Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut, Sunt Mihai de la Sibiu si sper sa intru cat mai repede in randul offroad-istilor cu masini. Deocamdata fac offroad prin garaj muncind la viitoarea me masina de teren Suzuki Vitara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, sunt nou pe acest forum si prezent datorita faptului ca mi-a iesit in cale o Navara D40 de care m-am impiedicat si a trebuit sa o iau acasa. Camionul va avea destinatia pt care l-a facut mama lui adica UTILITAR (de treaba) si cum noi romanii numai de treaba nu suntem sau nici macar nu avem .....

Link spre comentariu

Salutare sunt Marius , locuiesc prin Prahova si am vreo 7 masini(mai clasice romanesti, gen Oltcit si Dacia 1310). Am in plan sa achizitionez si un Aro 10 sau un Luaz. Am avut 3 Suzuki Samurai din anii 90.

Sunt in cautare de de Aro 10 si de sfaturi privind alegerea sau restaurarea unuia.

Multumesc,

Editat de dtomcat
Link spre comentariu

Salutare sunt Marius , locuiesc prin Prahova si am vreo 7 masini(mai clasice romanesti, gen Oltcit si Dacia 1310). Am in plan sa achizitionez si un Aro 10 sau un Luaz. Am avut 3 Suzuki Samurai din anii 90.

Sunt in cautare de de Aro 10 si de sfaturi privind alegerea sau restaurarea unuia.

Multumesc,

Bun venit

Daca vezi ARO 10 1.9 td ia-l ca rupe .

ReparatiiCardane.ro

ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro

Vodafone: 0729898278 0721479812

Orange: 0754823618

Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 .

Link spre comentariu

Salutare,

Ma numesc Robert, sunt din Timisoara si detin de curand un Ford Maverick 2 din 2002, achizitionat pentru a plimba familionul in "soft-road". Imi fug ochii dupa un Samurai sau Vitara dar pe mai incolo, cand or creste copii mari.

Sanatate,

Robert

Link spre comentariu

Va salut Dragi iubitori de 4x4

Ma Numesc Catalin ,37 ani Buc,Si de vreo 2 ani cochetez cu ideea ca trebuie sa imi iau o masina de razboi pt toate anotimpurile care sa ma ajute in aventurile mele la pescuit

deci in principiu vreau sa Achizitionez un Mitsubishi Mk2 preferabil scurt eventual cu volan dreapta (dupa buget :)) si daca aveti veva sfaturi le primesc cu placere

momentan am un Opel Astra 100 Edition fab 2000 impekabil care este o masina deosebita si cu greu am sa ma despart de ea dar au trecut anii tineretii si trebuie sa ma adaptez virstei :)) sper sa gasesc sa fac un schimb cu un mk 2

Cu stima Cata

Salut, Sunt Mihai de la Sibiu si sper sa intru cat mai repede in randul offroad-istilor cu masini. Deocamdata fac offroad prin garaj muncind la viitoarea me masina de teren Suzuki Vitara.

Bun Venit si asteptam sa ne prezinti masina,eventual etapele pregatirii,poze ,detalii etc

Salut ,sunt Corneliu si am aparut si eu pe aici ...Momentan am un Korando 2.9 tdi dar nu este prima mea masina te teren..Am avut si un Pajero 2.8 de anglia..astept cu interes teme de discutie

Bun venit Corneliu,ce s-a intimplat cu Mitsu 2.8 de anglia ?' ca tocmai vreau sa achizitionez si eu unul scurt si sunt curios ce ai poate pielea si cit de rezistent este :p, ceva sfaturi si pt mine? la ce sa ma astept? astept un pm sa nu deranjam pe aici :p

stima

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salut! Numele meu este Isac Daniel si sunt foarte nou posesor al unui Landrover Freelander 2.0 diesel din 1999.

Sunt novice in domeniu si e posibil sa va stresez cu intrebari mai mult tehnice pt ca masina mai trebuie pusa la punct din acest punct de vedere.Oricum felicitari pentru acest forum pe care il gasesc foarte util .Faceti o treaba foarte buna tineti-o tot asa!

Multumesc!

Link spre comentariu

Salut,

Ma numesc Cristian si sunt din Baia Mare.

De curand sunt posesorul unui Suzuki Samurai cabrio '93, 1.3 injectie. Masinuta este stock si are nevoie de putina atentie si ingrijire.

In plan sunt momentan modificari minore, ca sa poata face fata unor plimbari de hobby pe dealurile din zona.

Ne citim pe forum!

Link spre comentariu

Range Rover Vogue 2005

Salut,

Sunt Johnny si incepand cu data de 07.11.2013 sunt posesorul unui RR Vogue 2005

Pentru problema cu care ma confrunt am deschis un topic aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?81398-Range-Rover-Vogue-2005

................

Prin urmare stimati pasionati ai acestei marci, va multumesc daca ma ajutati sa remediez problemele mentionate mai sus cu costuri cat mai omenesti. Mi-am dorit aceasta masina dintotdeuna, nu vreau sa ma las speriat si descurajat, vreau sa cred ca pot sa o scot la capat fara sa las 9000 euro la LR.

Editat de Astral

http://range-rover-vogue.blogspot.ro/

Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp

Link spre comentariu

Salut!

Ma numesc Puiu, sunt din Pitesti, tocmai mi am achizitionat o TOYOTA Land Cruiser LJ73 la care o sa am de munca ceva timp pana o sa fie gata de prezentat!

Pana atunci o sa am nevoie de voi pentru a ma ajuta cu sfaturi referitoare la restaurarea totala a ei.

Va multumesc!

Link spre comentariu

Salut!

Ma numesc Puiu, sunt din Pitesti, tocmai mi am achizitionat o TOYOTA Land Cruiser LJ73 la care o sa am de munca ceva timp pana o sa fie gata de prezentat!

Pana atunci o sa am nevoie de voi pentru a ma ajuta cu sfaturi referitoare la restaurarea totala a ei.

Va multumesc!

Bun venit

Restaurare placuta !

ReparatiiCardane.ro

ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro

Vodafone: 0729898278 0721479812

Orange: 0754823618

Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 .

Link spre comentariu

Salutare tuturor, am vizitat acest forum de un an incoace dar tocmai acum m-am decis sa-mi fac cont. Acest forum mi-a fost de foarte mare ajutor in decizia mea de a-mi achizitiona un 4x4, multumesc!

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Numele meu este Catalin si am 36 de ani. Recent am descoperit senzatia placuta a tractiunii integrale si am achizitionat un Freelander 1.

La scurt timp am inceput sa caut alta masina cu veleitati de off road... Inca mai caut!

Multumesc tuturor celor ce isi aduc contributia la aceasta platforma online!

Cu drag,

Catalin

Link spre comentariu

Trebuie sa ma "re-prezint" intrucat am definitivat procedura de "selectie" a unui autoturism 4x4 pentru mine si familie cu care speram sa putem face iesiri "soft". Este vorba despre un Nissan X-Trail 2.0 DCi din 2008 pe care sper sa il port mult si bine pe drumurile si ne-drumurile patriei si nu numai.

Link spre comentariu

Salutare sunt Cosmin din bucuresti am achizitionat o Suzuki Vitara Cabrio revin dupa 3 ani de absenta :)

Am inaltat-o deja maine imi vin cauciucurile profil simex si anu asta cam gata sper sa ma primeasca si pe mine asa la iesiri de week-end

Link spre comentariu

Salut. Sunt Andrei din Iasi. Activez din umbra pe acest forum de cativa ani dar acum pot activa si din primplan. De jumatate de an detin un Suzuki Vitara 1997, 1.6, 16V, 5 usi, la care momentan am montat doar un kit de suspensie IronMan, refacut pragurile (HD), teroson pe burta, cauciucuri, BFG AT 235/75/15. Urmeaza mrl-uri manuale, bara fata - spate (cea de pe spate este conturata trebuie doar finalizata), roofrack (la fel este finalizat 80%), snorkel (este comandat) si poate Mos Craciun imi face cadou un set de sosoni 235/75/15.

Link spre comentariu

Salut. Sunt Andrei din Iasi. Activez din umbra pe acest forum de cativa ani dar acum pot activa si din primplan. De jumatate de an detin un Suzuki Vitara 1997, 1.6, 16V, 5 usi, la care momentan am montat doar un kit de suspensie IronMan, refacut pragurile (HD), teroson pe burta, cauciucuri, BFG AT 235/75/15. Urmeaza mrl-uri manuale, bara fata - spate (cea de pe spate este conturata trebuie doar finalizata), roofrack (la fel este finalizat 80%), snorkel (este comandat) si poate Mos Craciun imi face cadou un set de sosoni 235/75/15.

salut! buna faza cu "sosoni" :ha: si eu am nevoie de niste 33-uri all-terrain, asa ca daca trece mosul pe la tine sa i spui sa se uite prin magazie poate mai are ceva si pt mine:grin:

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare