Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Buna ziua

Detin un Terrano 2 / 3.0 de peste 10 ani . L-am bagat destul de mult si in offroad(citeodata la limita) dar a facut fata cu brio. Are vreo 240.000 km la bord , fara reparatii la motor , doar un rulment din cutie schimbat de 2 ori (nu stiu cauza), in rest repratii uzuale . Pot sa spun ca sunt multumit .

Dar ...acuma am o problema mai complicata la motor ...si incerc sa gasesc un pic de ajutor aici..

Daca am inteles bine ...va trebuii sa deschid un topic....sper sa ma descurc...dar daca fac vreo prostie ..imi cer scuze anticipat administratorului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ma numesc BOGDAN M. sunt din localitatea negresti JUD VASLUI.

- SUNT INEBUNIT DUPA OFFROAD SI SUNT IN CAUTAREA UNEI VITARE.

STIMA SI SPER SA MA PRIMITI

Link spre comentariu

Salutare tuturor !

Sunt Petre din Medgidia si mi-am luat masina la care visez de multa vreme

Land Rover Freelander motor 2,0 diesel, an 2000. Imi trebuia caci sunt pescar si merg des pe drumuri grele.

Acum la anii pe care ii numara, are si ceva probleme despre care vreau sa ma documentez.

Poate ma ajutati. Multumesc !

Link spre comentariu

Va salut

Sunt din Cluj . Am un Suzuki Samurai SJ 410 ,980 cc din "82.

I-am facut o restaurare totala a caroseriei (aripi noi , fata spate si praguri tot noi)

Din pacate tinichigiul nu a fost prea atent la partile care nu se vad ale caroseriei si am fost obligat sa refac anumite portiuni de dedesubt i dupa ce a fost vopsita . Asa am aflat de pe acest forum de kelfos .Am sa pun o poza cand va fi complet echipat.

Va doresc numai bine .

Editat de merlinspitfire
Link spre comentariu

Salutari de la Craiova

Salut.Ma numesc Claudiu Cazacu am 41 ani ,posesor a mai multor masini de teren romanesti[ARO,IMS] si GC fabricat in 2001 pasionat in general de tot cea ce inseamna tehnica auto old-school.Multumesc ca m-ati primit in club .

Link spre comentariu

Buna ziua,

Ma numesc Cristian, am un Pajero 3.2l DID 2002 model si fac deja parte dintr-un club de 4wd care are un forum extraordinar de folositor. Ma bucur ca am putut gasi 4x4 club din Romania si la care pot fi membru. Am sa incerc sa particip cit am sa pot de mult la discutii si sa pot ajuta la fel.

Multumesc

Link spre comentariu

dr.nissan

buna ziua...ma numesc ovidiu domide si sunt pasionat de nissan de peste 14 ani.Am experienta in domeniul depanarilor, tractarilor si concursurilor de off road.

detin mai multe masini 4*4 nissan navara, nissan patrol, nissan patfhinder

Editat de dr.nissan1
Link spre comentariu

Ma numesc Aaron, sunt din Rm.Valcea, am 21 de ani si sunt pasionat de off-road. Am intrat pe forumul acesta pentru a culege informatii in vederea achizitionarii unui Pajero sau Patrol pentru offroad, eventual pregatirea lui.

Bine v-am gasit

Link spre comentariu

Salut, sunt Cluj si detin un Mitsubishi Pajero 2.5 GLX, din 1998, scurt, nemodificat. Masina este inmatriculata in tara cu volanul normal pe stanga. Inainte de a cumpara masina am citit timp de vreo 3 luni zilnic forumul, cautand cele mai bune variante pentru un 4x4. Mi-am dorit un G cat mai vechi si m-am ales cu un Pajero. Asta pentru ca am inteles intr-un final ca am nevoie de o masina cu capacitati bune de rally raid, iar Pajero momentan ma satisface din toate punctele de vedere: cost de achizitie, consum, taxe, dotari, pretul pieselor de schimb si multitudinea lor, practic se gasesc peste tot la preturi foarte mici. Mult succes si de acum inainte cu acest forum, bravo!

Link spre comentariu

Buna ziua tuturor si bine v-am gasit.Ma numesc Radu,inca nu am o masina de off-road dar incerc intens sa imi iau una si sper ca voi reusi.Citesc de cateva saptamani acest forum si imi place foarte mult comunitatea care s-a format.Sper ca voi fi un membru cu "drepturi depline" in curand.

O zi buna va doresc.

Link spre comentariu

Salutare !

Ma numesc zsolt si sunt din Toplita !

Am ales sa intru si eu in clubu pasionatilor de 4x4 !

Momentan conduc un suzuki samurai stoc.

Inca adun piesele sa fac un mic monstrulet din el :)

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Octavian, sunt din Timisoara si sunt pasionat de offroad.

Inca nu am masina, acum caut un Wrangler, sper sa il iau in maxim o luna.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare