Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare tuturor.

Numele : OvidiuB;

Auto: Suzuki Jimny, motor 1.3.fara modificari.

Sper sa aflu cat mai multe info de la voi si sper sa avem o colaborare fructuoasa.

Va multumesc

Cu stima

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut oameni buni!ma numesc gabi sunt posesorul unui jeep gc an 2000 3.1disel si bineinteles am o problema ventilatia sufla doar cand stau pe loc sau in mers cand iau curbe???a mai avut cineva problema asta?am incarcat cu freon si totusi mor de cald intr o masina cu clima bizonica frustrant :) va rog sa ma ajutati

Link spre comentariu

Salut!

Sunt Vali, domiciliat in Timisoara si foarte interesat de natura si cam orice chestie cu motor. Am schimbat de-a lungul anilor mai multe masini si motociclete, unele fiind obiecte de suflet, cu multi bani investiti in ele.

De pe asfalt am iesit cu bicicleta si vreo doi ani cu un KTM EXC.

Aplecare spre offroad 4x4 nu am avut insa, pana cand... am avut ocazia sa ma joc 30 de minute cu un Duster pe un drum pe care injur o ora si ceva cu Passat-ul.

De atunci citesc, invat, apreciez si ma gandesc tot mai des la o schimbare.

Succese!

Link spre comentariu

Salut, urmaresc forumul de ceva vreme, mi-am facut pana la urma si cont de utilizator, iar acum as vrea sa ma bag si eu in discutii.

Pentru mine , offroad inseamna ture lejere pe drumuri forestiere, eventual la vanatoare. :D

Am un Ford Ranger ( T6 ) Limited cu cutie manuala de care sunt incantat.

Bine ai venit cpt.Gabriel!

Toti am inceput asa cu ture lejere..:grin:..si bineinteles eventual la vanatoare:wink:..

Editat de acsph
Muget,deci exist!
Link spre comentariu

Salut. Ma numesc Laurian, ma alatur voua cu gandul de a achiziona in curand un 4x4.

Sper ca discutiile din forum sa ma ajute sa fac o alegere buna.

In rest ....sa auzim numai de bine:wink:

Link spre comentariu

Buna ziua.

Sunt Alexandru, am 13 ani si incep de acum sa imi tunez viitoarea mea masina pt offroad.

Este vorba de o Toyota Land Cruiser din 99' cu motor HDJ100. Inainte sa incep sa o modific, m-am decis sa intru pe acest forum ca sa invat de la persoane care se descurca mai bine in acest domeniu.

Link spre comentariu

Salutare ,ma numesc Andu ,conduc o Daihatsu Feroza 1.6 16v de 95hp , din '94 , m am inscris pe acest forum pentru a afla mai multe chesti legate de 4x4 .

image.thumb.png.59fa27ed51b22f44627f925a114047e4.png

Editat de aal3x_08
Link spre comentariu

Bună ziua tuturor,

sunt Horia și sunt fericitul posesor al unui Mercedes W460 care a apartinut armatei daneze și apoi a fost achizitionat din Polonia. A suferit o serie de transformări.

Azi arată un pic diferit după cum se vede în fotografii. Schimbarea adurat mai mult de un an fiind un sir lung de incercări și erori. Partea bună este că dacă cineva vrea să facă o asemenea transformare pot să îl ajut să evite greșelile mele. Acum știu poate 90% din ceea ce ar fi trebui să știe cineva care vrea să facă o transformare ca asta.

IMG_1072.thumb.jpg.4c15b801a7ece86765baf5acaeae7a3d.jpg

[ATTACH=CONFIG]268489[/ATTACH]

IMG_0035.thumb.jpg.8758d0743b311fb7c16a0032bf2a4ee4.jpg

Link spre comentariu

Salutare,

Sunt Mihai si am descoperit acest forum prin primavara cand am inceput sa ma interesez de urmatoarea masina.

Sunt amator de ture pe dealuri sau munte impreuna cu prietenii sau campat cu cortul la munte, la mare sau pe Dunare, ultima expeditie fiind acum 2 saptamani pe Dunare, 5 zile cu cortul pe o insulita ferita de lume.

Momentan am un BMW E32 730i V8 imprumutat de la un prieten de familie de aproximativ 2 ani care m-a ajutat sa imi dau seama de ce as avea eu nevoie de la o masina. Clar nu o limuzina cu garda la sol mai mica de inaltimea unui pachet de tigari :) Masina e geniala, dar nu cred ca mai corespunde cerintelor mele.

In mare, sunt interesat de o masina de teren 4x4 care sa ma ajute in peregrinarile mele si cred ca aici pot sa gasesc raspunsurile de care am nevoie. In momentul de fata, imi face cu ochiul Land Rover Discovery (probabil modele 2006-2008) desi inca nu sunt hotarat 100% asupra "tipului" de masina (offroad sau SUV).

In caz ca n-am vazut eu, exista o sectiune generica in care sa descriu activitatile principale pentru care mi-ar trebui masina si eventual cu ajutorul vostru sa ma decid asupra tipului de masina 4x4?

O zi faina,

Mihai

Link spre comentariu

Salut tuturor.

Sunt Manu, din Timisoara. Sunt de cativa ani buni "afiliat" al forumului, dar relativ inactiv.

Pentru ca de curand mi-am adus din Germania un SsangYong Korando 2011, 4x4, 175cp, am decis sa schimb asta, dorind sa ma documentez mai mult sau sa ofer info despre acest brand, si nu numai.

Stima.

13323702_1051484178265811_652408061075329606_o.thumb.jpg.4ef46834990979950423af728e028cf7.jpg

13323406_1051484308265798_6445692310938247876_o.thumb.jpg.d2980ccd5c09dad6210fcb54cf7e6c52.jpg

Link spre comentariu

Salutare,

Sunt Mihai si am descoperit acest forum prin primavara cand am inceput sa ma interesez de urmatoarea masina.

Sunt amator de ture pe dealuri sau munte impreuna cu prietenii sau campat cu cortul la munte, la mare sau pe Dunare, ultima expeditie fiind acum 2 saptamani pe Dunare, 5 zile cu cortul pe o insulita ferita de lume.

Momentan am un BMW E32 730i V8 imprumutat de la un prieten de familie de aproximativ 2 ani care m-a ajutat sa imi dau seama de ce as avea eu nevoie de la o masina. Clar nu o limuzina cu garda la sol mai mica de inaltimea unui pachet de tigari :) Masina e geniala, dar nu cred ca mai corespunde cerintelor mele.

In mare, sunt interesat de o masina de teren 4x4 care sa ma ajute in peregrinarile mele si cred ca aici pot sa gasesc raspunsurile de care am nevoie. In momentul de fata, imi face cu ochiul Land Rover Discovery (probabil modele 2006-2008) desi inca nu sunt hotarat 100% asupra "tipului" de masina (offroad sau SUV).

In caz ca n-am vazut eu, exista o sectiune generica in care sa descriu activitatile principale pentru care mi-ar trebui masina si eventual cu ajutorul vostru sa ma decid asupra tipului de masina 4x4?

O zi faina,

Mihai

Bine ai venit !

Intrucat exista foarte multe topicuri deschise cu pareri privind achizitia unei marci de masina, recomandarea ar fi ca intai sa folosesti functia "Cautare avansata" folosind cuvantul "achizitie".

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963

Daca dupa ce le-ai identificat si citit pe cele care te intereseaza si tot nu te-ai edificat, poti deschide un topic nou cu un titlu similar in sectiunea dedicata masinii despre care ai mai dori detalii suplimentare.

Link spre comentariu

Salutare!

Ma numesc Robert, sunt din Bucuresti si tocmai ce am trecut "pragul" de 30 de ani. In momentul de fata nu detin o masina de off-road, dar intentionez sa-mi cumpar una in urmatoarea luna.

Sper sa nu fie cu deranj, dar va cer aici o parere, un sfat si poate chiar o mana de ajutor :)

Am urmarit toate topic-urile legate de achizitii, pareri, comparatii tehnice si decizia se afla intre un Nissan Patrol Y60, an de fabricatie pana la 1996 (am avut placerea sa ma dau cu unul acum ceva timp si mi-a placut enorm) si Toyota HZJ80, la fel, pana in 1996.

Bugetul ar fi de maxim 6000 Euro, fie deja pregatita pentru off-road mediu (drumetii de 1 zi, campare, intors, fara extrem, momentan) sau stock si ceva imbunatatiri.

Am intrat si in sectiunea de "vanzari" dar am vazut ca mai toate sunt vandute, dar anumiti membri detin parcuri auto, poate ma pot ajuta ei cu o consiliere si poate chiar o vanzare.

Va admir pentru ceea ce faceti si sper ca in curand sa ne vedem pe traseu!

Multumesc!

Editat de amicu
Link spre comentariu

Salut ,numele meu este Daroi Valentin sunt din Dragomiresti (Ilfov) am deosebita vârsta de 23 de ani si as vrea sa iau microbul asta murdar.Vreau sa mai spun faptul ca as dori sa îmi iau un Jimny îmi pare bine ca m-am alăturat,si la cat mai mult noroi pe mașina. :)

Link spre comentariu

Salutare tuturor!

Sunt Dumi si sunt un novice absolut in privinta masinilor, in general. Momentan incerc sa iau carnetul, deci nu am inca o masina. Am venit in vizita pe acest forum ca sa acaparez cat mai multe cunostinte, sa pun intrebari samd. Toate cele bune! :)

Link spre comentariu

Salut!

Suntem doi prieteni Andrei si Sergiu.

De curand am achizitionat un Mitsu Pajero mk1, 90', 2,5 Td SWB.

Suntem amatori si in cautare de experienta in materie de 4x4/off-road.

Povestea a inceput cu ceva timp in urma cand niste amici mai profi sa zic asa in materie de off road ne-au chemat la o distractie prin jurul Clujului pe dealuri. Din acel moment a intrat "heroina" asta in sange si ne-am gandit sa luam si noi unul. Cei cu care am fost aveau Patrol Y61 .... Bla, bla, bla dotate pana in dinti! Ma rog... am ales sa impartim acest hobby in doi fiindca si costurile sunt jumate.

Am achizitionat acest Mitsu, dar din pacate bucuria a fost de scurta durata. Sa va povestesc si de ce. Iesim in prima zi dupa achizitionare fara sa ne avantam prea tare in dealuri si noroaie, toate bune si frumoase, merg cuplajele, urca dealu fara nici o problema, suntem bucurosi ca am facut o afacere buna. Dupa cateva zile Sergiu ( colegu') imi spune ca vrea sa mearga iara pe dealuri, eu din pacate in ziua aceea nu am putut sa ma duc. A doua iesire fiind ultima deocamdata pentru Mitsu. Dupa vreo 2-3 ore de plimbari pe dealuri se aud niste batai dedesubt si abia inaiteaza masina cu niste puscaturi mari. A doua zi observam ca, cardanul a iesit din cutia de transfer de pe culisanta. Cam asta a fost povestea de inceput!

Totusi nu imi dau seama cum putea sa iasa cardanul din reductor!

Acum urmeaza reparatia care ma gandesc ca v-a costa ceva!

image.thumb.jpeg.b4110a2fb48cb56da62354efeb72d7f6.jpeg

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Alex, din Timisoara, fericit posesor de Samurai 1.0 din 1986.

Nu am experienta in off-road si nici cu alte auto 4x4.

Ma intereseaza modificarea totala a masinii pentru a o folosi zilnic, off road usor-mediu, exclus concursuri, eventual interventii in caz de dezastre.

Incantat de posibilitatea de a cunoaste oameni cu aceleasi pasiuni!

Link spre comentariu

Buna tuturor,

Sunt nou pe acest forum,posesor Pajero 2,8 lung,automat.Masina am achizitionat-o anul acesta si a fost foarte mult de munca la ea - includ aici tinichigerie,mecanica,etc.

Si inca nu e gata,mai este de muncit.

Sunt din Timisoara,vreau sa va intreb daca exista in oras persoane care se pricep la acest tip de masina.As dori o evaluare realista a masinii si o solutie pentru schimbarea bucselor (cele 8) pe care este fixat sasiul.Nu doresc schimbarea cu bucse de kit inaltare,bucse originale.Cea de sub scaunul soferului,scoate sunete ciudate la denivelari....ma gandesc ca daca se intervine ar trebui schimbate toate.

Dupa evaluare,ma gandesc daca voi achizitiona un kit de suspensii off road sau nu.

Multumesc anticipat pentru raspuns,

20160825_145953.thumb.jpg.c5b65ac96047cb051e20ce0d2e75c0dd.jpg

Editat de MDD9967
Link spre comentariu

Salut!

Suntem doi prieteni Andrei si Sergiu.

De curand am achizitionat un Mitsu Pajero mk1, 90', 2,5 Td SWB.

Suntem amatori si in cautare de experienta in materie de 4x4/off-road.

Povestea a inceput cu ceva timp in urma cand niste amici mai profi sa zic asa in materie de off road ne-au chemat la o distractie prin jurul Clujului pe dealuri. Din acel moment a intrat "heroina" asta in sange si ne-am gandit sa luam si noi unul. Cei cu care am fost aveau Patrol Y61 .... Bla, bla, bla dotate pana in dinti! Ma rog... am ales sa impartim acest hobby in doi fiindca si costurile sunt jumate.

Am achizitionat acest Mitsu, dar din pacate bucuria a fost de scurta durata. Sa va povestesc si de ce. Iesim in prima zi dupa achizitionare fara sa ne avantam prea tare in dealuri si noroaie, toate bune si frumoase, merg cuplajele, urca dealu fara nici o problema, suntem bucurosi ca am facut o afacere buna. Dupa cateva zile Sergiu ( colegu') imi spune ca vrea sa mearga iara pe dealuri, eu din pacate in ziua aceea nu am putut sa ma duc. A doua iesire fiind ultima deocamdata pentru Mitsu. Dupa vreo 2-3 ore de plimbari pe dealuri se aud niste batai dedesubt si abia inaiteaza masina cu niste puscaturi mari. A doua zi observam ca, cardanul a iesit din cutia de transfer de pe culisanta. Cam asta a fost povestea de inceput!

Totusi nu imi dau seama cum putea sa iasa cardanul din reductor!

Acum urmeaza reparatia care ma gandesc ca v-a costa ceva!

Salut!

Bine ai venit pe forum! Povestea ta nu este mult diferita de a mea.... :) Am luat um MKII in Decembrie anul trecut in viteza, ca sa particip NEAPARAT la actiunea umanitara de craciun a clubului. Am facut 2 greseli fundamentale:

1. Nu am verificat masina temeinic inainte de a pleca la drum lung...

2. Am pus la volan un sofer novice....

Rezultatul? Ax la pompa de apa rupt noaptea, martori in bord ignorati, si un motor fiert. M-am oprit? nu... Motor schimbat intr-o saptamana, participat la umanitara, dus apoi masina la o verificare mai amanuntita, si niste dotari suplimentare, a 2-a umanitara (de Paste), si satisfactii. Mitsu este masina tare daca este ingrijita putin. Te vei distra, nu este panica. Iar piesele sunt la preturi rezonabile (este totusi o pasiune care "papa" bani.. :fh.

Bafta, si sa auzim si vesti mai bune!

Editat de Bogde
Link spre comentariu

Salut!

Bine ai venit pe forum! Povestea ta nu este mult diferita de a mea.... :) Am luat um MKII in Decembrie anul trecut in viteza, ca sa particip NEAPARAT la actiunea umanitara de craciun a clubului. Am facut 2 greseli fundamentale:

1. Nu am verificat masina temeinic inainte de a pleca la drum lung...

2. Am pus la volan un sover novice....

Rezultatul? Ax la pompa de apa rupt noaptea, martori in bord ignorati, si un motor fiert. M-am oprit? nu... Motor schimbat intr-o saptamana, participat la umanitara, dus apoi masina la o verificare mai amanuntita, si niste dotari suplimentare, a 2-a umanitara (de Paste), si satisfactii. Mitsu este masina tare daca este ingrijita putin. Te vei distra, nu este panica. Iar piesele sunt la preturi rezonabile (este totusi o pasiune care "papa" bani.. :fh.

Bafta, si sa auzim si vesti mai bune!

Merci! Interesant povestea ta. Intradevar e un hobby costisitor, deocamdata ramanem la stadiul de entry level si vedem pe viitor cum avansam! Ma refer la strictul necesar de mers prin padure si dealuri, pana acumulam o anumita experienta. Sa ne auzim cu bine!

Link spre comentariu

Salutare. Adrian Ispas, Bucuresti.

Masina: urmeaza in urma sfaturilor colegilor de forum

Bine ai venit pe forum... tizule :h5. Sper sa te putem ajuta.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare