Bizkit Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc Andrei si sunt proaspat posesorul unei Suzuki Vitara 97' Cabrio 1.6i 16V. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zurlyro Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit! Sunt nou in comunitate, m-am dat de cateva ori cu masinile altora, si mi-a casunat sa imi iau si eu una. Caut cu 4 locuri, sa pot lua juniorul cu noi peste uichenduri. Revin cu noutati. Spor mult! Sent from somewhere out of the office. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petrut81 Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut!! Eu sunt Petrut, am 32 de ani si sunt din Bucuresti...masina mea este un Nissan Pathfinder din 2008...are cam 2 luni de cand l-am achizitionat in jur de 120000 km. Imi place ff mult masina, pot sa spun chiar ca sunt indragostit de ea :)).... Nu stiu ce sa mai zic...sper sa se comporte bine si sa nu ma dezamageasca..mentionez ca nu am de gand sa fac off road extrem cu ea...poate doar mici incursiuni in teren accidentat..cam atat despre mine ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin tintar Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut tuturor ma numesc alin tantar si recent mi-am achizitionat o lada niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nicolae22 Postat Decembrie 14, 2013 Partajează Postat Decembrie 14, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Nicolae, Am un G modificat de Liviu la Mures acum un an si ceva...i-am schimbat motorul si cutia. Dupa concursul de anul trecut i-am mai schimbat o data cutia ca de deh, daca tot eram la Mures. Am luat o pauza de un an, mi-am facut o casa si am lasat G-ul. M-am mutat la Buftea si m-am nimerit vecin cu un alt pasionat asa ca am cu cine...Suntem atat de buni impreuna, ca am fost acum 2 saptamani la cupa lui Vali la Targoviste si ne-am ratacit dupa primii 200 metri. Noroc cu flacaii din TGV, rataciti si ei :wink: La G tot mai fac cate ceva cand mai apar banuti, de dat ne dam cand putem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valy_boy Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor sal colegi ma numesc valentin,am lucrat ca sofer pe tir, acum am autoutilitara mea cu care fac transport in fr si germ mai ales,de mult imi doream un jeep dar am ales alte prioritati, acum mi-am cumparat un kia sportage din germania, am facut 50 km si m-a lasat pe autoband,de o luna va urmaresc si voi prin recenziile voastre m-ati convins sa nu cumpar opel frontera asa ca acum sunteti datori sa ma ajutati sa o repar. Editat Decembrie 15, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OanaO Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna! Sunt Oana si am un Land Rover Freelander 1.8 16v, an 2001. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rares78 Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna! Sunt Oana si am un Land Rover Freelander 1.8 16v, an 2001. Bine ai venit, bucura-te de posibilitatea de a iesi de pe strada, dar nu cere performante extreme de la masina...sau cum se zice, don`t let the car to control you...ia-o incet, pas cu pas si bucura-te de natura si protejeaz-o We are not doing these things to escape from life, but to prevent life escaping from us! NAUI Instructor no. #52723 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
filip2010 Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Ma numesc Filip,sunt din Ploiesti,proaspat posesor de VW T3 SYNCRO Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vasybogdan Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari Sunt Vasile Bogdan si sunt interesat de tot ceea ce inseamna Unimog( utilaj dezapezire-sararita ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andras_levente Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt din Barlad Am un Land Rover Freelander din 2004 si am gasit pe acest forum o groaza de lucruri utile pentru a-mi rezolva unele problemute la masina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rokomoko Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Eu am un Nissan Patrol Y61 3.0 care imi place la nebunie. Sunt la al 5-lea Nissan, daca includ in numaratoare si Ford-ul Maverick care era de fapt identic Terrano II. Ma bucur sa fiu membru al forumului clubului 4x4 si sper ca asta va fi o aventura placuta alaturi de cei mai experimentati off-road-eri. Respect! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiankkk Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 salut Ma numesc Cristi (Cristiankkk), sunt din Suceava si de curand am devenit posesorul unui NISSAN PATROL GR 3.0 autoutilitara in 3 usi. Masina deja arata super dar mai am de facut cateva preparari pt offroad cu ajutorul lui Sorin din Gura Humorului si de aceea voi reveni cat de curand cu foto.Sper sa avem multe aventuri impreuna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Decembrie 16, 2013 Partajează Postat Decembrie 16, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! :) Salut și ție, dar nu cred că ți-a ieșit din prima, mai încearcă! A te prezenta - înseamnă puțin mai mult de atât. :h5 Toate cele bune! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terente0081 Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Traian, sunt fost posesor al unui Suzuki Vitara usor preparat pentru off road, proaspat posesor al unui Pajero MK2 3500 v6 automat. Ma aflu aici pentru a cunoaste alte persoane cu virusul off roadului si poate sa primesc ajutor in a afla raspunsul la unele din intrebarile pe care le am. Toate cele bune, Traian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady Postat Decembrie 17, 2013 Partajează Postat Decembrie 17, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salutari, sunt Adi din Focsani si sunt noul posesor al unui daihatsu feroza carburatie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BoogyOne Postat Decembrie 18, 2013 Partajează Postat Decembrie 18, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Ma numesc Daniel (BoogyOne) si sunt din Bucuresti. Dupa cativa ani de ghid turistic (adica vreo 7), in anii de liceu si inceput de facultate, muntele si tot ce inseamna natura in general mi-a ramas aproape. Tocmai din acest motiv pregatesc achizitia unui Disco 2 cu care sa imi fac de cap pe muntii si dealurile patriei. Ma intereseaza mai zona de expeditie decat de extrem, din acest motiv venind si alegerea. :wink: Cam atat pentru moment, in timp probabil ne vom cunoaste mai bine. :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariaM Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua ! Cica trebuie sa ma prezint,desi cred ca multi ma cunoasteti :))) Sunt Maria ( a lu' Nike , pt. necunoscatori) :grin: si conduc un Patrol Y 60 :banana :banana :banana 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua ! Cica trebuie sa ma prezint,desi cred ca multi ma cunoasteti :))) Sunt Maria ( a lu' Nike , pt. necunoscatori) :grin: si conduc un Patrol Y 60 :banana :banana :banana Cred ca vine sfarsitul lumii. :ha: Marie pe forum... :grin: Bine (ca) ai venit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MariaM Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Nu fi rau ! V-am urmarit "undercover" cativa ani,iar acum m-am decis sa intru in randul lumii :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Nu fi rau ! V-am urmarit "undercover" cativa ani,iar acum m-am decis sa intru in randul lumii :banana Vezi ca aici e cu regulamente, nu e ca pe feisbuc......:ha: PS - Săru'mâna, Mărie si bine ai venit ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihut Ovidiu Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Ovidiu, locuiesc in Timisoara si am un Suzuki Samurai din 91 de 1.3 i benzina, inca nemodificat, dar urmeaza Momentan o sa ii pun niste roti mai mari, inca studiez cat pot pune pe masina fara sa rup nimica, o inaltare de bun simt si apoi mai vad cum merge :) in curand si niste poze cu utilajul meu din dotare Editat Decembrie 19, 2013 de Mihut Ovidiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lupul Postat Decembrie 19, 2013 Partajează Postat Decembrie 19, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare ! Ionut e numele meu adevarat; cel de "scena" este Lupul. Acum sunt la cel de al treilea suzuki, care este un Jimny; am mai avut o vitara in 4 usi si inca un Jimny, iar la anul voi avea, cel mai probabil, si un L 200. Cu respect, Lupul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pesterau Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Alex . Din pacate nu detin o masina 4x4 :( , dar am luat virusul conducand hiluxul unui prieten . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulpauls Postat Decembrie 20, 2013 Partajează Postat Decembrie 20, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari...Numele meu este Paul si sunt un proaspat posesor de GC 2.5 din '97.Sunt un pasionat de natura atat pe 4 roti cat si pe 2 roti:wink:...din cate am citit pe acest site am inteles ca aici exista "comunitate" 4x4 calda si primitoare.sper sa ma integrez si eu..va mmultumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate