Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut, sunt Mihai, sunt din Cluj si am venit la voi sa aflu cate ceva despre Freelander cum vreau sa imi cumpar unul. Stau de 5 ore pe forum si mi se pare foarte util si interesant. Sper sa reusesc sa il cumpar, sa vi-l prezint si sa contribui si eu la aceasta comunitate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut numele meu este Ciprian Bogdan si sunt din Iasi, am un centru dezmembrari exclusiv volvo, sunt fericitul posesor al unui nissan patrol Y60 2.8d din 1994. Salutari tuturor.... am venit pe acest forum pentru a invata cat mai multe de la cei mai buni...

Link spre comentariu

Salutare tuturor, ma numesc Mihai sunt din Oradea am 20 de ani si ma simt onorat ca am reusit sa intru printre voi.Am un Jeep Grand Cherokee 2,7 CRD Limited din 2002 sarit de 400.000 km si sunt tare mandru de el.Problemele au fost foarte putine la el ,asa ca daca ne-am intalnit cu probleme comune la modelu acesta , putem discuta despre rezolvari si metode.

Va multumesc mult !

Link spre comentariu

Salutare, ma numesc Romeo, sunt din Sibiu, am un Suzuki Samurai pregatit ptr. extreme: rollcage, blocant pneumatic fata/spate, reductor modificat 4,16;1 scaune sport cu centuri in 4 puncte, motorizare de 1.8, 130 c.p., un set de roti cu tractoare pe 16 si un set de roti cu Simex-uri pe 15, statie emisie-receptie si alte minunatii.

P.S. Imi cer scuze ptr. prezentarea intarziata (din lipsa de timp). Am urmarit cu interes postarile de pe forum si am gasit f. multe informatii folositoare; sper sa pot fi de folos cel putin in egala masura. Salutare si toate cele bune!

Link spre comentariu

Bine ai venit!

ne arati si noua masina ta?

Cu cea mai mare placere! A fost in niste lucrari de intretinere (revizii si imbunatatiri), de abia am reusit sa o scot la o tura de proba. Cum voi avea poze cu masina, ii facem si o prezentare vizuala.

Salutare si numai bine tuturor!

Link spre comentariu

Salut! Numele meu este George, sunt din Ramnicu Valcea si momentan pun bani la soseta pentru un Patrol Y61 pe care vi-l voi prezenta vara ce urmeaza. Pana atunci numai bine!

Editat de Ozishor
Link spre comentariu

Buna seara tuturor,

Ma numesc Dan, nou printre voi si proaspat detinator (circa o luna) al unui Disco 4 cu motor diesel de 256 de cai si cutie automata cu 8 trepte. Inaintea lui am avut un Disco 3, asa ca sunt unul dintre cei "atinsi" de sindromul Land Rover. As fi bucuros sa schimb ceva impresii cu detinatori mai vechi de Disco 4, cat si pe marginea experientelor cu reprezentanta ale altor posesori de LR.

Cele bune,

Dan

Link spre comentariu

salut!!!

Ma numesc DYEGO am un patrol g160 in curs de reamenajare

(si caut alta asema asemanatoare pana in 1500euro sa ma reapuc de off road):-)

Poate K160.

Bun venit în :cl!

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Daca-i Patrol G , 'pre multi vei scula'... Pune o poza cu creatura , oricare ar fi ea ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Buna tuturor si bine v-am gasit. Ma numesc Chirila Cornel, sunt din Bacau si sunt pasionat de mai tot ce are tractiune pe patru sau mai multe roti. Momentan detin un Pajero 2.8 turbo diesel intercooler din 1998, modelul lung.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare