Dibolu turat Postat Martie 19, 2014 Partajează Postat Martie 19, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Va Salut ! Numele meu este Iuras Tudor domiciliat in Cluj-Napoca , sunt pasionat de asemenea de off road , am asteptat ceva vreme pana am intrat in posesia unui Nissan Patrol Td 2.8 Gr (deocamdata cred ca-i suficient):) si vreu sa folosesc acest site pentru informatii utile in scopul off rod tuning. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
neagoe76 Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salutari din craiova, masina mea este un isuzu trooper 3000 tdi,si sper sa ma acceptati printre voi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Sunt Mircea din Brasov. Am un Ford Ranger din 2005 . Bine v-am gasit ! Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprigst Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Eu sunt Ciprian, sunt din Bihor, iar momentan mandru posesor al unui Daihatsu Feroza din '93. Numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wizard07 Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari, sunt nou pe forum. Masina mea este un Land Rover Discovery 1 din 1996, motor 2.5 TDI. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marusc Postat Martie 20, 2014 Partajează Postat Martie 20, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara, Ma numesc Marius si ma prezint in fata voastra ca umil aspirant la statutul de incepator in ale noroiului. Detin o Toyota Rav4 pe care am constatat ca am luat-o degeaba pt ca vreau cu totul altceva. seara buna Editat Martie 20, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
scoci Postat Martie 21, 2014 Partajează Postat Martie 21, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt SCOCI, locuiesc in Bucale si am 37 de ani. Sunt un novice in ale noroaielor, dar promit sa invat repede! Am capsa pusa sa-mi iau un Terrano 2 in cateva zile. Revin cu detalii si poze imediat ce il aduc acasa:app Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jordan Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Salutare! :wink: salut. Mandru proprietar de y60 din '97 ... Cunoscut sub numele de Dan , pe acest forum..."jordan". Sper sa ne vedem pe drum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan.G Postat Martie 22, 2014 Partajează Postat Martie 22, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Dan ma numesc, un vechi user al forumului, inchis din lipsa de activitate (plecat pe afara) Fost posesor de Nissan Terrano , mitsu pajero 2, mitsu delica si acum am un suzuki vitara pe care vreau sa il vand. Bine v-am regasit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
remusv10 Postat Martie 24, 2014 Partajează Postat Martie 24, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare all! Ma numesc Remus din Maramures posesor de Mithsubisi Pajero 2,8 MMC! Bine v-am gasit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davidb Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut cu respect Nu sunt un practicant al 4x4 cu adevarat, va urmaresc forumul de ceva vreme deoarece sunt anumite subiecte foarte intersante aici. Va salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smartkid Postat Martie 25, 2014 Partajează Postat Martie 25, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut toata lumea Numele meu este Constantin Tigla si sunt dornic de aventura offroad. Intentionez sa imi cumpar in viitorul apropiat o masinuta de gen, cochetez deocamdata cu Suzuki Vitara Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cobrasss Postat Martie 26, 2014 Partajează Postat Martie 26, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua ma numesc Vartic Marius si sunt detinatorul unui mic camion Nissan Patrol y60 la care lucru pentru RESTAURARE sau cum ii zic eu Proiectul A Doua Viata. Va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ilLR Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua tuturor! Numele meu este Cristian , am un LR Freelander td4 din 2001.Va multumesc! Editat Martie 27, 2014 de ilLR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marfa87 Postat Martie 27, 2014 Partajează Postat Martie 27, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare all. Am si eu un samurai modificat. O sa urc cv poze in curand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AndreiG Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Andrei, am 25 de ani si locuiesc in Galati. Am avut un ARO cu care mergeam la vanatoare,dar am renuntat la el. Urmaresc, in viitorul apropiat, sa-mi achizitionez o noua masina pt coclauri...cred k un samurai sau jimny. "LEARNING NEVER EXHAUSTS THE MIND" Leonardo da Vinci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florentin Postat Martie 28, 2014 Partajează Postat Martie 28, 2014 (editat) Salutare! De doi ani sunt posesorul unei Vitara 95, achizitionata cu SL 5. In ultimul timp ma chinui sa o pregatesc cat de cat de off.: montat blocant spate, scut fata, intors jante dar anvelopele fata ating bara si overfenderele..... Ma pregatesc de anvelope noi pe jantele de aliaj pana la modificari mai ample.... toate bune! florentin si o foto..... Editat Martie 28, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
the_mav Postat Martie 29, 2014 Partajează Postat Martie 29, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare tuturor din Bucuresti, sunt pasionat de iesirile in natura, pe cat posibil motorizate. nu pot spune ca detin masini capabile de off road, doar unele folosite din cand in cand la o iesire in afara carosabilului pe motive de pescuit, vanatoare, biking, etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radoi Postat Martie 29, 2014 Partajează Postat Martie 29, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut !! Radoi, sunt din Pitesti. Cu stima, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mishaen Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna,sint Mihai,pasionat de offroad si Lada Niva.Detin o Niva din 2007.Fac offroad destul de des si asi dori sa impartasesc din experienta mea. Salutari, BEM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adic0 Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Adi, brasovean posesor de LC 120. Tocmai m-am intors de la Cupa Offroad Masters X3M Valcea unde am primit "botezul" in off road ca si copilot al lui Oleg la clasa Open. Mersi Oleg! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu Mihai Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Radu, sunt din Sighet si am si eu un Patrol. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calin1973 Postat Martie 30, 2014 Partajează Postat Martie 30, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, Sunt nou pe aici, proaspat posesor de 4x4 - Land Rover Freelander 1999 (cam vechi nu?). Tin sa va salut pe toti, am citit pe acest forum si am vazut multe topicuri interesante, sper si cred ca voi gasi mult sprijin aici... Va multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Corse Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, Membru nou, cititor mai vechi :) De curand am intrat si eu in randul posesorilor de 4x4 cu un Disco 2 TD5. Sunt nou in 4x4, dar am observat ca forumul este destul de complex si cu membri cu experienta/experiente. Va salut :x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexD Postat Aprilie 1, 2014 Partajează Postat Aprilie 1, 2014 (editat) Salut , Alex , oradea , conduc un pajero din 94 scurt. Alex , oradea , Posesor de pajero mk2 scurt din 93 , 2,5 diesel , usor pregatit si usor batran:)) Editat Februarie 9, 2015 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate