri si apoi la concursuri . Am luat acesta veverita pentru a ma conecta din cand in cand la modul de viata spartan. Imi doresc sa invat alaturi de voi sa imi cunosc limitele in offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabilic Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare si bine v-am gasit! Sunt Gabi (Gabriel), din Bucuresti. "Calaresc" din 2006 un Nissan Pathinder 2.5dCI. Nu foarte multe iesiri off-road... Insa, cateva peripetii dragute... Inca o data bine v-am gasit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate