Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutatre colegi

Ma numesc Tavi sunt posesorul unui Patrol Y61 ZD30 LWB si al unui ATV ArtcticCat 650.Cochetez de prin 2010 cu ideea de offroad cu toate ca nu prea am prilej de a practica.

Nissan Patrol Y61
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:grin:Sunt Mihai Paraschivescu, m-am retras din viata sportiva extrema. Am practicat hard enduro. Dupa un eveniment tragic in propria familie, in care mi-am pierdut fiul de 18 ani (PARA MOTO pe Youtube - accident de motocicleta pe Aleea Manastirii Dealu). Am vandut tot ceea ce imi amintea de acel sport KTM, ATV HONDA si echipamente. Nu ma astept ca justitia sa-mi faca dreptate, nici un inculpat acuzat de ucidere din culpa in Romania nu a executat pedeapsa cu inchisoarea si am multe exemple. Acum sunt un om obisnuit, ocupat de familie si consumul timpului liber in asa fel incat sa ne bucuram de tot ceea ce este benefic si frumos. Noi, familia Paraschivescu avem un RANGE ROVER P38, de care suntem entuziasmati. Am tot reparat la el, ca de este un englezoi cu pretentii iar daca fostul proprietar la neglijat acum imi spune povestea lui. Am tot inlocuit piesele defecte si acum este spun eu OK. Ma bucur ca intamplator am descoperit acest site, am asteptari pline de speranta ca acest club are membrii uniti. Va multumesc, si va urez tuturor membrilor: Bine v-am gasit! :cl

• Like 1
Link spre comentariu

:grin:Sunt Mihai Paraschivescu, m-am retras din viata sportiva extrema. Am practicat hard enduro. Dupa un eveniment tragic in propria familie, in care mi-am pierdut fiul de 18 ani (PARA MOTO pe Youtube - accident de motocicleta pe Aleea Manastirii Dealu). Am vandut tot ceea ce imi amintea de acel sport KTM, ATV HONDA si echipamente. Nu ma astept ca justitia sa-mi faca dreptate, nici un inculpat acuzat de ucidere din culpa in Romania nu a executat pedeapsa cu inchisoarea si am multe exemple. Acum sunt un om obisnuit, ocupat de familie si consumul timpului liber in asa fel incat sa ne bucuram de tot ceea ce este benefic si frumos. Noi, familia Paraschivescu avem un RANGE ROVER P38, de care suntem entuziasmati. Am tot reparat la el, ca de este un englezoi cu pretentii iar daca fostul proprietar la neglijat acum imi spune povestea lui. Am tot inlocuit piesele defecte si acum este spun eu OK. Ma bucur ca intamplator am descoperit acest site, am asteptari pline de speranta ca acest club are membrii uniti. Va multumesc, si va urez tuturor membrilor: Bine v-am gasit! :cl

Bine ai venit Mihai!

Imi pare rau pentru marele necaz din familia ta. Este nedrept ce se intampla cateodata dar trebuie sa mergem inainte cu ce ne-a mai ramas.

Sper din tot sufletul sa te simti bine aici si sunt convins ca iti vei face prieteni noi cu pasiuni comune cu ale tale.

Numai bine,

Max

Link spre comentariu

Nu sunt foarte vechi pe aici nici eu, insa iti urez Bun Venit ! si fruntea sus,e greu insa drum de intoarcere in timp nu avem. Mult succes cu Range-ul.. am scapat si eu unu de la moarte:)

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Doru, sunt din Bucuresti si intentionez in cel mai scurt timp posibil sa achizitionez primul meu 4x4.

Poate, cu putin noroc, jucaria mult visata sa ma astepte cumintica chiar intr-o sectiune a acestui forum.

Pana atunci insa, va transmit salutari tuturor membrilor !

Link spre comentariu

Salut sunt jula am 40de ani sunt din sannicolau mare Timiș proaspăt propietar de toyota(24deore) lj70 an 1993 poze postez in zilele următoare masinutza este încă Virgina acu vreau echipament mai moderat sper sa ma descurc pe forum va sal:bx

Link spre comentariu

Salutare! numele meu este Bogdan, 29 ani din Galati,de meserie ing. topograf, pasionat de offroad, foto si putina de mecanica.

Am un Diahatsu Feroza din '93 (fara modificari) dar care merge ok pentru "plimbarile" de pe langa casa si pentru activitatea pe care o desfasor.

Ceva timp in urma cochetam cu ale Offroadului cu o Niva, in sange a intrat tare tare cu ajutorul lui Jorj.

Cam atat momentan ...

Pun aici si cateva poze cu Feroza. Sa ne auzim cu bine.

DSC_0565.thumb.jpg.c4b86fcd452542c7f5ec58f6a83931ef.jpgDSC_0196.thumb.jpg.964dc29f123e2f77c364f6ab0945ed51.jpgDSC_0426.jpg.3f3a598152f0e38021769d066bfbd2f4.jpgDSC_5315.thumb.jpg.03947cf712f13e7c1414e2865bae5b23.jpgDSC_0509.thumb.jpg.bdb6e4ed386593ec1900f06b11dd8e7c.jpg

Link spre comentariu

salutari tuturor pasionatilor de off-road de la Tg-Jiu

Va salut pe toti, ma numesc Mita si am 31 de ani, sunt jurist pasionat de mecanica si off-road de cativa ani buni, sunt posesorul unui Suzuki Jimny 1,3 JLX cabrio din 2001, de 1 luna si ceva. Am mai avut acum vreo 4 ani un Mitsubishi Pajero scurt 2,5 td din 1998. Pasiunea pentru off-road, o am de la prieteni e veche si ma tem ca e pentru totdeauna :-). Jimny este acum in curs de modificare, de curand a primit un SL, urmeaza anvelope, troliu s.a.m.d., cand or fi banuti. Numai bine tuturor!

20121122_111543.thumb.jpg.0c6999e3aeee58f2539ff6d2dbca8fd7.jpg

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Nu conduc nimik... inca :) deocamdata am nevoie urgent de o platforma.

Pai, tu iei potcoavele inaintea calului? :ha:

Nu ar trebui sa iei intai masina si dupa aceea platforma? :grin:

Glumesc bineinteles. Bine ai venit!

Link spre comentariu

buna ziua, ma numesc cata si vreau sa construiesc un vehicul hibrid cu roti de atv cu tractiune 4x4 si am nevoie de cateva pareri sugestii despre sistemul de directie

Bine ai venit Cata. Hai ca vom deschide subiectul intr-o sectiune dedicata si o dezvoltam acolo.

Eu zic sa deschidem discutia aici:

http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?420-ATV-enduro-si-cross

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare