Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Sanatate! Numele meu este Radu, sunt din Simeria jud.Hunedoara si deocamdata nu detin o masina 4x4 dar sunt in curs de achizitionare.Daca cineva dintre dumneavoastra ma poate sfatui ce masina sa aleg, raman foarte indatorat.Bugetul actual ar fi penru o NIVA sau un SAMURAI.Va multumesc anticipat,si va SALUT pe toti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna. Ma numesc Levi, sunt din Borsec. Am un Range Rover P38 DSE din 1999, dar ies foarte rar cu el de pe sosea... e varianta de fabrica, nemodificata. M-am inscris pe forum pentru ca as vrea sa aflu cat mai multe despre acest model de masina si avand in vedere varsta ei inaintata, la reprezentata nu prea ma baga in seama... :D

Link spre comentariu

Salut,

Ma cheama Stefan, sunt din Bucuresti si am de curand un Mitsubishi Pajero scurt din 2010, 3.2 diesel.

Nu am experienta in offroad, dar sper sa particip la niste iesiri cu oameni mai priceputi, poate se prinde ceva si de mine. Am mers de cateva ori prin locuri mai neumblate si mi-a placut, dar eram cu o singura masina si nu m-am aventurat prea mult.

IMAG0154_nr_mic.thumb.jpg.fd2db4791e751e72fb7bf4954a6d26ce.jpg

Link spre comentariu

Salutari!

Ma numesc Dan Turtureanu si sunt din Cluj Napoca. Momentan nu sunt posesorul unei masini 4x4. Doresc sa ma informez cu privire la variantele SH existente pe piata, pentru ca voi avea nevoie de o masina de care sa ma pot folosi in domeniul protectiei naturii: evaluare/cartare de vegetatie. Cu alte cuvinte, ceva intermediar, ca de ex. drumuri forestiere principale (pe vai), de macadam, fara prea multe situatii limita cu noroaie.

Cele bune,

Dan

Link spre comentariu

Salut!

Sunt Paul si doresc sa incerc 4 roti ca alternativa la 2. Cred ca forumul club 4x4 este potrivit pentru a ma introduce incet in lumea off-roadului 4x4.

Ma intereseaza sa cumpar o Lada Niva de preferat pe carburatie. Unele modificari deja efectuate ar fi binevenite.

O sa rasfoiesc anunturile din mica publicitate si sper ca in curand ne vom intalni pe traseu.

Sa incepem!

A! Era sa uit, masina pe care o conduc acum nu are nicio tangenta cu off-roadul dar este un Focus Sedan 2011 1.6 duratec

Editat de pauldirlea
Link spre comentariu

Salutare tuturor !

Ma numesc Marius, sunt din Pitesti si am 43 de ani, experienta off road zero insa ceva minima experienta cu mecanica as avea din liceu (mi-am mai bagat nasul prin cateva motoare mai in tinerete)

Deocamdata nu sunt posesor de 4*4 insa ma bate gandul sa imi iau o a II-a masina, o Vitara cabrio cu care sa incep sa ies cat mai mult in natura mai ales ca in zona sunt multe dealuri iar muntii sunt destul de aproape, asa o sa mai las calculatorul, tv-ul, telefonul si toata tehnologia asta de care devenim dependenti pe zi ce trece.

Pe acest forum am gasit o gramada de informatii valoroase care sper ca ma vor ajuta sa achizitionez masina potrivita (nu intentionez off road extrem ci doar niste iesiri mai soft).

Sa auzim de bine !

Link spre comentariu

Salut tuturor,

Ma numesc Lucian si sunt proaspatul posesesor a unui Land Rover Freelander 2.0 TD4 , cutie automata, piele si o trapa care momentan functioneaza partial.

Principala problema pentru care ma aflu aici este " the three amigos"

Link spre comentariu

Va salut pe toti! Sunt Cosmin Giurgiu din Floresti, jud.Cluj

Detin de curand primul meu SUV. Land Rover Freelander 2002 TD4

Mult succes tuturor!

LR Freelander 2.0 TD4 2002

Masinuta de bataie: Golf 3 combi 1,9 TDI

Link spre comentariu

Topic de prezentare a membrilor

Salutare dlor, sint Cristi (aka Katalitik Pui de Dac), detin un Hilux 3.0D la care ma chinui sa ii fac unele imbunatatiri. Prin urmare, voi fi incintat sa ma documentez folosind resursele forumului, urmind a cistiga incredere pentru a pune intrebari cit mai la obiect.

Intre altele sint vanator, pescar la musca si fotograf pasionat de natura si indragostit de Romania.

Am eu o vorba, in Romania sint multe Romanii, pe multe dintre ele inca nu le-am descoperit, sper ca viata sa imi ofere sansa de a le cunoaste.

Link spre comentariu

Salutare !

Ma numesc Sandu, m-am nascut acum 55 de ani si sunt iubitor de munte si natura.

Printre pasiuni, tehnica si rulotismul. Nu am prea multe iesiri, nefiind echipat pentru extrem, dar nu as zice nu, la ceva mai usor !

Masina mea "de munte" este un OPEL Frontera Sport 2.0i benzina/GPL din 1994.

Sa ne vedem sanatosi !

Editat de Sandu Toma

Orice problema are o rezolvare practica !

Opel Frontera Sport 2.0i 1994

Link spre comentariu

Salut,

Numele meu este Adi, am 34 de ani si locuiesc in Bucuresti. Sunt pasionat de natura, auto, pescuit si IT. Deocamdata sunt in cautare de auto 4x4.

Numai bine!

Link spre comentariu

Salutare tuturor colegilor de forum!Sunt Daniel, am 24 de ani , sunt din Buzau, sunt ex-detinator de suzuki vitara,ex detinator de land rover freelander actualmente detinator de mitsubishi pajero mk2 cu blocul motor crapat...

Link spre comentariu

Buna. Sunt Vlad si ma bucur sa ma alatur acestui forum. In ultimul timp am inceput sa ies pe dealuri cu Niva unui prieten si sper ca nu peste mult timp sa-mi achizitionez o Vitara, asta dupa ce scap de actuala masina. O seara buna.

Link spre comentariu

Salut, sunt Marian.

Din fev 2013 sunt detinatorul unui Jeep Cherokee KJ.

Nu am experienta in off-road, e primul 4x4 pe care il conduc.

Abia astept sa "intru in actiune". Dar cu binisorul.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare