Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Va Salut !

Numele meu este Iuras Tudor domiciliat in Cluj-Napoca , sunt pasionat de asemenea de off road , am asteptat ceva vreme pana am intrat in posesia unui Nissan Patrol Td 2.8 Gr (deocamdata cred ca-i suficient):) si vreu sa folosesc acest site pentru informatii utile in scopul off rod tuning.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut ! Sunt Mircea din Brasov. Am un Ford Ranger din 2005 .

Bine v-am gasit !

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Buna seara,

Ma numesc Marius si ma prezint in fata voastra ca umil aspirant la statutul de incepator in ale noroiului.

Detin o Toyota Rav4 pe care am constatat ca am luat-o degeaba pt ca vreau cu totul altceva.

seara buna

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salut. Sunt SCOCI, locuiesc in Bucale si am 37 de ani. Sunt un novice in ale noroaielor, dar promit sa invat repede! Am capsa pusa sa-mi iau un Terrano 2 in cateva zile. Revin cu detalii si poze imediat ce il aduc acasa:app

Link spre comentariu

Salutare,

Dan ma numesc, un vechi user al forumului, inchis din lipsa de activitate (plecat pe afara)

Fost posesor de Nissan Terrano , mitsu pajero 2, mitsu delica si acum am un suzuki vitara pe care vreau sa il vand.

Bine v-am regasit.

Link spre comentariu

Salut toata lumea

Numele meu este Constantin Tigla si sunt dornic de aventura offroad. Intentionez sa imi cumpar in viitorul apropiat o masinuta de gen, cochetez deocamdata cu Suzuki Vitara

Stima

Link spre comentariu

Buna ziua ma numesc Vartic Marius si sunt detinatorul unui mic camion Nissan Patrol y60 la care lucru pentru RESTAURARE sau cum ii zic eu Proiectul A Doua Viata. Va multumesc

Link spre comentariu

Buna ziua tuturor! Numele meu este Cristian , am un LR Freelander td4 din 2001.Va multumesc!

Editat de ilLR
Link spre comentariu

Salut!

Sunt Andrei, am 25 de ani si locuiesc in Galati.

Am avut un ARO cu care mergeam la vanatoare,dar am renuntat la el.

Urmaresc, in viitorul apropiat, sa-mi achizitionez o noua masina pt coclauri...cred k un samurai sau jimny.

"LEARNING NEVER EXHAUSTS THE MIND"

Leonardo da Vinci

Link spre comentariu

Salutare!

De doi ani sunt posesorul unei Vitara 95, achizitionata cu SL 5.

In ultimul timp ma chinui sa o pregatesc cat de cat de off.: montat blocant spate, scut fata, intors jante dar anvelopele fata ating bara si overfenderele.....

Ma pregatesc de anvelope noi pe jantele de aliaj pana la modificari mai ample....

toate bune!

florentin

si o foto.....

1552722224_106_5194(Medium).thumb.JPG.fe45e800903a66a467a0e61194212ea7.JPG

Editat de Astral
Link spre comentariu

salutare tuturor din Bucuresti, sunt pasionat de iesirile in natura, pe cat posibil motorizate. nu pot spune ca detin masini capabile de off road, doar unele folosite din cand in cand la o iesire in afara carosabilului pe motive de pescuit, vanatoare, biking, etc.

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Adi, brasovean posesor de LC 120. Tocmai m-am intors de la Cupa Offroad Masters X3M Valcea unde am primit "botezul" in off road ca si copilot al lui Oleg la clasa Open. Mersi Oleg!

Link spre comentariu

Salut tuturor,

Sunt nou pe aici, proaspat posesor de 4x4 - Land Rover Freelander 1999 (cam vechi nu?). Tin sa va salut pe toti, am citit pe acest forum si am vazut multe topicuri interesante, sper si cred ca voi gasi mult sprijin aici... Va multumesc anticipat

Link spre comentariu

Salut tuturor,

Membru nou, cititor mai vechi :) De curand am intrat si eu in randul posesorilor de 4x4 cu un Disco 2 TD5. Sunt nou in 4x4, dar am observat ca forumul este destul de complex si cu membri cu experienta/experiente. Va salut :x

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare