Elvimar Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt Dan, de curand posesorul unui Mitsubishi MK II 2,5 td `98. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giuseppe Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, ma intitulez...Giuseppe si sunt proaspat in domeniu off-road. De curand sunt posesorul unui Mitsubishi Pajero Mk1 Vagon din 1990 cu motorizare 3.0 / V6. https://www.facebook.com/groups/1705041606388172/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buzu89 Postat Octombrie 18, 2014 Partajează Postat Octombrie 18, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor salut! sunt vlad, sunt incepator in domeniul 4×4 si sper ca in viitorul apropiat sa inteleg mai bine fenomenul De curand am cumparat un l200 model 1997...sper ca am facut o alegere buna si cu ajutorul vistru sa fac din ea o mainsa de teren adevarata Editat Octombrie 19, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ArthurianX Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Arthur si sunt pe cale sa intru si eu in acest fenomen. In momentul de fata imi fac un cont pe acest forum ca sa pun niste intrebari pertinente ca sa iau niste posibile decizii bune :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iionut89 Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut!Ma numesc Ionut am 24 de ani si am un Suzuki Vitara scurt din 95.Poze in curand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ben Carson Postat Octombrie 19, 2014 Partajează Postat Octombrie 19, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor In sfarsit mi-am facut si eu timp sa ma inscriu pe acest forum!!! Am un Nissan Terrano II, 3.0 fabricat 2003. L-am cumparat in 2008, si de atunci bat drumuri de munte cu el. Pana acum, singurele upgrade-uri pe care le-a primit sunt suspensiile Ironman si gume BFG MT. La multe noroaie!! In asfalt nu te poti oglindi Nici in baie nu poti pluti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dumbrava.mirel Postat Octombrie 20, 2014 Partajează Postat Octombrie 20, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut ma numesc mirel sunt din vidra -vrancea si detin un chevrolet suburban k2500 din 1996 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator DAN SUCIU Postat Octombrie 20, 2014 Partajează Postat Octombrie 20, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara, numele meu este Dan si după un an revin pe forum! Din plăcerea de a citi si vedea ce mașini aveți si pe unde va mai dați! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xmmmx Postat Octombrie 20, 2014 Partajează Postat Octombrie 20, 2014 posesor de Feroza Salut sunt Mihai si sunt nou posesor de Feroza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
george.mares Postat Octombrie 21, 2014 Partajează Postat Octombrie 21, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Ma numesc George Mares, din Bucuresti, proaspat posesor de Suzuki Samurai '95 Sunt nou in "bransa" dar, ...fac tot posibilul sa recuperez.:wink: O zi buna, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu D Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut. Sunt Radu si am un Pajero din 1999, 3.5, V6, 24 supape, 7 locuri, full, impecabil Radu-0722-264-300 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ottolandrovertd5 Postat Octombrie 22, 2014 Partajează Postat Octombrie 22, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut numele meu este Otto sunt posesorul unui land rover discovery 2 td5 si ma bucur de prezenta mea virtuala printre pasionati de off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobber Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Salve baieti! Sunt si eu un nou venit pe Forumul vostru si de asemenea proprietar al unui Jeep Wrangler Rubicon, JK, varianta scurta, model 2011, 2.8 l, diesel. Va salut pe toti si ma bucur c-am intrat intr-o familie mare de Off-Road-isti. Sunt un mare pasionat de motociclete (mai ales custom) si un foarte incepator in zona off-road-ului, dar sper sa ma familiarizez cu acest nou hobby. Va multumesc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Morarasu Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Buna,ma numesc Florin, sunt din Stramtura, posesorul unui Sj 413,si sunt pasionat de iesit pe deluri motorizat,cele bune. Editat Octombrie 24, 2014 de Morarasu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Geefo Postat Octombrie 24, 2014 Partajează Postat Octombrie 24, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare , ma numesc Oliver, sunt din Timisoara, ca ocupatie sunt instructor auto, nu detin nici o masina offroad din pacate pt ca nu mi-am permis, sunt innebunit dupa nissan patrol, dar deocamdata nu vreau sa imi achizitionez acest vehicul. Urmaresc acest forum de peste un an de zile si sunt fascinat de cata pasiune zace in voi, sper din toata inima ca peste un an sa ma pot alatura voua. Oscilez intre Toyota Hilux si Mitsubishi L200 si sper sa ma ajutati la decizie, oricare vehicul il voi alege va fi nou nout. Va doresc toate cele bune si sa ramaneti lafel de pasionati si dedicati agregatelor voastre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Brunno005 Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Ionuț Nitulescu din Buzău iar mașinuța mea este veverița zburatoare de la BWA Suzuki Samurai. Don't drive Faster than your angel speed... He Could not arrive in time to save YOU.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidiu87 Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor,ma numesc Ovidiu si sunt de curand proprietarul unui land rover frelander 2.0 d din 2001 si as vrea sa imi impartasiti si mie din cunostintele voastre despre problemele si bucuriile produse de aceasta masina.va doresc o zi frumoasa in continuare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ionut D Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor va salut de ceva vreme m-a prins aceasta pasiune si sunt in cautare de un Jimny,dupa ce am incercat achizitionarea unui Samurai sper sa reusesc cat mai repede ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mstefan79 Postat Octombrie 25, 2014 Partajează Postat Octombrie 25, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Stefan din Bucuresti, sunt interesat de achizitionarea unui off road si doresc sa obtin cat mai multe informatii despre acest gen de vehicul. Bine v-am gasit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan B. Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Bine v-am gasit. Sunt Dan din Iasi. Nou posesor de L200 model 2007. Nu am mai avut 4×4 pana acum si sunt interesat sa aflu lucruri interesante de la cei mai avizati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan_roc Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, Razvan sunt din Bucuresti, experienta in off-road nu prea am, dar am reconditionat un patrol din 83 pana acum:cl acum sunt in cautare de o noua masina, una cu sasiu scurt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
totis Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Octavian din Giurgiu. Datorita unor probleme de sanatate am stat departe de 4x4 ceva ani, dar acum sunt iarasi tentat a achizitiona o masinuta .... :wink: Pentru prosti prietenia e o utopie, mereu anacronica, suspecta si ineficienta, cand nu se descopera interesul ei(Radu Cosasu) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oldman30 Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari! Ma numesc Corneliu si sunt din Botosani. Viitor posesor de Discovery :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BDO Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut baieti, ma numesc Bogdan si tocmai am achizitionat un Jeep Wrangler Unlimited 2008. Sper ca, cu ajutorul vostru, voi reusi sa-l pun la punct si sa pot bate drumurile si noroaiele tarii :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KobePaul Postat Octombrie 26, 2014 Partajează Postat Octombrie 26, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, tocmai am achizitionat un Mitsubishi L200 si sunt fericit sa fac parte din clubul vostru. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate