mihaighenadi Postat Mai 4, 2016 Partajează Postat Mai 4, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut! Mihai Ghenadi sunt , 33 ani, medic dentist , din Bucuresti Masina: Nissan terrano2 3.0 2003 In trecut Mitsubishi Pajero MK2 1998 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian.vasile Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Cristian Vasile, programator la Gameloft. Masina mea este Land Rover Discovery 1 - 1996 . Numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tinoki Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Sunt Constantin si nu de mult am cumparat un freelander :grin: benzina 1.8/120cp....de aici incolo incepe aventura...reconditionat vcu/schimbat tobe/bielete si bucse bara stabilizatoare...urmeaza ulei dif/ird/cutie. Prima impresie: capabil offroad/tre' sa fii atent la fiecare semn de slabiciune....nume de alint: ,,tractorasul" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiviseu Postat Mai 6, 2016 Partajează Postat Mai 6, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut,sunt Cristian din viseul de sus, am un suzuki samurai de care am fost foarte multumit,spun am fost ,pt ca l am pus in vanzare,vreau sa trec la ceva mai mare si nu sunt hotarat care din urmatoarele modele sa fie. prima nissan patrol y 61 s au toiota land cruiser. buget maxim de care dispun ar fi 7000 e. as fi foarte recunoscator sa primesc niste sfaturi care sa ma ajute in alegerea mea. am iteles ca y61 din 2000-2002 ar fi cu probleme? va multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MudMan Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu este Mihai si sunt student in Bucuresti. Mud treatment is the best treatment! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
46hse Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Bogdan,din brasov si sunt fericitul posesor al unui RR p 38 1999 4.6 hse v8,care din pacate nu este prea fericit de mine:ha: deoare are foarte multe problebe dar este intr-un proces de reparatiii permanenete si interminabile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu84 Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu este Silviu si sunt in cautarea unui suzuki grand vitara, pentru a intra si eu in lumea off-road.:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bahams Postat Mai 7, 2016 Partajează Postat Mai 7, 2016 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Ionut, sunt nou in "meserie" si celor ce ma pot ajuta cu un sfat le voi ramane profund recunoscator. Bine v-am gasit! Editat Mai 7, 2016 de bahams Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
uwe Postat Mai 8, 2016 Partajează Postat Mai 8, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari, Ma numesc Uwe, sunt din Brasov. In prezent Vitara 1.6 , 8 valve, pregatita pentru teren. Sa auzim de bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Erzso Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna! Sunt Erzso. As scrie mai degreabă mărimiea de pantofi, dar regulamentul nu mă lasă :(. Mașinuța mea e un Suzuki Jimny, iar motorul un Honda Dominator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wallylo Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Ma numesc Wally,locuiesc in Alba Iulia si sunt proaspat posesorul unui SSangYong Korando 2.9D 1997 . De moment masina e in service pentru revizii,poze si impresii in cel mai scurt timp posibil. Sanatate Maxima ! Editat Mai 11, 2016 de wallylo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jeppyx Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor salut!!! ma numesc ionut , sunt din Sibiu , nu am un 4x4 sper sa fie in curand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stelu_b Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Stelian, deocamdata practic off road doar cu gandul. In viitorul apropiat sper sa il practic si in realitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gurty Postat Mai 12, 2016 Partajează Postat Mai 12, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Daniel si momentan sunt in postura unui vanzator de Niva :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi_d Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Eu sunt Cristi si urmeaza sa imi achizitionez un Pajero Pinin.Inca sunt in cautari :-) Voi reveni cu detalii Toate cele bune ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gavaniucsilviu Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor salut.sint nou proprietar de bmw bertone freeclimber 2...de nevoie(m-am mutat intr-o zona cu drumuri mai proaste,mai ales iarna). nu sunt fan 4x4,dar respect acest domeniu si pe oamenii care sint dedicati lui. am intrat aici ,la recomandarea unui amic ,ca sa caut raspuns la problemele mele,legate de bertone freeclimber. multumesc.numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DonQuijote Postat Mai 14, 2016 Partajează Postat Mai 14, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Ma numesc Gabi, sunt din Timisoara, si sunt posesorul unui Duster ... cu motor de 1.2 si cu tractiune doar fata :) dar care a vazut deja ceva off light (poate mai mult decat multe alte masini 4x4 ce nu vad decat asfalt si maxim ceva zapada iarna). Daca nu va deranjeaza un "ne-integralist" printre voi, sper sa imi fie permis sa bantui si eu din cand in cand acest forum. P.S. Daca ma prinde tare microbul off-road-ului (mai tare decat m-a prins pana acum) iau in calcul extinderea "familiei" cu un Suzuki Samurai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu R Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Numele meu este Silviu, sunt nou in domeniul off-road-ului, dar nu si in domeniul auto. O zi placuta tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kolonelu Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut! Mihai Ghenadi sunt , 33 ani, medic dentist , din Bucuresti Masina: Nissan terrano2 3.0 2003 In trecut Mitsubishi Pajero MK2 1998 Salut Mihai sa o stăpânești sănătos sunt si eu deținător terrano ii si ma interesa diferența cu pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
D_A_N Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Dan si sper ca in curand o sa-mi cumpar un 4x4 care sa ma duca pe coclauri ... la pescuit. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhuhuu Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor va salut....ma numesc Razvan ..sunt din Pitesti si de putin timp sunt posesorul unui Suzuki Samurai ...de care sunt foarte multumit. Ninja Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovico Postat Mai 19, 2016 Partajează Postat Mai 19, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, sunt Ovidiu din Sibiu, proaspat posesor de Feroza din 95. cu vechime in off-road cu atv (grizzly) acum incerc pe partea auto. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
claudiur Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt Claudiu si de putin timp detin un Land Rover Freelander td4 din 2001 de care sunt foarte multumit... pana ieri :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
myrelbr Postat Mai 20, 2016 Partajează Postat Mai 20, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor,ma numesc Mirel si am un Pajero 2.5 diesel 1993 cabrio de care nu ma mai satur.Pot spune ca masinile astea au fost construite sa tina. Have a brake,Have a Pajero. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
c3zar Postat Mai 21, 2016 Partajează Postat Mai 21, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toti , sunt Cezar , locuiesc in Iasi , iar de curand am cumparat un Range Rover din 1999 , motor BMW 2.5 . Din intamplare am dat peste acest forum , si cand colo .. fostul proprietar este utilizator si el aici , si tocmai am citit despre problemele masinii . :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate