Freelander 1.8 Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Ovidiu; detin de exact un an un Freelander. As fi incantat sa intalnesc si alte persoane cu aceeasi masina sa pot invata cat mai multe despre ea. Cu bine, Ovidiu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mgir Postat Decembrie 5, 2014 Partajează Postat Decembrie 5, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Halo, Numere meu este Mircea si de 2 luni sunt mandrul posesor al unui Land Cruiser LJ73 din 1993. L-am cumparat pt. ca ma duc cu el la pescuit si pt. ca m-am saturat sa-mi repar masinile de oras de fiecare data cand ma intorc din concediu; pe langa faptul ca nu pot intra cu ele pe rau acolo unde unde as vrea. Din pacate nu am nici un fel de experienta in mecanica auto (sunt inginer softist) si caut cu disperare ajutor in a aprecia cat trebuie sa investesc si unde sa o fac pt. ca LJ meu sa ma serveasca sa spunem inca 10 ani de acum incolo. Masina este inca in stare tehnica acceptabila (motor si caroserie), are certificatul technic din Austria pana in julie 2015 dar vreau/trebuie sa-i fac anul viitor o restaurare completa. Vreau de asemenea sa-l re-tipizez din camioneta de 2 locuri in masina de 5 locuri si sa-i schimb hardtopul frp cu unul cu ferestre (pt. iarna). Vreau de asemenea sa-i cumpar un rollbar si un softtop pt. vara. Am inceput deja sa cumpar piese de pe internet, dar problema mea cea mare este o demontare/sablare/vopsire electrostatica/eliminarea ruginei/reasamblarea si modificarile amintite... Cand am vazut pe forumul dvs cata munca presupune asta m-am cam desumflat, de aceea caut pe cineva sau o firma care ma poate ajuta sa fac o restaurare profesionala. Multumesc anticipat pt. orice fel de sugestie si sfat. Mircea Girlasu mircea.girlasu@aon.at Editat Decembrie 5, 2014 de Astral .....AS vrea...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ValS Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Valentin Sarbu, din Bucuresti si de anul acesta sunt posesorul unui Mitsubishi L200 din 2008. Motor 136 Cp, cutie automata, hardtop original pe bena. Prima inmatriculare in 2009, foarte putini Km la bord (47.000). Masina avea o foaie de arc rupta pe partea dreapta, dar a fost schimbata de fostul proprietar. Masina are inca anvelopele originale (Michelin Cross terrain), dar pe cale le voi schimba saptamana viitoare. Am facut deja circa 11.000 Km de cand am luat-o, mai ales pe asfalt si ceva forestier. Nu am inca poze, dar o voi prezenta in scurt timp. Prima surpriza placuta este cat de bine se aude instalatia audio originala, fiind vorba de o utilitara. Blocul de lumini, stergatoare si tempomat sunt identice cu cele de la Toyota Avensis din aceeasi perioada (2007). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu90 Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Radu, sunt din Cluj si am o vitara LWB, 1.6 16v, fab '93. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ddaanniieell Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare. Ma numesc Daniel sunt din suceava si am un l200 negru 2,5 din 2005. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florini2 Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari.sunt Florin din Arad detinator al unui Jeep Cherokee din 94.Sper sa gasesc raspunsuri la foarte multe intrebari in acest domeniu adica 4x4.Pana la intrebari si raspunsuri, salutari la toti utilizatorii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cealadau2003 Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare , nume:Marius Valentin ( nume de cod Cealadau ) locatie: Timisoara masina: vitara 16 8 v , are soft top + hard top si SL de 5 cm ocupatie: grafic designer ( sau actibildar) cum zic altii .ma ocup si cu personalizat diferite chestii de la stikere , cani, tricouri si alte cele . Si sunt infectat de virusul 4x4 de ceva vreme , chiar daca astrele nu mi-au suras cu prima vitara care mi-a fost furata, nu am renuntat si am achizitonat dupa ceva vreme inca una mai frumoasa :) Atasez cateva poze cu fosta si cu actuala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu_vale_bogdy Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Radu, sunt din Caras-Severin si am un Suzuki Vitara 1.6 16v. Sunt pasionat de atv de ceva ani si am decis sa incep asa usor sa ma invat sa merg si cu masina pe off road Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ElSpa Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Mihai si sunt nou proprietar de Jeep JK 2009... Suntn ou in domeniul 4x4/offroad so go easy on me :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danpan33 Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna. Ma numesc Daniel si mai nou sunt posesor de Samurai SJ413 din 1984 cu motor din 1994 injectie monopunct Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proprietarmasina Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt Florin, ne vedem pe forum, la schimb de experienta si opinii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GrecuMihai Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt Mihai, 19 ani, din Mangalia, si am venit pe la voi in incercarea de a afla mai multe detalii despre Unimg-uri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin_b Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, mă numesc Sorin şi de aprox. 1o ani folosesc în teren vechile Patrol K160d sau K160td, o maşină de care nu poţi să te desparţi ori cît de demodată pare a fi . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvidiuM Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua. Sunt Ovidiu Madaras din Copalnic, Maramures si sunt nou pe forum. Am si eu un Pajero mk2 2,5 tdi din 92' cu volan pe dreapta. Sper ca m-am prezentat la locul potrivit. Salut la toata lumea.[ATTACH=CONFIG]231431[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andypopa Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt posesorul unui Dodge Nitro, fabricata 2008, modificata putin, fapt pentru care indrazbesc sa ma alatur voua. Masina are din fabrica : 1. Sasiu 2. Suspensie cu punte rigida spate si punte independenta spate 3. Suspensie multilink spate. 4. 4x4 nepremanent 5. Motor VM Motori de 2777 cmc cu 177 Cp si cuplu de 460 Nm), similar Jeep Wrangler sau Cherokee. 6. Punti fata-spate Dana (similar Jeeo Wrangler sau Cherokee) 7. Cutie de viteze automata cu 5 viteze (Mercedes) cu urmatoarele rapoarte (similar Wrangler sau Cherokee) 8. Diferential blocabil tip BLD fata si spate 9. Garda la sol de 210 mm Modificari : 1. Cutie de transfer de Jeep Wrangler JK cu raport 2,72. JEEP CHEROKEE 3.7 Limited Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinsag Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 west off road SAG Salut!! ma numesc Sorin, sunt din Timisoara si imi place off rod-ul, sunt fan nissan patrol si am avut si cateva proiecte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
100tracks Postat Decembrie 10, 2014 Partajează Postat Decembrie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua. Acesta este user-ul oficial al Campionatului European 100tracks. Toate informatiile oficiale despre acest campionat le veti gasi in sectiunea dedicata de pe forum: http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?792-100Tracks Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudio_zone Postat Decembrie 10, 2014 Partajează Postat Decembrie 10, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari din Calarasi. Ma numesc Neacsu Claudiu , detin un Land Rover Freelander 1.8.... poze in curand :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marckovacs Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Marc si sunt posesorul unui Nissan Patrol Y60 GR 2.8TD din 1993. Sunt din Cluj-Napoca si mi-ar face placere sa particip la orice expeditie sau iesire din zona. NISSAN PATROL Y60 2.8 - Maxxis Trepador - IronMan FoamCell Pro - ARB Air Locker - Warn Tabor 12000 - Sparco Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pava98 Postat Decembrie 11, 2014 Partajează Postat Decembrie 11, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt si eu nou pe aicisea, proaspăt deținător de samurica, m-a numesc Marius si sper sa fac multe cu prospătura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Chronos Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari din TM. Sunt Chris Chronos. Conduc un Defender TD5 lung cu care imi place sa urc diverse carari de munte. Ma aflu aici pentru a culege si a impartasi cunostinte in arta modificarii masinilor de teren. Editat Decembrie 12, 2014 de Chronos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin543 Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Ma numesc Sorin, locuiesc in localitatea Craiova si sunt posesorul unui Mitsubishi Pajero din 1993, achizitionat din Anglia. Salutari tuturor membrilor. Sper sa schimbam cat mai multe experiente. Pozele cu masintua apar in curand. O zi buna sa aveti ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sir_galahad61 Postat Decembrie 12, 2014 Partajează Postat Decembrie 12, 2014 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Marcel,sunt din Iasi-Pascani.deocamdata caut o mica masina de teren cum ar fi Daihatsu Terios Si la toti membrii:cl le urez La Multi Ani,pentru ca tot se apropie sarbatorile. Editat Decembrie 12, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Badarau Andrei Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Andrei sunt din Suceava si detin un Freelander 2 din 2007 cu cutie manuala. Va multumesc, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Badarau Andrei Postat Decembrie 13, 2014 Partajează Postat Decembrie 13, 2014 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Andrei, sunt din Suceava si am un freelander2 diesel din 2007. Va multumesc, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate