Alexey86 Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc ALEX si sunt nou, doresc sa imi achizitionez o masina pentru vanatoare, pescuit si de ce nu pentru off-road. M-am tot uitat pe internet si as vrea sa optez intre un Land Rover Discovery 97-99 sau Land Rover Discovery 2000-2002. Ce parere aveti? Va doresc o zi minunata si astept cateva pareri. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dancris123 Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor imatimitilor de 4x4!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bassfreak Postat August 23, 2012 Partajează Postat August 23, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! M-am inregistrat pe forum fiind interesat de a sari in "barca cu tractiune integrala". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petrica_N Postat August 24, 2012 Partajează Postat August 24, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! numele meu este Petrica,sunt din Campulung Moldovenesc,Suceava,inima Bucovinei.Traind la poalele Raraului,se impune negresit sa detii un SUV, pe viitor gandul imi este spre un Samurai.Sunt pasionat de mecanica auto,asa ca nu ma sperie faptul ca voi cumpara o masina de aprox. 20 ani.Voi incerca sa ajut, cat pot, membri forumului,ce au probleme tehnice,si nu numai,cu idei sau daca este posibil si practic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madi Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor! Ma numesc Adi din Iasi si sunt nou pe acest forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreicos Postat August 26, 2012 Partajează Postat August 26, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt Andrei, posesor al unui landrover freelander 1 din 2001 td4. cumparata acum 6 luni, pana acum foarte multumit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danyvalcea Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari la toata lumea! Ma numesc Daniel, sunt din Rm. Valcea si m-am inscris pe acest site in ideea descoperi unor aventuri offroad noi si pt. a socializa cu alti membri ai sitelui. Va multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, pt moment am doar un Scenic RX4 insa caut alternative...sper sa gasesc ceva informatii pe forumul acesta incat sa pot alege ceva mai bun. Bine ai venit.....completeaza-ti, te rog, localitatea din profil cu mai mult decat initiala...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Zayzon Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Zayzon, sunt din Mures, si cel mai probabil un viitor posesor de LC sau Hilux. Toate cele bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rzvalex Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, astazi am devenit membru, doresc si eu sa imi cumpar un 4x4 veritabil, utilizabil la vanatoare si pescuit. Pot lua in calcul si transportul unui peridoc. Masina nu trebuie sa fie foarte scumpa la achizitie, usor de intretinut. O zi buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccris Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor [quote name='Astral']Bine ai venit.....completeaza-ti, te rog, localitatea din profil cu mai mult decat initiala......[/quote] #%$% de simpatici! Chestiile astea in general nu-s obligatorii pe alte forumuri... Salut, pt moment am doar un Scenic RX4 insa caut alternative...sper sa gasesc ceva informatii pe forumul acesta incat sa pot alege ceva mai bun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxims Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut .Tocmai ce am achizitionat un LR Freelander 1.8 benzinar din 2009 . Sunt din galati. Are volan pe dreapta. Pe 3 octombrie vine meseriasul de la craiova sa imi mute volanul pe stanga. Masina.. s-a cam tras de ea mult ..dar incet si sigur o voi repara. Azi am scos cardanul .. pt 2 luni sau pana cand va veni zapada. Am facut comanda de toate curelele (erau imbatranite, cea de la servo era crapata rau rau de tot) .Placute de frana, cablu de frana de mana capete de bara directie etc etc. intra greu in viteze, mecanicul a gasit un joc undeva .. spre intrarea in cutia de viteze, a rezolvat provizoriu problema. O sa ii pun GPL ..530 euro cu tot cu montaj . Cam atat deocamdata. revin dupa ce o mai asez [putin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rzvalex Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut .Tocmai ce am achizitionat un LR Freelander 1.8 benzinar din 2009 . Sunt din galati. Are volan pe dreapta. Pe 3 octombrie vine meseriasul de la craiova sa imi mute volanul pe stanga. Masina.. s-a cam tras de ea mult ..dar incet si sigur o voi repara. Azi am scos cardanul .. pt 2 luni sau pana cand va veni zapada. Am facut comanda de toate curelele (erau imbatranite, cea de la servo era crapata rau rau de tot) .Placute de frana, cablu de frana de mana capete de bara directie etc etc. intra greu in viteze, mecanicul a gasit un joc undeva .. spre intrarea in cutia de viteze, a rezolvat provizoriu problema. O sa ii pun GPL ..530 euro cu tot cu montaj . Cam atat deocamdata. revin dupa ce o mai asez [putin. Salut Maxims, Cat te-a costat LR Freelander-ul? Multumesc, Rz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxims Postat August 27, 2012 Partajează Postat August 27, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. A fost calculat la 3000 €. Masina este inmatriculata deja . asta este un avantaj. oricum..nu mai trebuie sa schimb farurile..nu nimik. Abia astept sa termin de asezat toate pe masina sa vad cum merge. De cand am postat mai devreme pana acum am aflat ca.. a fost scos un filtru din pompa de benzina.. poate ma lamuriti si pe mine despre ce filtru e vorba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miman Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Mihai, locuiesc in Breaza, prahova, la baza dealurilor Carpatine. Sunt motociclist si cochetez cu off-road-ul. Inca nu am un 4x4 adevarat dar sunt interesat in achizitionarea unei Toyota BJ sau HZJ. Toate cele bune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costin91 Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt Costin 20 de ani student conduc un samurai 97 cu care ies pe dealurile din zona (Valenii de Munte Prahova ) Sa auzim de bine ! Costin , samurai sj130':cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Martynion Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Ionut si sunt in cautare de auto 4x4 pentru la tara. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
griservice Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Sunt Radu si "simt nevoia" unui 4x4 pentru iesiri in Apuseni, fapt pentru care vreau sa profit de experienta colegilor de forum in achizitionarea masinii. Pana acum am chinuit un Passat 2002 130cp, cutie automata, cu scut metalic. Nu am veleitati de off-roader extrem, ci doar dorinta de a putea circula pe drumurile mai putin amenajate din muntii patriei. Varsta si comoditatea ma fac sa caut o masina de mic litraj, cu cutie automata si aer conditionat/clima. Toate cele bune, tuturor ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andr3ii Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , ma numesc Andrei , inca nu detin o masina pt off-road dar urmeaza sa achizitionez una !! :jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danbrebu Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 (editat) Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Dan si sunt de putin timp printre voi impatimiti ai aventurii motorizate off road. Locuiesc intr-o zona de munte - Brebu Nou si urmeaza sa ma alatur pasionatilor de off road , in curand voi fi in posesia unui Defender sau Discovery, iar pana atunci putina munca de documentare ... Toate cele bune ! Editat August 29, 2012 de danbrebu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JurasikMan Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Ma numesc Cata Mircea. Am avut mai multe masini 4x4: - Jeep Cherokee - Kia Sportage - Nissan Terrano II - Pajero Sport - Mazda B2500 Am 41 de ani . Sunt pasionat de 4x4 si destul de experimentat in teren. Cea mai mare parte din experienta am castigat-o pe propriul buzunar , rupand si schimband cruci cardanice, grupuri si planetare . In prezent nu detin nimic 4x4 dar sunt la cumparaturi. Doresc sa cumpar un Hilux de 2.5 sau un L200 cu Superselect . Intrucat m-au cam secat de finante experientele , o perioada m-am retras sa imi ling ranile ....dar boala e grea si nu am putut sta departe de coclauri , asa ca abia astept sa incep iar. Sper ca aceasta sa fie o comunitate de pasionati care se si intalnesc periodic pentru ca nu este nimic mai placut decat o caravana de masini suprainaltate pe coamele muntilor , cel putin din punctul meu de vedere. Cu prietenie , Cata Mircea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo3hjv Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Am avut un ARO 243 cu care tare bine m-am simtit si asa am prins gustul off-road-ului. Acum am de putin timp un Freelander din 2002, 2 usi si hardtop, 240.000 km. Are ceva probleme ( usa spate, o dardaiala la demaraj) dar in rest e OK. Sper sa ma tina cateva ture pe ici pe colo! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chis Andrei Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Andrei din Bacau, conduc un suzuki samurai, fabricat in '98. Masina am cumparat-o acum cateva zile si e ok. stima si respect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Andrei din Bacau, conduc un suzuki samurai, fabricat in '98. Masina am cumparat-o acum cateva zile si e ok. stima si respect Bine ai venit.:W Te asteptam la un noroi :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tta20 Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt din Iasi; momentan nu am 4x4. M-ar interesa cat mai multe informatii relativ la (prrobabil) Discovery 2 TD5. In ideea asta, prezentarea curenta sper sa fie ok ca sa imi permita si vizualizare poze + eventual participare la discutii daca exista informatii relevante de adus sau intrebari al caror raspuns nu e de gasit aiurea. Mersi, TT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate