Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

salut! sunt vlad, sunt incepator in domeniul 4×4 si sper ca in viitorul apropiat sa inteleg mai bine fenomenul

De curand am cumparat un l200 model 1997...sper ca am facut o alegere buna si cu ajutorul vistru sa fac din ea o mainsa de teren adevarata

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In sfarsit mi-am facut si eu timp sa ma inscriu pe acest forum!!!

Am un Nissan Terrano II, 3.0 fabricat 2003. L-am cumparat in 2008, si de atunci bat drumuri de munte cu el.

Pana acum, singurele upgrade-uri pe care le-a primit sunt suspensiile Ironman si gume BFG MT.

La multe noroaie!!

In asfalt nu te poti oglindi

Nici in baie nu poti pluti

Link spre comentariu

Vizitator DAN SUCIU

Buna seara, numele meu este Dan si după un an revin pe forum! Din plăcerea de a citi si vedea ce mașini aveți si pe unde va mai dați!

Link spre comentariu

Salve baieti!

Sunt si eu un nou venit pe Forumul vostru si de asemenea proprietar al unui Jeep Wrangler Rubicon, JK, varianta scurta, model 2011, 2.8 l, diesel. Va salut pe toti si ma bucur c-am intrat intr-o familie mare de Off-Road-isti. Sunt un mare pasionat de motociclete (mai ales custom) si un foarte incepator in zona off-road-ului, dar sper sa ma familiarizez cu acest nou hobby. Va multumesc...

Link spre comentariu

Salutare , ma numesc Oliver, sunt din Timisoara, ca ocupatie sunt instructor auto, nu detin nici o masina offroad din pacate pt ca nu mi-am permis, sunt innebunit dupa nissan patrol, dar deocamdata nu vreau sa imi achizitionez acest vehicul. Urmaresc acest forum de peste un an de zile si sunt fascinat de cata pasiune zace in voi, sper din toata inima ca peste un an sa ma pot alatura voua. Oscilez intre Toyota Hilux si Mitsubishi L200 si sper sa ma ajutati la decizie, oricare vehicul il voi alege va fi nou nout. Va doresc toate cele bune si sa ramaneti lafel de pasionati si dedicati agregatelor voastre.

Link spre comentariu

Salutare tuturor,ma numesc Ovidiu si sunt de curand proprietarul unui land rover frelander 2.0 d din 2001 si as vrea sa imi impartasiti si mie din cunostintele voastre despre problemele si bucuriile produse de aceasta masina.va doresc o zi frumoasa in continuare

Link spre comentariu

Salut!

Bine v-am gasit.

Sunt Dan din Iasi. Nou posesor de L200 model 2007.

Nu am mai avut 4×4 pana acum si sunt interesat sa aflu

lucruri interesante de la cei mai avizati.

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Octavian din Giurgiu. Datorita unor probleme de sanatate am stat departe de 4x4 ceva ani, dar acum sunt iarasi tentat a achizitiona o masinuta .... :wink:

Pentru prosti prietenia e o utopie, mereu anacronica, suspecta si ineficienta, cand nu se descopera interesul ei(Radu Cosasu)
Link spre comentariu

Salut baieti,

ma numesc Bogdan si tocmai am achizitionat un Jeep Wrangler Unlimited 2008.

Sper ca, cu ajutorul vostru, voi reusi sa-l pun la punct si sa pot bate drumurile si noroaiele tarii :)

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare