Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

salut numele meu este radu sunt din iasi tocmai mi am achizitionat un freelander 2002 iar prima inmatriculare este 2003 (din italia adusa) 2 usi cu hard top motorizare td4 sunt foarte multumit de ea (am venit de pe un bmw seria 5 benzinar ) este primul meu diesel si raman uimit de consum (bmw benzinar papa 14 ) cu freelander parca as merge cu aer .

Welcome to the club!;)

LR Freelander 2003 Td4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

[ATTACH=CONFIG]182697[/ATTACH]Buna seara,

Ma bucur foarte mult sa gasesc o comunitate atat de mare de pasionati de offroad.Ca un novice ce sunt,am in dotare o Toyota Hilux, din 2007 cu motor de 3000 diesel .Desi,are multi km la bord nu m-a lasat niciodata ,nicaieri nici on nici off-road.Am citit si am invatat foarte multe de pe acest forum si sigur voi invata si de acum incolo.Inchei prin a va ura drumuri bune si sa ajunge-ti intotdeauna cu bine acasa .

Cu respect,

Constantin

Link spre comentariu

Salut!

Sunt Paul si de 2 luni sunt proprietar de Suzuki Grand Vitara din 2000,motor de 2l diesel,87 de cai.Incep sa fiu tot mai incantat de masina,dar acum trebuie sa ma gandesc la echipare,incepand cu cauciucurile.....

Link spre comentariu

Salut.

Ma numesc Pascu Bogdan, sunt din Buzau.

Dupa multe asteptari(in special din cauza banilor) am reusit sa-mi indeplinesc un vis, am devenit posesorul unui Jeep Cherokee XJ!

Voi reveni cu primele impresii, sunt atat de nerabdator sa-l duc la la aer curat, la inaltime :))

Va doresc o zi buna!

Link spre comentariu

Salut, sunt Cristian. Am citit toate discutiile legate de Suzuki Jimny, Grand Vitara si Rav4 de pe acest forum. Sunt impresionat de cate informatii am gasit aici. Initial am plecat de la ideea sa-mi iau un Jimny, si dupa 3 zile de studiu am ajuns la concluzia ca trebuie sa-mi iau un GV de prin 2002-2005. Acum caut ceva care sa se potriveasca si in suma alocata.

Va multumesc pentru informatiile impartasite, chiar sunt de mare folos mai ales pentru un incepator...

Link spre comentariu

Salutare la toata lumea ! sunt Octavian din Timisoara un vechi fan off-road dar abea acum am si o masina aproape corespunzatoare pe acest domeniu . Suzuki Vitara JX 1.6 16V lunga 1996

salut :h5

bun venit! ne vedem in weekend la MMic ? :grin:

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

salut,

Ma numesc Stefan sunt din Galati de curand am achizitionat primul meu 4x4.Este vorba despre un Isuzu Trooper,5 usi, cutie automata,motor 3.0 D tip motor 4JX1 an fabricatei 2001.

Curind voi reveni cu niste poze.

Link spre comentariu

va salut,am un samurai si ma gandesc sa-l pregatesc pt lucruri mai grele. nu am mare experienta in bibilitul masinilor,dar cu ajutorul acestui forum ,sper sa reusesc . i love DIY! pe bani putini...si multa pasiune.

Link spre comentariu

Salut tuturor,

Numele meu este Adrian si sunt fan off-road destul de nou. Mi-am cumparat de vreo 2 luni o Toyota FJ dar abia de cateva saptamani am avut timp sa ma dau cu ea.

IMG_0025.JPG.1fc793d64f2f9d7e0aa455bd90f1b04a.JPG

• Like 1
Link spre comentariu

Hello All

I am David from South Africa.

I just arrived in Bucharest after driving for 3 years in my '96 Defender 110 CSW 300Tdi.

I have taken off my cylinder head 7 times and will do it again today!

My engine was out 3 weeks ago in Greece, my gearbox the week before in Italy, my transfer box was out last week in Montenegro, and again in Serbia!

I will need contacts here, in order to get the cylinder head machined flat, as well as for parts.

My numbers are: Orange +40744914096 and Vodafone +40721651277

I am staying with a Dutch friend in Ghencea, and will work on my Defender here.381650963_Watercontainerusedtopullstartme.thumb.jpg.3226cecde7bd4f5c17fc3d28ff352f76.jpg1568789453_ThatsmyfueltankontopofthekitchenSolution.thumb.jpg.7c1e8b9e045dcc100c93e6d67fea39ac.jpg

Regards

David

Editat de DCM
Link spre comentariu

Salutare, ma numesc Bebe, sunt din Hunedoara, conduc un Mitsubishi Outlander 2,0i 2005, si de curand am un Nissan Pick-up '98 2,5TD. Pe aici pe forum sunt mai nou, dar sper sa ma acomodez repede. Mersi pt primirea in randul vostru, bafta si sanatate la toata lumea

Link spre comentariu

Salut..ma numesc Marius sunt din Resita..as dori niste sfaturi de achizitionare a unei masini 4X4 cu 5 usi, pretul maxim fiind 2 mii de euro..Doresc ceva mare nu suzuki..De asemenea nu vrea sa ma distruga intretinerea la ea..Nu o sa o inmatriculez deci poa` sa fie orice motor atata timp cat e disel..Astept parereile voastre!

Link spre comentariu

Salut,

ma numesc Uwe si sunt nou pe forum.

De curind si posesor al unui G-eu 300D din 1982.

Trasee placute,

uwe

Drum bun si dealuri multe.
Link spre comentariu

buna

ma numesc cornel,si de 3 zile am un jeep grand cheroche 2.5 td 1997,sunt din mm si am deja nevoie de ajutorul vostru

va salut cu respect

Link spre comentariu

Buna,

Ma numesc Cristi, sunt din TgMures, am un suzuki Jimny 1,5DDiS.

"Puterile instructiei au o foarte mica eficacitate exceptand acele circumstante fericite in care sunt practic superflue" Richard P. Feynman
Link spre comentariu

Salut, ma numesc George si sunt din Bucuresti, cu ceva timp in urma eram pasionat de asfalt.... de ceva vreme conduc un Y60 din 1995.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare