GyBy Postat Noiembrie 14, 2013 Partajează Postat Noiembrie 14, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Sunt Bogdan din Bucuresti si sunt detinatorul unui Mitsubishi L200. Multumesc pentru ospitalitate !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serb Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut . Ma numesc Serban si am un Freelander 2,0 TD. Sunt din Tg. Mures . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
guest64539 Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, ma numesc mihai, am un l200 2.8 din 2005. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
coltalb Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, sunt Adrian din Sibiu, am 29 ani si imi place offroad-ul, vreau sa imi cumpar un Pajero Mk2. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smooth Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor!Sunt Alex,imi caut masina si citesc forumul!(e de citit muuulte luni aici:)) ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mbk Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Mihai, sunt din Cluj si am venit la voi sa aflu cate ceva despre Freelander cum vreau sa imi cumpar unul. Stau de 5 ore pe forum si mi se pare foarte util si interesant. Sper sa reusesc sa il cumpar, sa vi-l prezint si sa contribui si eu la aceasta comunitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilikaPatrol Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut numele meu este Ciprian Bogdan si sunt din Iasi, am un centru dezmembrari exclusiv volvo, sunt fericitul posesor al unui nissan patrol Y60 2.8d din 1994. Salutari tuturor.... am venit pe acest forum pentru a invata cat mai multe de la cei mai buni... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
salieri93 Postat Noiembrie 18, 2013 Partajează Postat Noiembrie 18, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, ma numesc Mihai sunt din Oradea am 20 de ani si ma simt onorat ca am reusit sa intru printre voi.Am un Jeep Grand Cherokee 2,7 CRD Limited din 2002 sarit de 400.000 km si sunt tare mandru de el.Problemele au fost foarte putine la el ,asa ca daca ne-am intalnit cu probleme comune la modelu acesta , putem discuta despre rezolvari si metode. Va multumesc mult ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ro I Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc Romeo, sunt din Sibiu, am un Suzuki Samurai pregatit ptr. extreme: rollcage, blocant pneumatic fata/spate, reductor modificat 4,16;1 scaune sport cu centuri in 4 puncte, motorizare de 1.8, 130 c.p., un set de roti cu tractoare pe 16 si un set de roti cu Simex-uri pe 15, statie emisie-receptie si alte minunatii. P.S. Imi cer scuze ptr. prezentarea intarziata (din lipsa de timp). Am urmarit cu interes postarile de pe forum si am gasit f. multe informatii folositoare; sper sa pot fi de folos cel putin in egala masura. Salutare si toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ro I Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Bine ai venit! ne arati si noua masina ta? Cu cea mai mare placere! A fost in niste lucrari de intretinere (revizii si imbunatatiri), de abia am reusit sa o scot la o tura de proba. Cum voi avea poze cu masina, ii facem si o prezentare vizuala. Salutare si numai bine tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
csaby Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sint Csaby si m-am ales cu un Samurai SJ 413 din 1995 in care am inceput sa investesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu242006 Postat Noiembrie 20, 2013 Partajează Postat Noiembrie 20, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt george si nu sunt posesor de 4x4 dar fratele meu este si el fiind de la tara nu are acces la internet si ma documentez eu in numele lui Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ozishor Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu este George, sunt din Ramnicu Valcea si momentan pun bani la soseta pentru un Patrol Y61 pe care vi-l voi prezenta vara ce urmeaza. Pana atunci numai bine! Editat Noiembrie 21, 2013 de Ozishor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefi Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 buna seara buna seara...sunt stefi si acum mi-am reactivat contul pe forum:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabymas Postat Noiembrie 21, 2013 Partajează Postat Noiembrie 21, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor buna.ma numesc Gabi sunt din Maramures,am un vitara 1,6 16 valve si sunt pasionat de off-road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gheparu Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Lucian sunt prospat posesor nissan patrol din 2007a cutie automata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ltexpert Postat Noiembrie 22, 2013 Partajează Postat Noiembrie 22, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Numele meu este Liviu,sunt interesat de off road si caut o masina care sa fie pe gustul meu. Multumesc pt acceptare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Arpad Postat Noiembrie 23, 2013 Partajează Postat Noiembrie 23, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, numele meu este ovidiu si sunt proaspat proprietar de nissan y60 :) Nissan Patrol GT din 95 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan B Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara tuturor, Ma numesc Dan, nou printre voi si proaspat detinator (circa o luna) al unui Disco 4 cu motor diesel de 256 de cai si cutie automata cu 8 trepte. Inaintea lui am avut un Disco 3, asa ca sunt unul dintre cei "atinsi" de sindromul Land Rover. As fi bucuros sa schimb ceva impresii cu detinatori mai vechi de Disco 4, cat si pe marginea experientelor cu reprezentanta ale altor posesori de LR. Cele bune, Dan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DYEGO Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut!!! Ma numesc DYEGO am un patrol g160 in curs de reamenajare (si caut alta asema asemanatoare pana in 1500euro sa ma reapuc de off road):-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor salut!!! Ma numesc DYEGO am un patrol g160 in curs de reamenajare (si caut alta asema asemanatoare pana in 1500euro sa ma reapuc de off road):-) Poate K160. Bun venit în :cl! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 26, 2013 Partajează Postat Noiembrie 26, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Daca-i Patrol G , 'pre multi vei scula'... Pune o poza cu creatura , oricare ar fi ea ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
negrufabian Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Sunt Fabian si am un Jeep Wrangler Rubicon. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cionea28 Postat Noiembrie 27, 2013 Partajează Postat Noiembrie 27, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ma numesc ionut am 20 de ani locuiesc la munte la maramures unde e necesar 4x4 si practic offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FALKO Postat Noiembrie 28, 2013 Partajează Postat Noiembrie 28, 2013 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna tuturor si bine v-am gasit. Ma numesc Chirila Cornel, sunt din Bacau si sunt pasionat de mai tot ce are tractiune pe patru sau mai multe roti. Momentan detin un Pajero 2.8 turbo diesel intercooler din 1998, modelul lung. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate