Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut,ma numesc Dany ,sunt din Miercurea Ciuc si sunt nou in "bransa".De o saptamana sunt posesorul unei Vitara 1.6 16 v "prelucrata".

Salut, ma numesc Codrin si sunt nou in bransa, nici masina nu am inca, incerc sa ma hotarasc ce va fi :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

ma numesc Cosmin si incepe sa se prinda din ce in ce mai mult de mine microbul asta.... :)

Nu am masina mea, insa de fiecare cand pot ies in calitate de copilot si copil de troliu cu Vali-rfo.

Link spre comentariu

Salutare tuturor pasionatilor de 4x4 , sunt Stel din IASI si sunt posesor de doua auto 4x4 Tracker si Vitara , dar si virusat cu intretinere si reparatii de masini off-road si nu numai , avind in dotare un garaj cu elevator ,aparat de sudura , compresor ..etc pentru uz personal dar si celor din gasca de vitaristi din zona Iasi si imprejurimi .

Link spre comentariu

Salutare off-roaderi din lumea intreaga, numele meu este Florin, conduc un land rover discovery 3 (al doilea in 4 ani, dar un pic mai nout decat precedentul), pasionat de off road usor doar la pescuit si din cand in cand la vanatoare.

Link spre comentariu

Va salut! Sunt Radu, detin un Nissan Patrol din 89 de 3300 cmc turbo, putin pregatit de vanatoare, cu cauciucuri Silverstone si suspensie OME, bucsi, etc. Caroseria este cam subrezita din cauza ruginei de la aripi si a oblonului din spate pe care intentionez sa-l schimb in curand. Bine v-am gasit!

Let's go places ! :D
Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Suntem GTC Auto din Bucuresti, service 4x4 si magazin online de piese si accesorii de off-road.

Chiar daca activam de multi ani pe forum sub userul RazvanGTC, am decis sa avem si un user al firmei, care sa se ocupe mai mult de partea comerciala.

Contact la shop@gtcauto.ro sau sales@gtcauto.ro si la telefoanele 0723.541.851 si 0722.604.990.

• Like 1
Link spre comentariu

Salutari din partea unui impatimit al iesirilor offroad, dar momentan doar cu masinile prietenilor, inca nu am sansa sa am masinuta mea, dar sper ca pana la toamna sa o am(dar nu stiu ce sa fie? mithubisi pinin1.8, samurai, jimi, feroza sau vitara, orcum ceva cu motor sub 2.0 din pricina taxelor) masina as vrea sa ma ajute cam la toate, daca se poate :)) (cam imposibil dupa buget) dar in mare sa pot iesi cu ea pana in oras, in week sa mai urc pana intr-un varf de deal/padure si daca se poate sa mai leg din cand in rar cate o remorcuta dupa ea sa car cine stie ce maruntisuri. Student fiind(buget limitat) stiu ca pare ceva wow,dar, ce masinuta, ar reusii sa se incadreze intr-o oarecare masura in aceste nevoi speciale :)) ? Era sa uit, nu sunt deloc pretentios si pe mine nu ma dau gata cele mai smechere dotari. Sa-si faca traba si atat.

Editat de Grizzly
Link spre comentariu

buna dimineata toti ! ma numesc emanuel impatimit 4x4 din 1996 am detinut 2 ARO 244 model 1991 si 1998 si acum sunt proprietarul unui land rover freelander din anul 2007 de care m-am atasat ca de proprii mei copii . salut toti mebrii participanti si desemena sunt alaturi de cei care au probleme si din experienta mea sau ce cunosc daca pot sa ajut o fac cu drag . un an bun 2014 tuturora !

emyg :id
Link spre comentariu

Buna seara, ma numesc Daniel. M-am mutat la tara(Branesti/IF) in ianuarie, am vandut Loganul si imi caut masina 4x4(nu zic inca de teren).

Sunt vreo 20 de ani de cand visez la off-road iar masina dorita este un Wrangler.

Dacia Duster 1.5 dCI

L 200 2.5 TD

Samurai 1.3 SJ

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare