Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare! Ma numesc Tamas, am 29 de ani si sunt din Targu Mures. Sunt proprietarul unui Suzuki Vitara scurt de 1.6 8v cu hardtop. Ma bate gandul sa trec la un Patrol Y60/Y61. Bine v-am gasit pe forum! O gramada de informatii utile!

Bine ai venit !

In sectiunea tehnica si in functie de intrebarea ta alegi subsectiunea corespunzatoare, dar indicat ar fi sa folosesti intai functia "Cautare avansata" :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963

PS - In cunosti cumva pe Tavi din Rodna ?

Din pacate nu il cunosc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut ma numesc Drăgan Cătălin sunt proprietarul unui ktm exc 250 si imi doresc un 4x4 mai ales un G unde as putea scrie o intrebare ?

Eu tocmai vreau sa trec la un Patrol, deci imi dau Vitara :) Daca te intere, povestim mai multe :)

Munca scuteste pe om de trei mari rele: plictiseala, viciul si saracia
Link spre comentariu

Salut ma numesc alex ,acest hobby numit offroad il am de mai multi ani ,am inceput de la motoare de 125cmc , in momentul de fata detin 2 quaduri si anume un dinli 450cmc si o honda trx 450r cmc .

In categoria auto 4x4 am avut niste auto de care am fost foarte multumit si anume hyundai galloper ,mitsubishi pajero .

Link spre comentariu

Sunt George , 43 ani ,momentan locuiesc in Warrington UK,sunt din Olt +Romania si am achizitionat un Freelander TD4 facelift din 2005.Masina functioneaza bine,am gasit ceva furtune cu un capat liber si am nevoie de ajutor.

Multumesc!

Link spre comentariu

Salutare la toata lumea, ma numesc Vlad si sunt un pasionat de offroad am trecut de la atv-uri(6 ani) la masini de offroad (Nissan patrol y61 imbunatatit cu ajutorul domnului Luigi Pirsu) si sunt foarte multumit :). Sunt din targu Mures si astept sa facem o iesire impreuna sa ne cunoastem:cl

Link spre comentariu

Salut!

Ma numesc Florin si locuiesc in Cluj. Am achizitionat ieri un Mitsubishi Space Gear (1998, 2.5 TD) si e prima masina 4x4 cu care sper sa explorez Romania mai in profunzime, alaturi de cativa prieteni. Am putine notiuni tehnice, dar sper ca Forumul sa ma ajute pe mai departe.

Nu am poze cu ea, dar arata ca cea din topicul de aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?86989-Mitsubishi-Space-Gear-2500-Intercooler-volan-stanga&highlight=space+gear .

Cele bune!

Link spre comentariu

Salut tuturor.

Sunt proaspat posesor al unei vitara 2.0 V6 automata ( 136cp). Prima mea masina de genul (4x4/offroad/suv/jeep/de teren sau cum i se mai zice).

Rog posesori care au aceasi motorizare sa ma caute ( am o multime de intrebari)

Facebook: Farcau George

Telefon: 0748181492

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Matei, am 26 de ani, sunt din Bucuresti si mi-am luat de curand permisul de conducere.

Acum vreau sa-mi cumpar o masina SH, prima masina, pe care sa o pot conduce si prin oras, dar si pe la munte, care sa fie ieftina si pe care sa nu imi para rau daca o mai zgarii ici-colo de vreun stalp, la parcare.

Link spre comentariu

Feroza am maritat-o de ceva timp.

Si de cateva zile incerc sa ma imprietenesc cu Tara (asa a botezat-o fetita mea de 9 ani). Varianta 1.6 8 v, cutie automata 3 trepte.

In weekend am tapetat-o putin cu noroi prin toate colturile. Pana acum numai de bine.

O saptamana usoara la "toate lumile"!

[ATTACH=CONFIG]270381[/ATTACH]

Sa o stapanesti sanatos, mai am un prieten care are un la fel si cutia a mers si fara ulei din cauza unei garnituri prost montate.

Link spre comentariu

Salutari tuturor, numele meu este Geo, sunt din Ploiesti, sunt foarte interesat de fenomenul 4x4, momentan nu detin un vehicul 4x4, dar sper ca pe viitor sa ma alatur familiei. Toate cele bune si spor in toate!

Link spre comentariu

Salut tuturor. Ionut din Tg. Mures.

Dupa Suzuki Vitara timp de 4 sezoane, am trecut la Discovery 2.

Schimbare radicala in bine, dar si mult de lucru pentru a o aduce la zi. Despre costuri ... alta data ...:wink:

Momentan am rezolvat partea de directie, suspensie, bucse, filtre, ulei integral.

Uzura mare in grupul fata, mult span la schimbul de ulei ...:ang3

Va trebui sa ma orientez spre un alt grup.

In rest merge bine, confortabila, mare, spatiu in sfarsit :grin:

Voi posta poze ulterior.

Asfalt uscat si sa auzim de bine.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare