lorena 2000 Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 buna va salut pe toti ma numesc ionut sunt din baia mare , sunt un iubitor de masini 4x4, am si eu 2 un aro 244 motor l25, jeep cherokee 2,5 ami plac discutiile voastre baftaa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Greuceanu Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Sal'tare tuturor forumistilor. Ma numesc Bogdan, sunt din Radauti (SV) si de curand sunt posesorul unei Vitara 1.6 16v 5 usi, care deocamdata este la "de-ruginizat" :) Dupa ce o scot si o inmatriculez voi incepe "micile" investitii atat de necesare pentru a o face "ustensila" de vanatoare. Sper sa gasesc info si sugestii pe forum Bafta tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cleotrans75 Postat Noiembrie 28, 2012 Partajează Postat Noiembrie 28, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,ma numesc Claudiu si sunt din Bucuresti.De curand sunt posesorul unui Mitsubishi Pajero 2.8 d din 95 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
justin91 Postat Noiembrie 30, 2012 Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt Alin si sunt pasionat de masini,in special de offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mehai Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea de la Mehai! Membru club GTC Motorsport. Tocmai ce ma apuc din nou de off road dupa o pauza de 5 ani. Dc gasesc mai repdede o Toyota 70 sau 73 ne vedem pe la concursuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
4x4ICE Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Adrian din Cta...iin cautare de o vitara ..:) incepator 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Coxtin Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutate tuturor, Ma numesc Costin si principalul motiv pentru care m-am inscris pe acest forum este ca doresc sa cumpar o masina 4x4 mai specific Range Rover P38 2.5 DSE, momentan am un Seat Cordoba. Dupa prea putin timp am observat ca lumea nu ezita sa te ajute tocmai de aceea am ales acest forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Codrin 74 Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Codrin si sunt din Bacau. De curand mi-am luat un Suzuki Samurai pe care vreau sa il modific pt.off road. Voi pune curand poze cu masinuta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alecs2008 Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu este Alex si sunt din Slatina/Olt .Sunt posesorul unui LUAZ 969M Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cla Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Sunt din deva si momentan imi caut un samurai, se lasa asteptat.... Il caut de cateva zile si inca nu l-am gasit... Sper sa nu mai dureze mult. Vreau sa va multumesc pentru treaba pe care o faceti. Imi este de mare ajutor tot ce am gasit pe forum, in cautarea mea. Imi doresc sa revin cat mai repede cu samuraiul meu. Editat Decembrie 2, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traffic_Man Postat Decembrie 2, 2012 Partajează Postat Decembrie 2, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Nou venit pe forum si aspirant la posesie auto offroad, chiar din iarna asta dacă găsesc ceva pe gustul meu! Toate cele bune si pe curând! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreinicoara85 Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Salut! Salut! Ma numesc Andrei si am fost initial atras de sectiunea de tutoriale pentru harti GPS, dar am vazut ca exista foarte multe subiecte interesante pe forum. Sper sa contribui si eu cu lucruri folositoare. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rio Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu este Alex si sunt din Slatina/Olt .Sunt posesorul unui LUAZ 969M pentru ce ai luat masina asta? te-ai pricopsit cu ea sau a fost dorinta ta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alecs2008 Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor pentru ce ai luat masina asta? te-ai pricopsit cu ea sau a fost dorinta ta? Salut! Initial am vrut sa imi cumpar un ATV , dar cand am vazut ce poate sa faca buburuza asta....am zis ca mai bine ma "pricopsesc" cu asa ceva . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu este Alex si sunt din Slatina/Olt .Sunt posesorul unui LUAZ 969M Hehehe....slatinean de-al meu ! Ma rog, din partea mamei, cum ar veni.... :W:cl Si nu ne prezinti si noua masinuta ta intr-un topic dedicat in sectiunea Luaz ? :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alecs2008 Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Hehehe....slatinean de-al meu ! Ma rog, din partea mamei, cum ar veni.... :W:cl Si nu ne prezinti si noua masinuta ta intr-un topic dedicat in sectiunea Luaz ? :h5 Ba da...cu cea mai mare placere ...dar trebuie sa ma acomodez putin cu siteul ( NU ma descurc prea bine ) :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmcdany Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor Numale meu este Marian. Sunt prieten si vecin cu ASTRAL. Momentan nu am masina....in viitor intentionez sa imi achizitionez una.. Motto-ul nostru este: BERE, P**DA si OFF ROAD. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
julspeed72 Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor Numale meu este Marian. Sunt prieten si vecin cu ASTRAL. Momentan nu am masina....in viitor intentionez sa imi achizitionez una.. Motto-ul nostru este: BERE, P**DA si OFF ROAD. :grin:adevarat amin:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Uite Astral, ce zic baietii: cica esti offroader betiv si afemeiat! :ha Si mentorul lor. Editat Decembrie 3, 2012 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Lasa bre Zoli ca asa betiv si afemeiat (da Doamne !) cum zice lumea ca sunt, si tu tot in echipa cu mine, echipa BLACK DUCKS te afli, ai uitat !?! :ha::ha::ha: Editat Decembrie 3, 2012 de Astral 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 3, 2012 Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Si nasol e ca "rezervor de bere" aveam eu. Macar am circumstante atentuante, nu prea m-am spurcat cu bere, am folosit mai degraba licori superioare. Dar de Black Ducks sunt mandru! Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
animalu11 Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 (editat) Topic de prezentare a membrilor salutare sunt alex am un range rover p38 ,initial nu eram pasionat de offroad dar din necesitate m am pricopsit cu masinutza asta .cand am vazut pe unde pot ajunge cu ea mi a intrat in sange acum e la mecanic sa i fac o revizie si cum o scot pun poze .v am salutat Editat Decembrie 4, 2012 de animalu11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
haidula Postat Decembrie 4, 2012 Partajează Postat Decembrie 4, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare...sunt George si posed o Vitara 1.6 benzina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octav007 Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt Octav, locuiesc in Bucuresti si posed 2 Renault Clio, unul diesel 1.5 si unul benzina 2.0 16V. Sunt in cautarea unei masini de teren si am tot urmarit forumul fiind uimit cat de mult se poate avansa de la o simpla masina de teren la un adevarat offroader. Sunt fan 4x4 mititele gen Vitara, Samurai insa de curand am pus ochii pe un Galloper din '99 2.5 TD. Masina planuiesc sa o folosesc in vacante si in special iarna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bpd84 Postat Decembrie 5, 2012 Partajează Postat Decembrie 5, 2012 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor sunt Dan din Alba. Masina mea pajero mk2 2.5 scurt , lucrez ca sofer profesionist pasionat de munte si de motoare. ma bucur sa fac parte din aceasta comunitate a iubitorilor de 4x4. Drumuri bune la toata lumea:lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate