Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut,

Ma cheama Andrei si sunt posesorul unui Pajero 3.2 Did din 2001, SWB, 140 000 Km manuala. Sunt novice in ale off-road-ului si sper sa gasesc raspuns aici pentru neclaritatile in acest domeniu. Multumesc!

Mitsubishi Pajero 3.2 Did 2001 manuala SWB
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, ma numesc Marcel si locuiesc in Madagascar. Am cumparat din necesitate un Hyundai Galloper 2.5 Intercooler. Acum incep sa il descopar, pentru ca nu am condus efectiv un 4x4, ci doar masini mici. Va salut pe toti cu respect!

Editat de marcelgalloper
Link spre comentariu

Salut, ma numesc Marcel si locuiesc in Madagascar. Am cumparat din necesitate un Hyundai Galloper 2.5 Intercooler. Acum incep sa il descopar, pentru ca nu am condus efectiv un 4x4, ci doar masini mici. Va salut pe toti cu respect!

Bine ai venit Marcel!

Exotica locatie ti-ai gasit. :grin:

Cum de ai ajuns e acolo?

Link spre comentariu

Bine ai venit Marcel!

Exotica locatie ti-ai gasit. :grin:

Cum de ai ajuns e acolo?

Sunt misionar aici - si dorim impreuna cu familia sa ducem Evanghelia celor din triburi care nu il cunosc pe Dumnezeu. De asemenea, vom dezvolta cateva proiecte sociale si educationale in poporul malgas. Asta va necesita timp si altele. Vom ramane in Madagascar pentru vreo 10 ani - pentru detalii pe privat - saitis.marcel@gmail.com.:h5 Dar cu inima, suntem romani si iubim Romania. Oricum, aici drumurile sunt de asa natura - adica atat de rele si ,,salbatice", incat fara un 4x4 esti blocat.

Editat de marcelgalloper
Link spre comentariu

Salut! Ma numesc Dan mometan conduc momentan un Mitsu L200 de la servici si in viitorul apropiat doresc sa achizitionez un Pajero V80. Urmaresc de ceva timp forumul insa acum m-am hotarat sa devin si membru activ :wink:

Link spre comentariu

Salutare,ma numesc Albert,Calafat,Dolj,recent posesor Vitara cabrio 93',in devenire "monstrulica" multumita dl ancuta L. ...

Link spre comentariu

Salutare,ma numesc Albert,Calafat,Dolj,recent posesor Vitara cabrio 93',in devenire "monstrulica" multumita dl ancuta L. ...

ia fa tu o prezentare la topicul de suzuki ca sa aratam lumii ca si sud-oltenii se pricep la offroad

ancuta_laurentiu@yahoo.com

tel. 0767585379

Link spre comentariu

Salutare tuturor si Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi va doresc de la malul marii!

Ma numesc Mihai Stancu, merg pe 41 si, bineinteles, am ajuns s-o fac si p-asta!!! :j

Adica asta : :2830912117: !!!!

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

Buna Sera tuturor va salut pe toti mebri forumului!

Ma numesc Gyorgy ionica sunt din Satu- Mare posed si eu un Nissa Patrol Y61 gr 3.0 d:lr si sunt nou in treburile off roadului si sper ca am nimerit bine ain acesta comunitate 4x4:cl: si vreau sa va prezint si eu masina pe care am facuto:grin: cu stima Ionica

image.thumb.jpg.b9b2464b666f8eb012d9fa39b0354abd.jpg

image.thumb.jpg.e4d8711b1037d4cf1e1dedfc8ddbfa8b.jpg

nisaan patrol y61 3.0d
Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare