Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut.

Sunt Nego, din Tg.Mures, nou in club.

Nu sunt posesor de 4x4, dar ma bate gandul la un Subaru Outback Diesel.

Ma puteti ajuta cu opinii obiective, mai ales daca sunteti posesori SOD.

Multumesc anticipat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, ma numesc Traian sunt nou pe forum si sunt interesat sa imi cumpar un Jeep Grand Cherokee din 2007 3.7 benzina din 2007 si vroiam sa intreb pareri despre fiabilitatea acestuia. Nu ma deranjeaza ca e motor peste 3 litri pe benzina ca pot sa-l pun pe GPL, numai ca nu stiu nimic desre model cat de fiabil este sau daca tb sa bag bani in reparatii sistematic.

Masina este aceasta: http://www.autovit.ro/jeep-grand-cherokee-C25768583.html

Editat de Astral
Link spre comentariu

salutare tuturor iubitorilor de 4x4,ma bucur sa fiu printre voi,ma numesc florin,sint din slobozia ialomita,si sunt posesorul unui frontera b 2.2 dti,din 1999,recent adus din spania,are 150000 km,dintre care putini rulati in romania,daca printre voi mai sint useri cu acest tip de masina va rog sa-mi impartasiti si mie ce stiti despre ea ca deja au inceput sa apara problemele

Link spre comentariu

Salut la toata lumea,numele meu este Ady si de curand sunt posesor de Patrol y61...in tinerete am avut un RD28 cumparat de nou in 1993,in 1995 un y60,m-am lasat o perioada lunga si acum am achizitionat iar un lenes din 2001 motor 3.0 DI.

1.thumb.jpg.71b790a34dcdbb7f78db26d34c4913d6.jpg

2.thumb.jpg.1c14ef7c0bfb6ac4c72545c832eb6f1c.jpg

Link spre comentariu

Salut!

M-am inregistrat si eu pe acest site si in urma citirii cu atentie a regulilor casei, am intrat sa va salut!

Ma numesc TURC si detinatorul unui MK2 din 98. Din pacate poze nu am momentan, dar promit ca voi posta cat pot de repede.

PA si ne mai vedem pe aici!

Link spre comentariu

Salut!

Am facut si eu un cont aici nu ca as avea prea multa adrenalina ci mai mult pentru impresii, eu fiind un mare iubitor de natura si de Romania.

Vitara mea e normala si ma bag si eu cu ea pe unde pot si cind imi vine.

Ca specialitate am facut mecanica fina la poli buc si am "atacat" multe domenii dar n-am cucerit niciunul. :ha:

Va urez tutturor drumuri grele! :wink:

Link spre comentariu

Salutare !!!

Detin din 2009 un Hyundai Santa Fe, 4x4, AT, dar nu a fost folosit deloc la off road ! Ma incanta ideea de a avea o masina numai pentru off road, acesta fiind si motivul pentru care m-am inscris pe acest forum. Vreau sa aflu cat mai multe despre masinile 4x4...

Bafta si la cat mai multi km fara probleme !

Link spre comentariu

Salut

Mihai, Bucuresti.

De ieri am in parcare un Patrol lung, 2.8, '94. Sa-i zicem amical "Cazanu'". Asta pt ca dupa ce am facut cunostinta si cateva sute de metri de sosea, primul impuls a fost sa fac o lunga cale-ntoarsa. Am facut totusi stanga pe niste ulicioare cu macadam, care usor s-au transformat in drum de tractoare si carute, cu vai, dealuri, fanete cat masina. Abia acolo am inteles cam despre ce e vorba cand zici Patrol si m-a convins.

Azi e stock cu AT-uri de 31. Cum vreau mai mult de la el si urmeza niste suspensii (cat de sus) + alte roti si gume (cat de mari), si ulterior bari, troliu, snorkel si mai vedem.

Dupa ce-l prind in poza, postez ceva.

Stima maxima.

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Bogdan din Galati si sunt interesat sa imi cumpar un Mithubishi Pajero scurt MK2 2.5 Diesel.

Nu am avut contact pana acum cu lumea 4X4...sper prin intermediul acestui forum sa invat cat mai multe lucruri despre OFF-ROAD.

Multumesc.

Pajero Classic MK2 2.5 TDI SWB 2003

bogdan.cioromela@gmail.com

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Aurelian Zamfir, am 38 ani, casatorit, 2 copii, profesie inginer, locuiesc in comuna Baleni, judetul Dambovita si pe data de 3.09.2012 mi-am cumparat urmatoarea masina: Daihatsu Feroza, an fabricatie: 1995.

[ATTACH=CONFIG]153248[/ATTACH]

IMAG1973.thumb.jpg.a85cd7c588db6fa810152c76a3aba039.jpg

Link spre comentariu

Salut!

Sunt Radu. Momentan locuiesc in Slatina si sunt pasionat de 4X4. Anul trecut am achizitionat un Mitsubishi Pajero din 90, 7 locuri, motor de 3500 cc, V6. A fost full option la vremea ei. Inca arata si functioneaza impecabil.

Radu-0722-264-300
Link spre comentariu

Salutare :cl !

Sunt din Sebes jud. Alba

Ma numesc Razvan am 17 ani, sunt pasionat de off road de cand ma stiu :op si detin un ARO 243. :bannana :bannana:bannana

1900351520_CopyofDSC07042.thumb.jpg.aa67184ddc5af41222fbc30cea228f1b.jpg

Link spre comentariu

Bună,

Sunt Bogdan Condurăţeanu, Project Manager pentru Proiectul România Digitală, http://www.romaniadigitala.ro. Profilul meu complet îl găsiţi aici

http://romaniadigitala.ro/parteneri/persoane-fizice/bogdan-condurateanu/

Mă pasionează topografia istorică şi lucrez de circa 3 ani - şi îmi vor mai fi necesari încă cel puţin pe atât - la un repertoriu topografic al fortificaţiilor din România, din neolitic până în al doilea război mondial, inclusiv. Peste 95% dintre acestea sunt în zone accesibile pentru off-road, multe se poate să fi trecut mulţi dintre Dvs. pe lângă ele şi să nu fi ştiut că este ceva acolo, sau daca ştiaţi că este, ce anume este. În paralel cu acestea introducem şi drumurile noi şi vechi pentru acces la acestea.

De 9 ani de când mă ocup cu asta am ajuns să cunosc o Românie absolut fabuloasă, pe care am descris-o în harta ROAD. Consider că munca mea poate deschide orizonturi noi pentru comunitatea de off-road din România.

• Like 1
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare