martyn Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor sault ...numele meu este martyn sunt incepator in off road am un hdj 80 4,2 24 v poze in curand :tk:cl:banana :2568717232::2568717232::2568717232: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stef Postat Martie 2, 2014 Partajează Postat Martie 2, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Stefan. Sunt in cautarea unui Suzuki Vitara.Nu am reusit pana astazi sa ma dau decat cu un Suzuki Vitara benzina 1.6 - 97 CP, si am fost foarte incantat. Masina pe care doresc sa o achizitionez vreau sa o utilizez in deplasarile la vanatoare, pescuit si iesirile in aer liber. Pentru cine cunoaste, iesirile la vanatoare te pun de foarte multe ori in situatia de a apela la performantele unei masini 4X4. Pana acum in acest scop am folosit un Duster 4X4 (din pacate e o masina careia nu-i pot aduce imbunatatiri.....anvelope, suspensii pentru ridicarea gardei de la sol etc.) Inclin catre a-mi achizitiona un Suzuki Vitara cu motor de 2.0 (Peugeot HDI). Vreau cateva sfaturi vis a vis de fiabilitatea, performantele, costurile de intretinere ale acestui motor. O a doua neclaritate (si cea mai importanta pentru mine) ar fi daca acest motor de 2.0 se poate compara in teren cu motorul de 1.6 pe care l-am testat eu (sau cam unde se situeaza acest motor diesel fata de cel pe benzina). Multumesc anticipat celor care imi vor raspunde. O seara buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cojocarucosmin Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt posesorul unui Toyota Rav 4 din 2006. Am dat 8000 de euro pe ea si sunt super multumit de ea. O zi buna si numai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nenea1973 Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Ion, am 40 de ani si sunt posesorul unui l200 model 2013 . Nu l-am inaltat dar am pus un carlig de remorca,un hard-top sport si saptamina asta va primi un troliu superwinch talon 9.5 cu sintetic . Are deja 20 000km in opt luni si mai face !! Editat Martie 3, 2014 de Astral DACA UN LUCRU MERITA SA FIE FACUT , MERITA SA FIE FACUT BINE !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Robert Armangic Postat Martie 3, 2014 Partajează Postat Martie 3, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, eu sunt Robert. Sper ca in scurt timp sa pot iesi cu voi la intalniri si sa pot lega relatii de prietenie cu voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sdcodru Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Codru din Bucuresti Tocmai am dat un Defender Svx si am luat un disco 1 preparat sper sa fie bun Mai am freelander 2008 Zi frumoasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
body Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut! sunt bogdan din bucuresti si am un opel frontera sport 2.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Simon Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut! Ma numesc Simon am 24 de ani , sunt pasionat cam de tot ceea ce tine de 4 roti. Sunt viitor posesor de suzuki vitara (deocamdata studiez putin masina...nu stiu prea multe despre ea si vreau sa invat cate ceva inainte de a o cumpara) si sper sa fiu primit in comunitatea voastra. Va admir si va respect pentru ceea ce faceti si pentru pasiunea pe care o aveti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
keose99 Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Numele meu este claudiu si sunt nou pe aici. Nou in domeniu 4x4. Pasionat de 4x4 si de mecanica. Sunt din targoviste dambovita. Detine un terracan si foarte multe piese pentru 4x4 TERRY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sequention Postat Martie 4, 2014 Partajează Postat Martie 4, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt Tibi din Timisoara, am tot citit forumul si am hotarat sa fac si eu cont .Momentan nu detin nici un 4x4 dar as vrea sa achizitionez una in viitorul apropiat , un Pajero Pinin sau ceva asemanator pentru offroad mediu.Pana atunci mai fac offroad prin muntii banatului cu cele 2 atv-uri care sunt in familie: un cf moto de 500 si un canam de 800 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosmin30 Postat Martie 5, 2014 Partajează Postat Martie 5, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Nume: Cosmin Locatie: Pitesti Masina: Carisma 1.8GDI Sper sa pot gasi/oferi solutii pentru probleme comune ale motoarelor GDI de la Mitsubishi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hcristian Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ziua, sunt Horia si sunt, evident, nou pe forum. Iubitor inca neimplinit de off- road: GAZ 69 M ( vandut fortat de greutatile vietii), KTM 200 exc + Bombardier 400 (vandut - cautam ceva care sa pot face impreuna cu prietena mea), Polaris RZR (vandut pentru ca era prea complicat de transportat!). Acum cochetez cu un G 240 Wolf. Asta pentru ca imi doresc o masina care sa poata avea parbrizul rabatabil, si oferta este cam restransa. Cele mai bune oferte se pare ca sunt in Polonia unde se gasesc la preturi intre 4500 si 5500 euro. La care se adauga drumul (400-900 euro) taxa (1780 euro) si renovarea. In final cred ca ajung la 10.000, incluzand refacerea caroseriei, anvelope, troliu, accesorii, hardtop, softtop. Ma gandesc si la un motor de 2,9 TD, dar asta va depinde de ce gasesc pe masina. Astept un semnal din Polonia de la doua firme care se ocupa cu comercializarea de Mercedes-uri Wolf 240 si 250. Apropo, daca mai e cineva interesat e posibil sa primesc o oferta saptamana urmatoare. Eu am sa merg in Polonia sa le vad cu ochii mei... De acolo pot fi aduse fie pe roti (le vand inmatriculate cu CIV poloneza) fie cu un transportator intr-un TIR. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
carlsson225 Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Costin , locatie Bucuresti, inca nu am 4x4 dar sper la un Patrol Y61 cat mai repede. Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MasterDK Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Tudor, din Iasi si de 2 saptamani am achizitionat un Suzuki Vitara din 97. Tot de 2 saptamani bat forumul in lung si in lat si am aflat foarte multe prin intermediul vostru. Sunteti o echipa minunata si foarte receptiva la intrebarile celor mai putin priceputi, grup din care fac si eu parte :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
herur Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ovidiu din Cluj si caut un Jimny pentru offroad usor...deocamdata :) Sa auzim numai de bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
huthavy Postat Martie 6, 2014 Partajează Postat Martie 6, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt Teo din Bucuresti, fost posesor de Mercedes G400 CDI. Va salut pe toti. Editat Martie 6, 2014 de Astral Toate literele le-am mancat de foame, toate greselile le-am facut cu rea intentie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Niculae Razvan Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut sint de citeva minute pe acest forum si va multumesc, sint pasionat de Motoare Vinatoare si Pescuit cultura legumelor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gixxer Postat Martie 7, 2014 Partajează Postat Martie 7, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Radu si va salut pe toti! Abia astept sa va cunosc mai bine si sa mai invat din experienta voastra. Seara faina tuturor! :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cîmpean Postat Martie 8, 2014 Partajează Postat Martie 8, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Numele meu este Andrei Cîmpean sunt din Bucuresti si m-am "imbolnavit" de curand de off-road. Masina mea este un Cherokee 4.0L din '90 pe care urmeaza sa o pun la punct, pentru ca este o donatie si are destule lipsuri. Este prima oara cand ma aflu intrun forum (de orice fel) asa ca scuze daca nu am nimerit unde trebuia. Abia astept sa inceapa aventura. Pana atunci voi incerca sa vorbesc cu cei cunoscatori care sigur ma pot sfatui in ale Cherokee-urilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Barbosu1642944696 Postat Martie 9, 2014 Partajează Postat Martie 9, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Ma numesc Daniel alias Barbosu ,imi place place offroad-ul , jucariile mele sunt un Suzuki KingQuad 750 axi si Jeep Wrangler YJ (achizitie noua proaspat inmatriculata ridicata rough country 4'' si pusa pe 33-uri) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Ma numesc Daniel alias Barbosu ,imi place place offroad-ul , jucariile mele sunt un Suzuki KingQuad 750 axi si Jeep Wrangler YJ (achizitie noua proaspat inmatriculata ridicata rough country 4'' si pusa pe 33-uri) Bine ai venit în :cl! S-o stăpânești sănătos și să te poarte numai prin locuri frumoase! Toate cele bune!:h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maddogul Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut comunitatea 4x4. Avand in vedere iarna ce tocmai a trecut m-am hotarat la un Ford Maverick 2001, cel care este chiar Ford si nu nissan. Nu e un mare 4x4, nici offroader adevarat, dar sper pentru iarna sa fie ok. Varianta de 2.0 XLT. Sporuri si drumuri in panta :D Cu Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali moldovan Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu e Vali Moldovan si m-am ales cu un mitsubishi pajero sport din 2004. Salutare tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian_sl2005 Postat Martie 10, 2014 Partajează Postat Martie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Ma numesc Popescu Adrian, sunt din Slatina jud Olt, dar de ceva timp locuiesc in Bucuresti. M-am indragostit de Nissan Terano si de offroad. Intentionez in viitor sa-mi achizitionez un 4x4, sper sa fie un Terano. Poate voi primi aici cele mai bune sfaturi. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valicmv Postat Martie 11, 2014 Partajează Postat Martie 11, 2014 y60 Salutari, ma numesc Valentin , m-ar interesa sa achizitionez un nissan patrol y 60 scurt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate