Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare tuturor,

Ma numesc Cristian ,am 28 de ani sunt din Timisoara si de curand mi-am achizitionat un Suzuki Grand Vitara 2003,sunt un fan offroad de ceva vreme,mai detin si un atv suzuki king quad 2010.Mi-as dori cu mare placere sa fac parte din echipa club4x4.

Va multumesc anticipat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Tocmai am pus mana pe un Jimny din 2005 cabrio. Pana acum m-am plimbat cu un Vitara nemodificat, care si-a facut treaba impecabil. Acum sunt pus pe treaba cu Jimnica, am urcat nitel cu el din Zarnesti si deja imi place mult mai mult. Am in cap multe schimbari, momentan numai flansele si jantele s-au materializat.

Numai bine,

Radu

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Ma numesc Ionut, nu am o masina 4x4 dar, in viitorul apropiat sper sa-mi procur una. Pentru inceput m-am inscris pe acest forum pentru a afla cat mai multe informatii legate de 4x4.

Duminica placuta in continuare.

Link spre comentariu

Salutari la toti!

Ma numesc Stefan. Sunt din Brasov.

Ma bucur sa va cunosc si doresc numai bine la toti!

Editat de Grey Wolfe

Grey Wolfe

Viata frumoasa ti-o faci singur ! :cort :cl :jp1

Link spre comentariu

Salut, Dupa multe zile in care doar am petrecut timpul citind pe forum, mi am facut curaj si m-am inregistrat si eu. Ma numesc Alex, 22 ani, din Iasi si sunt posesorul unui Suzuki Vitara in dezvoltare. Multa bafta si distractie multa in off-road!

Link spre comentariu

Salut!

Suntem firma ARINOVIS din Brasov, comercializam anvelope de toate marcile si dimensiunile, suntem importator direct de anvelope resapate pentru off-road, marcile MARIX din Italia si FEDIMA din Portugalia, iar stocul pe aceste marci si nu numai este indestulator.

De asemenea, suntem reprezentanta SUZUKI pe judetul Brasov din anul 2008, cu o experienta consistenta in repararea si modificarea autoturismelor JIMNY si SAMURAI.

Unii dintre voi ne cunosc de la competitiile de off-road din tara, la care participam de ceva vreme, masinile cu care am participat fiind doua SUZUKI JIMNY modificate, una verde - open - si una mov - standard.

Asteptam intrebari si mai ales comenzi :grin:de la voi, atat pe anvelope, cat si pe piese de SUZUKI.

Salutare!

Echipa ARINOVIS

Anvelope off-road resapate, noi, anvelope autoturisme, SUV si LT

office@arinovis.ro

Link spre comentariu

Buna ziua tuturor,

Ma numesc Cristian Crudu si sunt din Iasi. Desi nu detin o masina off-road, deocamdata, m-am alaturat voua din mai multe motive:

1. imi plac provocarile si le tratez in cel mai pozitiv mod cu putiinta.

2. ca al doilea job ma ocup de intretinerea unui mic parc auto de la firma unui prieten si in care din luna iulie a acestui an au poposit doua suzuki grand vitara 2000 cmc benzina, 2 usi, cu prelata, una din 1999 si una din 2000 si pe care vreau sa le biblesc si sa le pun la treaba in interesul firmei. povestile lor le voi spune cu alta ocaziepentru ca nu vreau sa poluez.

3. sunt convins ca in aceasta comunitate voi gasi informatiile si profesionistii de la care sa invat ce si cum se face in activitatea 4x4.

4. admir cu drag si respect o frumusete de Aro 244 visiniu cu nr B XX SJE care este parcat in zona centrala a Iasului.

Va rog sa considerati ca mai aveti un sustinator si sper sa va fiu si de ajutor, in Iasi.

Succes in tot ce faceti si sa va iasa mai bine decat v-ati asteptat!

Link spre comentariu

salutare si bine v-am gasit. ma numesc Mihai, sunt din bucuresti... si ma simt fortat sa postez aici cu toate ca nu-mi doresc atat de tare.

desi inca nu detin nici o masina 4x4, intentionez sa-mi iau una in curand si m-am gandit preventiv sa-mi fac si user aici pe forum

Link spre comentariu

salutare si bine v-am gasit. ma numesc Mihai, sunt din bucuresti... si ma simt fortat sa postez aici cu toate ca nu-mi doresc atat de tare.

desi inca nu detin nici o masina 4x4, intentionez sa-mi iau una in curand si m-am gandit preventiv sa-mi fac si user aici pe forum

Fiecare se simte asa cum e, deci e treaba ta daca tu consideri ca atunci cand intri in casa cuiva sau intr-o comunitate, cum este cea de aici, a da "buna ziua" este ceva fortat.......

Fie si asa, noi iti uram, nefortati si nestingheriti........:W:cl

Link spre comentariu

Salutare tuturor ! Sunt nou pe aici si daca gresesc postarea cer iertare celor pe care-i deranjez, ma numesc Florin, din Timisoara si sunt proprietarul unui xj 4.0L pe care vreau sa-l transform usor,usor. Daca pot fi de ajutor cuiva cu un sfat sau cu orice altfel de ajutor,cu darga inima !

Link spre comentariu

Buna seara tuturor. Ma numesc Lucian si de ieri sunt posesorul unui Land Rover Freelander 2001 - TD4. Am sa va marturisesc ca nu sunt amator de off-road. Am achizitionat aceasta masina ptr. munca sau mai bine zis ptr a trage cu ea o platforma o data sau de doua ori pe luna. Pretul rezonabil si faptul ca se incadreaza la 2tone remorcabil cu sistem de franare au fost principalele motive care au determinat achizitia ei. Sunt convins ca aici voi gasi informatii necesare intretinerii masinii si nu este exclus sa devin iubitor de noroi cum zicea un coleg pe aici.

Link spre comentariu

Salutari,

Sunt nou pe aici dar un vechi practicant (moto/auto) si entuziast :old

Momentan am un Cherokee '95 4L si sper sa apuc sa il modific corespunzator.

"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe." A.E.
Link spre comentariu

salut

sunt Cristi, sunt din Constanta si cochetez cu ideea de a-mi lua un 4*4 pt off-road;

dupa ce am citit pe forum pe aici, cred ca o sa inclin spre un samurai gata facut, sa nu mai stau sa caut nu-stiu-ce bucsa pe la nu-stiu-cine la baia mare sau suceava. singura problema pe care o vad eu la situatia asta este sa nu iau unu alergat la limita, dar in privinta asta o sa apelez la bunavointa voastra sa dati o mana de ajutor.

masina nu isi va petrece mult timp prin constanta, ca aici e cam plictiseala. o sa o duc la campu-lung muscel, are tata o casuta de vacanta acolo si o pot lasa in siguranta. colegi de tumbe sunt sigur ca o sa gasesc acolo garla.

daca aveti deja vre-un sfat pentru mine, il astept cu interes !

sa ne auzim cu bine !

Link spre comentariu

Salut!

Ma numesc Alin,sunt din Buzau si am 24 de ani.

De cateva luni caut sa devin posesor de PAJERO MK2 LWB 2.8 SAU 2.5 englezoaica.

Am gasit aici lucruri foarte interesante care ma pot ajuta in alegerea mea.

Va multumesc pentru gazduire!!

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare