liscus Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Liscus si m-am inzestrat de curand cu un Discovery 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danIstrate Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 Salutari ! Salutari ! Ma numesc Dan Istrate si recent am devenit posesorul unui Grand Cherokee WJ 4.0 . Avand in vedere starea masinii, m-am hotarat sa imi caut "locul" pe un forum specializat si asa v-am gasit pe voi ! Ma bucur sa fac parte din acest forum :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dl Ciu Postat Iulie 31, 2016 Partajează Postat Iulie 31, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Sorin ...tocmai ce m-am imprietenit cu un Pajero 2.5 td din 2001 varianta scurta cu 3 usi ...ne iubim si io zic ca o sa fie o relatie de lunga durata...sper sa ma primiti printre voi ca am o gramada de intrebari :))). Va multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan23 Postat August 1, 2016 Partajează Postat August 1, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Razvan si momentan caut o masina de off road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RRusu Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Robert si sunt posesorul unui Mercedes ML 2013 si intrucat m-a prins febra jeepurilor si off-road-ului acum sunt pe punctul de a-mi lua un Jeep GC mai vechiut, 2000-2004 si sa-l prepar de off-road, sau poate deja semi-preparat de off-road. Sper sa gasesc aici raspunsurile care le caut pentru a face acest pas. Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu4664 Postat August 2, 2016 Partajează Postat August 2, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare!!! Numele meu este Radu fac offroad de ceva vreme si momentan dețin un mitsubishi pajero pinin 1.8 gdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xtremu Postat August 3, 2016 Partajează Postat August 3, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Mihai si locuiesc in Cluj Napoca. Recent am cumparat un Suzuki Vitara 1.6 din '94 pentru mers pe "coclauri". N-o sa fie folosit in off road extrem doar ceva mai light. M-am inregistrat pt accesul al informatii si sfaturi. Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ociolan Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Liviu si sunt pasionat de offroad. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jajamachine Postat August 4, 2016 Partajează Postat August 4, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Liviu si sunt pasionat de offroad. Bună ziua! Sunt Lucian și doresc sa încep prin a saluta toți membrii și staful acestui sait! Nou posesor Pajero pinin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dorutu D Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Doru Dreghici este numele meu si sunt din Vulcan , Hunedoara. Am un Land Rover Freelander TD4 din 2002. Am avut mici probleme la masina pe care le-am rezolvat acasa singur cu ajutorul discutiilor pe care le-ati avut pe forum, nefiind membru, motiv pentru care n-am inscris si eu. Sper sa pot fi de folos la randul meu celor care au nevoie. Mult noroc tuturor!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petre.radu Postat August 6, 2016 Partajează Postat August 6, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , Sunt Radu sunt pasionat de fenomenul 4x4 si sunt proaspat poseaor al unui Nissan pathfinder din 2007. Sunt tehnician la CNAB si imi place sa repar si sa imbunatatesc propria masina . Va multumesc . :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreimaxim Postat August 7, 2016 Partajează Postat August 7, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, numele meu este Andrei Maxim și sunt din București. Am început să fiu ușor pasionat de 4x4 după ce am achiziționat un Suzuki SX4 AWD și am „gustat” din plăcerea de a ieși de pe șosea cu mașina, așa că acum sunt în căutare de o mașină cu ceva mai multe valențe off-road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flores Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Va saluta Flores de la Pitesti. De curand am achizitionat un Discovery 2 pentru ca nu am reusit sa stau departe de fenomen decat cateva luni. In trecut am avut un Samurai si un Pajero. Sa auzim numai de bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FLOMANN Postat August 9, 2016 Partajează Postat August 9, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt Florin,nu detin un tot teren...deocamdata...va urmaresc cu placere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikusor Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc nicu am o vitara 1.6 16v Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robm Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Cu un Discovery 3 pe MT. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valipdu Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Vali si de un an,cam asa mă tot pasionează un Suzuki Vitara 1,6/16V. Intr-un final mi'am achiziționat-o acum 3 zile! La prima vedere,masina e ok si sper sa o fac cum mi'am propus! Va salut pe toti si sper sa ținem legătura incontinuare! Editat August 10, 2016 de Valipdu Suzuki Vitara 1,6 - 16v / 1997 / 97 cp. Opel Insignia 2,0 TDI ECOFLEX / 2014 / 140 cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cpt.gabriel Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, urmaresc forumul de ceva vreme, mi-am facut pana la urma si cont de utilizator, iar acum as vrea sa ma bag si eu in discutii. Pentru mine , offroad inseamna ture lejere pe drumuri forestiere, eventual la vanatoare. :D Am un Ford Ranger ( T6 ) Limited cu cutie manuala de care sunt incantat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nelumustata Postat August 12, 2016 Partajează Postat August 12, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Numele meu este Nelu si din 2011 sunt fericitul posesor al unui Terrano II an de fabricatie 1996, 2,4 benzina. Este o masina de toata isprava si o folosesc atat pentru a merge cu ea la munte si la pescuit cat si la culesul si transportul prunelor si perelor de la pomii din livada proprie la butoaiele de fermentatie (in vederea distilarii tuicii/rachiului) Cam atat si sper intr-o comunicare cat mai utila. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dariusiksxx Postat August 12, 2016 Partajează Postat August 12, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Sall !!! Darius ma cheama si decurand mi-am luat un suzuki grand vitara de 2.0 l din 2000. Sper sa invat cat mai multe despre ce inseamna off road si despre mici modificari ... Stima !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dnyare43 Postat August 15, 2016 Partajează Postat August 15, 2016 Salut Ma numesc Alexandru Eftimie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei1987 Postat August 15, 2016 Partajează Postat August 15, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Andrei,sunt din Bacau,si va urmaresc forumul cu interes de ceva timp, asa ca m-am hotarat sa ma alatur voua. Detin un Freelander 1.8 si...restul, discutam :). Stima, si spor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristisst Postat August 16, 2016 Partajează Postat August 16, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sint Cristi si detin un mic terios. Sunt tare mandu de el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex_buzau Postat August 16, 2016 Partajează Postat August 16, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare, ma numesc alexandru onea masina: un jimny '99 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popyk17 Postat August 16, 2016 Partajează Postat August 16, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut! Ma numesc Ioan Pop, recent proprietar de lada niva 1.7i 2005. Cu ajutorul vostru sper sa aflu mai multe despre off road , intretinere si modificari la buburuza asta:)). Respectele mele pt tot ce faceti! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate