Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Buna ziua, Ma numesc Walter Born, din Bistrita, offroad de cam 15 ani cu masina si vreo 35 cu motocicleta. Chronolgic am avut urmatorele: diverse Mitsubishi L300, 1x L200, Pajero, 3x Jeep Wrangler si 1xCherokee, Pajero Classic si acum VW Amarok de un an cu care sunt foarte multumit si la drum intins si la munte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut; ma numesc Dan, Bucuresti, 38 ani si proaspat posesor de disco 2 td5 2002. Nu stiu daca pasiunea sugrumata este cea care a facut sa mi indrept atentia catre aceasta masina sau baietelul din mine..:) cert este ca mi place si abia astept sa o cunosc mai bine. Pt acest lucru o sa am nevoie de voi, de experienta si sfaturile voastre pt ca prefer sa preintimpin o problema daca pot, decat sa o rezolv dupa.

Link spre comentariu

Vizitator 4L Limited 1

Salut,

sunt Marius (4L Limited), mi am facut un cont nou deoarece nu il mai pot accesa pe primul!

Multumesc

Link spre comentariu

Salut,

sunt Marius (4L Limited), mi am facut un cont nou deoarece nu il mai pot accesa pe primul!

Multumesc

Gata sa rezolvat.....

Multumesc :x

Nissan Patrol Y61 3.0 auto *gamedog*

"A journey of a thousand miles begins with a broken fan belt and a flat tire." :dr2

Link spre comentariu

Salut sunt Vlad din Arad, am, 28 de ani si sunt pasionat de off road, si tot ce inseamna masini puternice, inclusiv tiruri, din pacate inca nu am 4x4 meu personal, dar sper sa se rezolve si asta in curand... Cu putin ajutor din partea voastra :) Cam asta e, sper sa "smulg" cat mai multe informatii de la voi cei mai experimentati!

O seara placuta tuturor!

Link spre comentariu

salutare de la iasi...razvan erdic este numele meu si sunt proaspat posesor de land rover freelander,motor 2000 dioesel de 98 cp,fabricatie 99,adusa personal din anglia,(fara cardan).....toate bune tuturor!!!!!

Link spre comentariu

Bine v-am găsit! Mă numesc Bogdan, sunt din Vălenii de Munte, împărtăşesc pasiunea voastră pentru off-road, nu am deocamdată o maşină în acest sens, dar mă delectez cu motocicleta din dotare.

Am ieşit de mai multe ori cu maşinile prietenilor (unii dintre ei utilizatori ai acestui forum), ca şi copilot, o singură dată conducând maşina unui prieten, şi, plăcându-mi foarte mult, m-am hotărât să îmi cumpăr o maşină de teren. Deocamdată sunt la capitolul documentare, de aceea informaţiile postate de voi aici sunt foarte importante pentru mine, probabil în primăvară voi face acest pas.

Numai bine vă doresc şi la cât mai multe noroaie!

Link spre comentariu

Salut tuturor!

M-am inregistrat pe acest forum deoarece cauta informatii si sfaturi pentru achizitia unui Land Rover/Range Rover.

Am un Audi A6 '99 pe care il iubesc si acum, la fel de mult ca atunci cand l-am luat de la o reprezentanta din Germania (A fost dragoste la prima vedere - a se traduce +3000 euro la bugetul initial :grin:).

Prin 2006 am achizitionat o Toyo Rav4 2.2 Di-D. MARE GRESEALA! Era sa o sfeclesc de 2 ori pana acum cu ea, din cauza timpeniilor de sisteme ajutoatoare. Prin urmare a ramas la mama mea cam de prin 2007, eu ramanad cu "prima dragoste".

Mai nou si din nefericire, in Vrancea, in ultimii ani, parca a inebunit iarna (a se reaminti nebuniile din anii trecuti), asa ca am decis sa trec la un 4x4 full range (nu gluma aia proasta de masina cumparata in 2006). Cu aceasta ocazie mi s-a reaprins pasiunea pentru Land Rover (veche de altfel, de pe vremea cand proiectam hidrocentrale si beneficiarul ne ducea cu un Defender in zonele de amplasament).

Problema mea cea mai mare este ca nu sunt decis ce sa aleg sau mai bine spus nu stiu ce sa aleg : Un Range Rover Vogue sau un Land Rover Disco 3 (2006-2007 fabricatie, amndoua, buget 20.000 EU).

Sper ca acest raspuns sa il gasesc pe acest site, astfel incat sa nu se iste o intreaga nebunie Range vs Discovery :jp1

Un lucru insa ramne sigur : la A6 -le meu tot nu o sa renunt!

BOB the Builder aka Subaru Forester SG 2.0 XS

Ford Kuga 1.6 EcoBOOST Titanium Plus

Toyota Rav 4 2.2 Di-D VIP

Link spre comentariu

Bună ziua tuturor,

M-am înscris pe acest forum mânat de dorința de a cunoaște fenomenul, de a intra în spiritul lui. Am mai intrat aici și am admirat atmosfera forumului cu toate că am citit despre o ”prăbușire” a nivelului său, cu toate astea vreau să vă spun că are unul destul de ridicat față de altele similare, are substanță și ținută. Tocmai acestea au fost argumentele care m-au determinat să devin membru.

Sper să fie într-un ceas cu noroc și cine știe poate o să ajung în postura de a fi posesor unui autoturism offroad (actualmente am altceva tot 4x4).

Link spre comentariu

Salut,sunt un fericit detinator al unui cherokee xj 2.5TD,deoarece mi-am dorit o masina robusta pt iesiri la munte si treburile casei:cl

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Alex ma numesc, inca nu detin auto 4x4, dar doresc sa investesc intr-una in perioada urmatoare... inca ne hotaram asupra modelului. Pana una alta, invat si cresc alaturi de voi.

Sa aveti o seara frumoasa!

Link spre comentariu

Salut, numele meu este Silviu, am 45 de ani si locuiesc intr-un sat de langa Bucuresti. Vreau de ceva timp sa-mi iau o masina de teren si se pare ca acum i-a venit vremea. M-am orientat catre un Nissan Patrol y60 de 2,8. Sper sa fie cu noroc.

Link spre comentariu

Salutare...

Nume :-Cristian Diaconu;

Varsta: 37 de ani si ceva;

Profesie:-inginer electro;

Hobby:radioamatorism, foto, plimbari si mai nou...off road de distractie, pentru moment;

Indicativ radio: YO3GDI;

Masina: un vechi Isuzu Trooper din 1991, benzinar 2600cm.

De ce m-am inregistrat pe forum?-pentru ca imi plac oamenii care fac ceva iesit din normal.

Daca aveti nelamuriri sau probleme legate de echipamente de radiocomunicatii sau electronica aplicata, electrotehnica, sisteme antiefractie si de detectie incendiu sau alte bazaconii legate de ceva ce incepe cu electro...nu ezitati. Aveti putintica rabdare cu mine la mecanica, sunt expert, in teorie...

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare