Mtbkid Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Flaviu, citesc de ceva timp acest forum si m-am hotarat sa ma intregistrez. Momentan ma distrez cu un aspirator 1.4TDI de oras si tot urmaresc si citesc, ma indrept spre ceva cu 7 locuri (Patrol gen) sau pick-up un L200. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 1, 2016 Partajează Postat Iunie 1, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Ma numesc Flaviu, citesc de ceva timp acest forum si m-am hotarat sa ma intregistrez. Momentan ma distrez cu un aspirator 1.4TDI de oras si tot urmaresc si citesc, ma indrept spre ceva cu 7 locuri (Patrol gen) sau pick-up un L200. Ce model de Patrol e asta ?!? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=1016489#post1016489 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor ...Daca aveti nevoie de ajutor pentru modelele Mitsubishi, va stau cu placere la dispozitie. In calitate de ce? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Corondan Postat Iunie 2, 2016 Partajează Postat Iunie 2, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut.Sunt din Baia Mare.Merg prin off-road de cativa ani buni.Practic un off-road mai lejer, menit sa multumeasca si alte cateva mici pasiuni:fotografia si ciupercaritul.Masini - un IMS aflat in continua modificare, fiecare an a adus ceva nou( o alta cutie de viteze, frane etc) tot sper ca ajung la o forma finala, si de curand un Patrol Y61 3.0D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 3, 2016 Partajează Postat Iunie 3, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut.Sunt din Baia Mare.Merg prin off-road de cativa ani buni.Practic un off-road mai lejer, menit sa multumeasca si alte cateva mici pasiuni:fotografia si ciupercaritul.Masini - un IMS aflat in continua modificare, fiecare an a adus ceva nou( o alta cutie de viteze, frane etc) tot sper ca ajung la o forma finala, si de curand un Patrol Y61 3.0D [ATTACH=CONFIG]264649[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]264651[/ATTACH] :h5 salut si bine ai venit ! Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mdk Postat Iunie 4, 2016 Partajează Postat Iunie 4, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Claudiu ma numesc si sunt nou printre rândurile pasionaților de offroad. Sper ca in curând sa ma pricopsesc cu un Pajero MK2 sau un Patrol Y60. Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kanyaimre Postat Iunie 6, 2016 Partajează Postat Iunie 6, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, sunt Imi din Miercurea Ciuc, detin de 2 saptamani un Suzuki Vitara din `92, motor 1.6 8V. Am devenit pasionat de off road in scurt timp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt Gabriel din Dragasani; Vâlcea. Mașină 4×4 încă nu am dar vreau un discovery 2:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Filalucian Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor, am un Suzuki Vitara din 94 cu care bat drumurile mai mult sau mai puțin asfaltate de vreo 2ani.Masina este stock, hardtop, am un set de cauciucuri Quattro pe care le folosesc pe teren, de curand am crescut putin cu un kit de înălțare suspensie. Pe viitor sper sa pun si un troliu si sa mențin batranica fericită ca sa ma care peste tot,deocamdată am ceva probleme cu frânarea pe spate, o sa curăț repartitorul si văd ce iese. Cam atât momentan, sa ne vedem in locuri memorabile! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviubuza Postat Iunie 7, 2016 Partajează Postat Iunie 7, 2016 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt Silviu si pasiunea pentru off-road e pe atat de noua pe cat e de aprinsa. Adica "foarte"... Urmaresc forumul de doua saptamani. Ma bucur ca exista o astfel de comunitate. Inca nu am 4X4, dar am inceput sa caut. Ma uit cu jind catre Defender, model pre-2007, pre-Puma. Am condus de curand unul si am ramas indragostit. Multa bafta! Editat Iunie 7, 2016 de silviubuza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blue24 Postat Iunie 8, 2016 Partajează Postat Iunie 8, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare ma numesc Stefan, sunt din Bucuresti si de vreo 5 ani tot mesteresc la diverse jucarii de offroad, le voi prezenta in curand,ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robbyy Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Robert, din Bucuresti! Detin un Freelander Td4, din anul 2001, fara nici o modificare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
petre125 Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Petre Ionel, Tandarei/Ialomita, Land Rover Freelander 1.8 benzina, anul 1998. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ticu Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ticu, sunt din Calarasi si am un Freelander TD4 cutie automata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi_1 Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari din Bucuresti, ma numesc Adi am un Suzuky Jimny 1.3 ce n-a reusit sa ma dezamageasca inca. Sper sa ma obisnuiesc curand cu forumul si sa putem comunica mai usor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutz123 Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor salut ma numesc Ionut sunt din BUZAU si am achizitionat de curand un suzuki jimny an 1998 motor 1.3 16v alb. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan d Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Bogdan , am o niva din 2007 1.7i ,sunt din baia mare si stam cam prost cu service ul si piesele pt lada in zona asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raresp10 Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare , sunt Rares din Cluj , nou posesor de pajero pinin 1.8 gdi an 2000 stock , la care urmeaza sa ii pun niste anvelope de teren , overfendere desi nu am prea gasit inafara de cele de cauciuc universale si o izolare contra ruginii . daca aveti recomandari si sfaturi sunt binevenite , multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oboubu Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Vlad din Timisoara, posesor Pajero Pinin din 1999 verde, pe care-l revopsesc, tot verde, dar alta nunanta . O zi buna tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan mihalcea Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari din giurgiu. Sunt dan dețin o mazda tribut din 2002 3.o l v6 197 cp fara nici o modificare. O zi buna în continuare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Swakra Postat Iunie 17, 2016 Partajează Postat Iunie 17, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Sunt Serban... din Teleorman, Am un Citroen C-Crosser 2.2HDI, inaltat 4 cm ( Mad Tooling ) si am batut deja palma pentru un Suzuki Jimny inaltat vro 10 cm cu SL si BL de la Old Man Emu + roti 31" Federal Curagia MT cu care vreau sa imi fac si eu intrarea in club 4x4... Cu Citroenul ( Outlander ) nu ma consideram minim echipat. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lord_dizzy Postat Iunie 17, 2016 Partajează Postat Iunie 17, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Hello to the Club! Doresc sa ma documentez pentru a intra in lumea motoarelor mari & puternice. Deocamdata, doar un Focus, pentru plimbare si incantare, dar ne pregatim si pentru distractie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RTU Postat Iunie 17, 2016 Partajează Postat Iunie 17, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Ma numesc Razvan, sunt din Cluj-Napoca si de aproximativ o ora detin un Suzuki Vitara. Masina e visinie, cheala si ruginita :)) ma rog, cea mai putin ruginita pe care am gasit-o in bugetul alocat. O sa incep cu refacerea zonelor ruginite, apoi o sa va cer sfaturi pentru "imbunatatiri". Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian_C Postat Iunie 18, 2016 Partajează Postat Iunie 18, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Cristian din bucuresti. Urmaresc acest forum de ceva timp pentru a gasit informatii legate de modul de functionare al anumitor masini 4x4. Detin de vreo 4 ani si jumatate un T5 4 motion cu diferential spate blocabil la buton cu care ma deplasez cu familia catre zonele montane. Pasionat de activitati in zona montana ( mtb, ski escalada) . Incet incet microbul 4x4 incepe sa ma imbolnaveasca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
don_mario280 Postat Iunie 20, 2016 Partajează Postat Iunie 20, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt Daniel din Calarasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate