bogdan87 Postat Ianuarie 3, 2014 Partajează Postat Ianuarie 3, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Bogdan sunt de curand posesorul unui trooper din 89 si am ceva probleme cu el si numai voi m-ati putea ajuta Editat Ianuarie 3, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
veyron1000cp Postat Ianuarie 5, 2014 Partajează Postat Ianuarie 5, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare si felicitari ptr forum ! Am descoperit site-ul cautand in Google informatii despre Octavia 4x4 . Sunt timisorean si in prezent am un RWD, insa dragostea de munte si nevoia de spatiu ma determina sa ma gandesc la o alta varianta auto :) Drumuri bune :wink:! Sorin D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adri Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, ma numesc Adrian, si v-am gasit datorita cautarilor pe net, pentru ca sunt nou in domeniul 4x4 ofroad si pot spune ca se infiripa si o pasiune, ce-i drept, combinata cu utilul in cazul meu. Sunt din Bucuresti, am 40 de ani iar ca experienta auto doar dacia 1310 (prima masina) si in prezent logan. Mentionez ca am si experienta pe trabant, fiind prima masina din copilarie.:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ema 73 Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea. Ma numesc Emanuel ( Ema ).Sunt de putin timp posesorul unui Samurai si …. e suuuuuper tareeee ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valirom Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Vali si am un Pajero MK2, 2.5 TDI. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ottanu Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Ma numesc Attila si sunt din Brasov.Am 42 de ani plus o Vitara(Suzuki)SVB. Masinutza o am din toamna lu'2011 ,insa 42 abea anu asta i-i adun,deci inca am chef de joaca in limita posibilitatilor. Editat Ianuarie 6, 2014 de Ottanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geaglesmerles Postat Ianuarie 6, 2014 Partajează Postat Ianuarie 6, 2014 (editat) salutare tuturor. ma numesc florin ,sunt din bucuresti, si detin primul meu autoturism de teren. un opel monterey(momentan defect). motor isuzu troper 3.0 diesel. salut. ma numesc florin, sunt posesorul unui opel monterey, ionut m-a ajutat cu reparatia lui, si acum ma uit pe site buna seara si la multzi ani tuturor pasionatilor de 4x4. ma numasc florin, nu sunt pt prima data pe acest site am 29 ani, am habar de domeniul auto, iubesc caii putere, detin o masina 4x4 opel monterey din 99. faimosul motor 4jx1. adusa la viatza cu ajutorul lui cristi si stefan Editat Ianuarie 6, 2014 de Astral LIFE BEGINS AFTER 7000rpm Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali_cata Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut,sunt Valentin din Bucuresti si sunt posesorul unei rusoaice: Lada Niva 1600 benzina\gaz. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adri Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt si eu interesat de o lada niva, iar posibilitatea pe gaza/benzina ma incanta. Cum se comporta pe vreme rea masina? ma refer zapada, urcus pe drum de tara cand ploua, etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wkjdaniel Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 (editat) forum kia sportage off road Salut sunt Daniel si am 2 kia sportage 1998 si 1995 benzina 2000 cc 16 valve una din ele cea din 95 o sacrific la munte si ma gandesc sa o mai ridic in primul rand din roti.am roti pe 15 si caut niste roti cramponate tot de 15 dar mai inalte dau la schimb 4 roti tot de kia sportage de 265/55 r 15 cu imagini pe tocmai harghita (Jante cu anvelope de vara) Editat Ianuarie 7, 2014 de wkjdaniel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ROMEO KORNER Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pe toti membrii acestui forum si, avand in vedere ca suntem la-nceput de An Nou, urez din toata inima La Multi Ani! tuturor pasionatior de 4x4 si nu numai. Ma numesc Romeo Korner si am achizitionat de curand un LAND ROVER FREELANDER I, in stare buna atat tehnica, cat si estetica. Este primul 4x4 pe care il am si, ne "imprietenim" pe zi ce trece si la fiecare drum efectuat. Fiind un "incepator" in ale 4x4, multumesc anticipat tuturor celor care, cu sfaturile lor, cu experienta lor, ma vor ajuta sa "cresc" mai repede in acest domeniu. Toate cele bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acsph Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut! Ma numesc Ionut C,din Ploiesti si sunt proaspat posesor de Suzuki Samurai,an 1995.In prima poza la cumparare,in urmatoarea dupa mustati :wink:Initial cumparata pentru vanatoare dar dupa modificari si cateva iesiri m-am decis sa ma abat si spre ture soft.[ATTACH=CONFIG]200216[/ATTACH] Editat Ianuarie 8, 2014 de acsph Muget,deci exist! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
visan Postat Ianuarie 8, 2014 Partajează Postat Ianuarie 8, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor sunt vishu , proaspat proprietar de mitzubar! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Krieger-san Postat Ianuarie 9, 2014 Partajează Postat Ianuarie 9, 2014 (editat) Salut! Ma numesc Adrian, sunt din Bucuresti, sunt pasionat de fiare de cand ma stiu si momentan sunt posesorul unui SUBARU Libero E12 Super Deluxe din 1992 pe care l-am salvat si l-am reconditionat personal. ............. Va multumesc, va salut........... Later edit Astral : Aici te prezinti, nu iti vinzi masina.... Te rog reciteste Regulamentul forumului nostru ! Mii de scuze tuturor, fara sa-mi dau seama, am confundat sectiunile si d-aia am postat anuntul unde nu trebuie. Acum am verificat sectiunea de vanzari si nu am gasit topicul pe care l-am facut, inseamna ca l-am facut din greseala unde nu trebuia. My bad, n-o sa se mai intample. Editat Ianuarie 10, 2014 de atar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pajero8x8 Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Alexandru, si datorita faptului ca am ramas impotmolit cu un "small car" in noroi acum 2 ani, m-am decis sa am o rezerva in cazurile cand deviez de la asfalt. Acum am un Pajero Sport 2.5 din 2004. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
morbidex Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Ma numesc Balazs Barna, din judetul Harghita, sunt un passionat offroader, 3 ani de zile am facut off road cu atvuri si cam asa de 2 ani am schimbat optiunile, am avut un Suzuki Samurai cu suspensie modificata la arc spirala, acum de o luna detin o alta clona de "Samurai" preparat special pentru distractie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdymoto Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut ,Ma numesc Bogdan , am intrat in aceasta comunitate 4x4 pentru ca imi doream o masina adevarata de mai mult timp asa ca va prezint jucaria mea [ATTACH=CONFIG]200561[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gabridex Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Hai noroc la toata lumea. Ma numesc Gabriel (Gabridex) din Borsa MM si de vreo 2 ani sunt fericitul :banana posesor al unei Lada Niva 1.9 TD din 2001 Made In URSS. Cand am achizitionato mi-a dat un pic de bataie de cap (un pic mai multa in realitate) dar incet incet am pus-o pe drumul bun si acuma sunt multumit de ea mai ales de motorul bun. Ce sa va mai spun... drumuri bune la toata lumea. :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
juj Postat Ianuarie 10, 2014 Partajează Postat Ianuarie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Ionut, sunt din Turda, momentan fara 4x4, sper sa gasesc ceva prin sectiunea vanzari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
byrlysan Postat Ianuarie 11, 2014 Partajează Postat Ianuarie 11, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Bogdan ,am un patrol y60 2.8 ,roti pe 35 ,putin modificat!!Sunt mare fan off road :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
reddry Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Dan si am achizitionat de curand un 4x4 respectiv un korando din 2006;an intrat pe forum din dorinta de a invata si a mi prepara masina; bafta tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Thebubulescu Postat Ianuarie 14, 2014 Partajează Postat Ianuarie 14, 2014 Salutare, Numele meu este Cristian, sunt din Ploiesti. De multe ori mi s a intamplat sa am nevoie de o masina mai mare decat o berlina. In primul rand pentru a ajunge in diverse locuri(pe care vroiam sa le vizitez sau unde chiar trebuia sa ajung) si pentru a transporta diverse obiecte mai voluminoase. Deasemeni ma pasioneaza off road(soft) si drumetiile, lucru imposibil de facut cu o masina mica. De aici am tras concluzia ca as avea nevoie de o masina mai mare, capabila sa treaca peste un sant de 20-30 cm, sa urce pe zapada, etc, stiti voi despre ce vorbesc. Nu tin foarte mult la aspect(dar nu il neglijez), cat ma intereseaza partea ei practica. Momentan sunt in cautari si mi-a picat pe Land Rover Freelander(2004 facelift), pare o masina cu personalitate, stilul englezesc inconfundabil, simpla si potenta in acelasi timp. Bugetul at fi undeva la 6500 euro in ideea de a pastraz 1000 pentru diverse probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
def666 Postat Ianuarie 15, 2014 Partajează Postat Ianuarie 15, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara! Ca nou venit, salut pe toti membrii clubului. Ma numesc Dan si in principal umblu prin muntii dintre Piatra Neamt si Ceahlau (desi sunt din Bucuresti) cu bravul Defender (din 2004). Din pacate fara harta, asa ca am ajuns sa le incurc. Daca se potriveste programul, putem face in grup. Toate cele bune in noul an! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuly Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Iulian si ma bucur sa fiu pe acest forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bulletproofmonk Postat Ianuarie 16, 2014 Partajează Postat Ianuarie 16, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Fan offroad de mic, de cand ma visam "calare" pe un aro de "munte". Fan si practican domestic, doar pentru a admira maretia naturii si a-mi invata copiii sa o respecte. Cu respect, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate