44CCI Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Cristi din Pitești, posesor de 4x4 autohton de vreo 6 luni și dornic de ieșiri pe munte cu și fără mașina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xcsorin Postat Decembrie 21, 2013 Partajează Postat Decembrie 21, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Davidoi Sorin Stefan ma numesc, sunt din Buzau. Fac motocross si parapanta,iar recent m-am decis sa-mi achizitionez un Jeep Grand Cherokee 2.7 CRD care sa-mi foloseasca la aceste doua sporturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revvo Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma cheama Andrei si sunt posesorul unui Pajero 3.2 Did din 2001, SWB, 140 000 Km manuala. Sunt novice in ale off-road-ului si sper sa gasesc raspuns aici pentru neclaritatile in acest domeniu. Multumesc! Mitsubishi Pajero 3.2 Did 2001 manuala SWB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescar77 Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salve 4x4-istilor ! Ma numesc Ionut , sunt din C-lung Muscel , posesor al unei Feroza de un an careia i-am adus cateva modificari . Pasiuni : pescuit si plimbari spre golul alpin . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcelgalloper Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Marcel si locuiesc in Madagascar. Am cumparat din necesitate un Hyundai Galloper 2.5 Intercooler. Acum incep sa il descopar, pentru ca nu am condus efectiv un 4x4, ci doar masini mici. Va salut pe toti cu respect! Editat Decembrie 23, 2013 de marcelgalloper Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 23, 2013 Partajează Postat Decembrie 23, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Marcel si locuiesc in Madagascar. Am cumparat din necesitate un Hyundai Galloper 2.5 Intercooler. Acum incep sa il descopar, pentru ca nu am condus efectiv un 4x4, ci doar masini mici. Va salut pe toti cu respect! Bine ai venit Marcel! Exotica locatie ti-ai gasit. :grin: Cum de ai ajuns e acolo? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dice Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Andrei, conduc o Toyota Land Cruiser J12 prin traficul din Bucuresti si tot incerc sa incerc sa imi fac curaj sa evadez si pe trasee mai pe sufletul masinii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcelgalloper Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit Marcel! Exotica locatie ti-ai gasit. :grin: Cum de ai ajuns e acolo? Sunt misionar aici - si dorim impreuna cu familia sa ducem Evanghelia celor din triburi care nu il cunosc pe Dumnezeu. De asemenea, vom dezvolta cateva proiecte sociale si educationale in poporul malgas. Asta va necesita timp si altele. Vom ramane in Madagascar pentru vreo 10 ani - pentru detalii pe privat - saitis.marcel@gmail.com.:h5 Dar cu inima, suntem romani si iubim Romania. Oricum, aici drumurile sunt de asa natura - adica atat de rele si ,,salbatice", incat fara un 4x4 esti blocat. Editat Decembrie 24, 2013 de marcelgalloper Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdanov Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Bogdan, sunt din Rm. Valcea si am o pasiune pentru offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmnu Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Dan mometan conduc momentan un Mitsu L200 de la servici si in viitorul apropiat doresc sa achizitionez un Pajero V80. Urmaresc de ceva timp forumul insa acum m-am hotarat sa devin si membru activ :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toomy Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut.Sunt Tomi tocmai am trecut de la un vitara la un mk2 3.0 v6 la care incerc sa ma adaptez.Sarbatori fericite tuturor!!!!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kamikazeeugen Postat Decembrie 24, 2013 Partajează Postat Decembrie 24, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Proaspat posesor de Lada Niva din 2006 va ureaza Craciun Fericit! Am sa revin cu ceva poze cu Svetlana odata ce am sa o pun pe picioare cat de cat! Toate cele bune! Eugen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albert Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare,ma numesc Albert,Calafat,Dolj,recent posesor Vitara cabrio 93',in devenire "monstrulica" multumita dl ancuta L. ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ancuta_laurentiu Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare,ma numesc Albert,Calafat,Dolj,recent posesor Vitara cabrio 93',in devenire "monstrulica" multumita dl ancuta L. ... ia fa tu o prezentare la topicul de suzuki ca sa aratam lumii ca si sud-oltenii se pricep la offroad ancuta_laurentiu@yahoo.com tel. 0767585379 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariean Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua. Ma numesc Mariean si am un Ford Tranzit Maxi 2008. Craciun Fericit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Akakujokajo Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna sunt Andras din Dej am o toyota hilux 2007, bine v-am gasit pe forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
VVV Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Dan Bucuresti Conduc un V10TDI 2007 Touareg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Burnea Liviu Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Lada Niva Salut,sunt Liviu,din Craiova.Am o Lada Niva pe injectie din 2006 si sunt un inpatimit al pescuitului si in primul rand al masinilor 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor si Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi va doresc de la malul marii! Ma numesc Mihai Stancu, merg pe 41 si, bineinteles, am ajuns s-o fac si p-asta!!! :j Adica asta : :2830912117: !!!! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costin Moga Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut si La Multi Ani ! Sunt, ca si voi, iubitor de off-road - 'agregatele' mele: - SANTANA PS10 2005 - VOLVO TP21 1957 Costin:ca Editat Decembrie 26, 2013 de Costin Moga Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionicablackhorse Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna Sera tuturor va salut pe toti mebri forumului! Ma numesc Gyorgy ionica sunt din Satu- Mare posed si eu un Nissa Patrol Y61 gr 3.0 d:lr si sunt nou in treburile off roadului si sper ca am nimerit bine ain acesta comunitate 4x4:cl: si vreau sa va prezint si eu masina pe care am facuto:grin: cu stima Ionica nisaan patrol y61 3.0d Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zeze Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Radu din Sibiu, proaspăt proprietar de M 461. Este prima mașină 4x4 asa ca încă încerc sa ma descebaluiesc. Ma bucur sa fim împreună pe forum. Numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristimate Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt cristi... nu am inca nimic in dotare dar ma toot uit pan-oi gasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xbee Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sarbatori fericite alturi de cei dragi. Razvan, Constanta pasionat offroad/apicultura,... Caruta actuala Duster 1.6 (4x4 hemafrodit).Masina de servici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
octavirus2003 Postat Decembrie 27, 2013 Partajează Postat Decembrie 27, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare , Dan din Bucuresti aici .. viitor posesor al unui minunat suzuki vitara ; bineinteles mai intai sa il gasesc !Va salut si va respect !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate