dreq Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, sunt george din bucuresti, nu am nici un 4x4 dar ma pasioneaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
-H2 Postat Februarie 3, 2014 Partajează Postat Februarie 3, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Eu sunt Bogdan si am 33 de ani, sunt fost posesor de Mercedes GL 420CDI si actual posesor de Hummer H2 SUT,lucrez in domeniul IT si imi plac masinile care impun respect pe sosea :),numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
IronM Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Marian, momentan practic Enduro dar tot cochetez cu ideea de a-mi cumpara un Wrangler YJ/TJ. Poate gasesc pe aici ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adry Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua ma bucur ca am descoperit acest forum ;ma numesc adrian sunt din bucuresti si am ca masina un hiundai ix35 destul de modest fata de giganti altor membri . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex_spd Postat Februarie 4, 2014 Partajează Postat Februarie 4, 2014 (editat) Ma numesc Alex si sunt nou prorietar de Daihatsu (cel al lui Black UFO). Salutari si revenim si cu o poza de la Black UFO :) Editat Februarie 5, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos4848 Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 salut Salut sunt Bucur din Orsova, si am un Land Rover Freelander Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zeng Postat Februarie 5, 2014 Partajează Postat Februarie 5, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt din Arad si am un LR3 din 2005. Nu sunt pasionat de 4x4. Inca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Virgil_bz Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut.Ma numesc Virgil Iacob si sunt din Buzau.Am intrat pe acest forum datorita faptului ca il consider foarte util din punct de vedere al informatiilor pretioase pe care le putem imparti intre noi,si al lucrurilor pe care le putem gasi cumpara prin intermediul acestuia.Ca legatura intre mine si "4x4"va pot spune ca inca de cand eram mic eram atras de Aro-ul 244 al tatalui meu(asa erau vremurile)....In prezent am 3 auto Land Rover Freelander,toate td4 ca masini permanente ,si de curand o Toyota lj73.Datorita potentialului de off road de la noi de la Buzau si totodata datorita anturajului,in care extraordinarde multi cunoscuti de-ai mei "se dau" la off road,consider ca acest fenomen a luat o mare amploare si nu ai cum sa te tii departe de el... Virgil Iacob.0722452964 0765417709 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
feriss Postat Februarie 6, 2014 Partajează Postat Februarie 6, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Daniel, sunt din Bucuresti si sunt posesorul al unui Ssangyong Musso ( 1997, 2.3 Benzina + GPL ). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Smokerider Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Ciprian si as dori sa incep un nou hobby:4x4, trasee offroad. Momentan sunt in studiu de piata, deja am vazut o masina, Jeep Wrangler YJ pe care o voi testa luni 10.02.2014 si de aceea astept de la voi feedback-uri ajutatoare achizitiei. Multumesc, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Burnea Liviu Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut.Ma numesc Liviu si sunt posesorul unei masini lada niva 1.7 injectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lucian Juverdean Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Lucian Juverdeanu si tocmai am achizitionat un Ford Maverick din '94 si am unele probleme cu el si sper ca voi gasi ajutorul necesar printre forumisti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albucatalin Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Sunt Albu Catalin din Constanta ,mecanic naval Am avut un SJ 413 pe care l-am vandut,acum am Cielo si pun bani deoparte pentru Vitara dupa '95,al naibii microb nu m-a parasit ! :xVreau un Trabant nou !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolizoli111 Postat Februarie 8, 2014 Partajează Postat Februarie 8, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Bine v-am gasit Ma numesc Zoltan,sunt din Harghita si de vreo 9 ani am inceput cu masini 4x4(mazda b2500,mitsubhisi L200,Daihatsu Feroza) Anul trecut am reusit sa agat de la armata Elvetiana un tot teren pur sange Puch 230GE Sper ca aici pot sa dau si sa primesc informatii referitor la tot ce inseamna 4x4(de la reparatii pana la excursii,trasee,etc) Va doresc toate cele bune Editat Februarie 8, 2014 de zolizoli111 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dizzy Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Dizzy, sunt pasionat de calatorii si intentionez sa achizitionez in urmatorul an o masina cu tractiune integrala. Acum am o Skoda Fabia. Sunt din Bucuresti, ma pricep la electrica, computere, ceva programare si un pic de mecanica. Intentionez sa aleg o masina astfel incat sa raspunda cat mai bine la nevoile mele: - Sa poata merge bine pe drum de munte, mai departe decat ajunge manelistul cu pemfeu. - Sa mearga acceptabil pe sosea, sa nu crape la 100 km/h, un 130 ar fi perfect. - Sa incape 2 adulti + 2 copii + echipament de camping pe cateva zile. - Sa merg cu ea la ski. - Sa incapa 2, 3 biciclete inauntru - Sa incapa un euro palet in spate. - Sa traga o remorca cu stupi de albine - Sa se descurce iarna pe zapada din Bucuresti Ma orientez catre o camioneta cu 4x4 gen L200, Navara, Hilux, BT50, crew cab sau cu 4 portiere. Dintre carosate, as prefera Subaru Forester, Mitsu Outlander, Mitsu Pajero Sport, Nissan Pathfinder, Suzuki Grand Vitara. Prefer sa fie autoutilitara pentru ca au impozite mai mici. Avand in vedere ca nu va face zeci de mii de km anual, poate fi si mai veche, as prefera motoarele pe benzina. Editat Februarie 9, 2014 de dizzy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eugenbr Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 eugenbr Sautare ma numesc eugen si as vrea sa achizitionez un daidahtsu terios ptr un off-road mai usor asa,un pescuit,o iesire la iarba verde poate cineva sa ma ajute cu ceva sfaturi legate de modele ,probleme sau alte eventuale hibe ,ms frumos anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dariusddj Postat Februarie 9, 2014 Partajează Postat Februarie 9, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna tuturor. Sunt Darius Santamarean din Cluj si am cumparat recent o vitara din 89 pt offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
3ddy Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutaere, Sunt Edy, Am un Opel Frontera 2.0i Ai bani, mananci....N-ai bani, nu ti-e foame! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vrd Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 salutare Salut, Ma numesc Razvan, locuiesc in Constanta si momentan incerc sa-mi marit masina (focus 2) pentru a achizitiona un Land Rover Freelander. Nu am cunostinte tehnice prea avansate, asa ca ma documentez,citesc si accept orice sfat bine intentionat. Pe aceasta cale fac un apel catre membrii constanteni care ar putea sa ma ajute si fizic la viitoarea achizitie..ma revansez in bere Sa auzim de bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
205 Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pe toti, ma numesc Adrian si sunt din Tg. Mures. Momentan nu detin un autoturism 4x4, acum incerc sa acumulez cat mai multe informatii utile (de care acest forum este plin) despre acest subiect. Initial eram chitit pe un Land Rover Freelander 1 (TD4), imi place foarte mult masina, nu e facuta pentru offroad extrem dar nici nu am nevoie de asa ceva, ideea era sa o iau sa explorez locuri unde nu pot ajunge cu o masina normala. As fi vrut tare mult sa-mi cunosc mai indeaproape tara, fiindca avem locuri foarte frumoase dar spre rusinea mea nu le cunosc (am preferat pana acum sa merg in destinatii mai "comerciale"). Tot citind forumul, am dat de expeditiile membrilor, expeditii care mi-au mers la inima si mi-au sadit microbul. Eu si cu nevasta-mea am mai cochetat cu ideea (in fiecare an de vreo 5 incoace ne-am suit in masina pentru vreo 3-4 saptamani si am tot mers si am mers si am vazut multe). Anul trecut de exemplu am mers in iulie intr-o tura de incalzire prin Austria, Germania si Italia (4.000km) apoi in septembrie in tura mare (8.500km) spre vest, pana am dat de ocean (am acoperit mai mult Spania si Portugalia). A fost extraordinar, ce sa mai zic. Acum, ca sa revin cu picioarele pe pamant, mi-a placut foarte mult ideea din aceste expeditii de a-ti face masina "casa si masa". Adica sa dormi in ea, sa te speli (langa) in ea, sa mananci in ea, etc. Sa nu depinzi de nimeni si de nimic. Dar pentru asta Freelanderul, oricat de mult l-as fi masurat, nu e bun (e prea mic). Asa ca m-am indreptat cu cercetarile spre un Mitsubishi Pajero. Acum Africa sau estul indepartat trebuie sa mai astepte un pic, fiindca m-am blocat cu tampenia asta de taxa, cu impozitul si cu alte prostii administrative ale statului roman. La un Pajero din 2005 taxa iese de 13.000 EUR!!! Nu sunt nici adeptul inmatricularii pe Bulgaria, ca cine stie cand se va termina si cu aia si atunci raman cu masina pe cap si nu mai pot umbla cu ea. Asa ca deocamdata nu stiu ce sa fac, ma mai gandesc, mai astept, mai sap... Ok, cam astea ar fi cuvintele de introducere, restul urmeaza in topicurile dedicate. PS: imi cer scuze pentru lungimea postului. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
morarul4 Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut.ma numesc dorinel.urmaresc de mult forumul dar nu am postat pana azi.am avut un aro 10.1 apoi am trcut la atv iar acum,la o varsta sensibil apropiata de 60 de ani as reveni la un 4x4 modest-ex.luaz.mult noroc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
H Robert Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Robert si sunt amator de masini de teren 4x4 si drumetii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tricaionel Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Trika Saluater,sunt Trica din Bucuresti dar de catvia ani locuiesc prin Spania...Am un vitara vechiut si nu prea am timp sa-l scot la plimbare...Multa idee nu prea am de 4x4 dar sunt convins ca o sa prind ceva de pe aici :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Februarie 10, 2014 Partajează Postat Februarie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pe toti, ma numesc Adrian si sunt din Tg. Mures. Momentan nu detin un autoturism 4x4, acum incerc sa acumulez cat mai multe informatii utile (de care acest forum este plin) despre acest subiect. Initial eram chitit pe un Land Rover Freelander 1 (TD4), imi place foarte mult masina, nu e facuta pentru offroad extrem dar nici nu am nevoie de asa ceva, ideea era sa o iau sa explorez locuri unde nu pot ajunge cu o masina normala. As fi vrut tare mult sa-mi cunosc mai indeaproape tara, fiindca avem locuri foarte frumoase dar spre rusinea mea nu le cunosc (am preferat pana acum sa merg in destinatii mai "comerciale"). Tot citind forumul, am dat de expeditiile membrilor, expeditii care mi-au mers la inima si mi-au sadit microbul. Eu si cu nevasta-mea am mai cochetat cu ideea (in fiecare an de vreo 5 incoace ne-am suit in masina pentru vreo 3-4 saptamani si am tot mers si am mers si am vazut multe). Anul trecut de exemplu am mers in iulie intr-o tura de incalzire prin Austria, Germania si Italia (4.000km) apoi in septembrie in tura mare (8.500km) spre vest, pana am dat de ocean (am acoperit mai mult Spania si Portugalia). A fost extraordinar, ce sa mai zic. Acum, ca sa revin cu picioarele pe pamant, mi-a placut foarte mult ideea din aceste expeditii de a-ti face masina "casa si masa". Adica sa dormi in ea, sa te speli (langa) in ea, sa mananci in ea, etc. Sa nu depinzi de nimeni si de nimic. Dar pentru asta Freelanderul, oricat de mult l-as fi masurat, nu e bun (e prea mic). Asa ca m-am indreptat cu cercetarile spre un Mitsubishi Pajero. Acum Africa sau estul indepartat trebuie sa mai astepte un pic, fiindca m-am blocat cu tampenia asta de taxa, cu impozitul si cu alte prostii administrative ale statului roman. La un Pajero din 2005 taxa iese de 13.000 EUR!!! Nu sunt nici adeptul inmatricularii pe Bulgaria, ca cine stie cand se va termina si cu aia si atunci raman cu masina pe cap si nu mai pot umbla cu ea. Asa ca deocamdata nu stiu ce sa fac, ma mai gandesc, mai astept, mai sap... Ok, cam astea ar fi cuvintele de introducere, restul urmeaza in topicurile dedicate. PS: imi cer scuze pentru lungimea postului. :grin: Inmatriculeaz-o linistit pe Bulgaria ca nu traim nici noi nici masinile pana sa poata ei sa interzica asta... bine ai venit! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viomax Postat Februarie 11, 2014 Partajează Postat Februarie 11, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor buna sant viorel am un land rover frelander td4 2003 cu multe probleme va salut cu respect Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate