izana Postat Octombrie 6, 2016 Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc izana, sunt din Praga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bogdann Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 (editat) Proaspat posesor de Nissan Navara d22 Salutare tuturor ! De prin vara acestui an, sunt posesor al unui Nissan Navara d22, 2.5 Di 2004. Nemaiavand un autoturism 4x4 pana acum, as vrea si sunt curios sa aflu ce ar trebui sa am in vedere dupa ce am achizitionat Navara.......... Later edit by Astral : Prezentarea masinii si eventualele intrebari/discutii au fost mutate intr-un topic dedicat masinii tale in sectiunea tehnica, adica aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?93267-Proaspat-posesor-de-Nissan-Navara-d22 Editat Octombrie 8, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stefan_sandru Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt stef si am freelander facelift:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
siirm Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Feroza am maritat-o de ceva timp. Si de cateva zile incerc sa ma imprietenesc cu Tara (asa a botezat-o fetita mea de 9 ani). Varianta 1.6 8 v, cutie automata 3 trepte. In weekend am tapetat-o putin cu noroi prin toate colturile. Pana acum numai de bine. O saptamana usoara la "toate lumile"! Vitara 1.6i 8v '94 Ex. Feroza 1.6i '92 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian CDT Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut si cele bune tuturor. De loc din Bucuresti, cu un Wrangler sport (aproape stoc), sper sa petrecem impreuna clipe de aventura minunate (de fapt chiar le-am petrecut). In general sint insotit si de una bucata nevasta - Emilia. Multumesc, pe acesta cale, inca o data membrilor mai vechi care au avut grija de noi in peregrinarile pe care le-am facut impreuna. Sa aveti cu totii numai drumuri bune (offroad evident). Adrian Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Golfcountry2SS Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua! Ma numesc Radu Viorel din Buzau sunt posesorul unui Golf Country 1.6 Diesel , vreau sa salut pe aceasta cale pe totii membrii acestei famimii , iubitorii de libertate si natura oferite de o plimbare offroad. Sunt pasionat de masini volkswagen vechi si reconditionarea acestora. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua! Ma numesc Radu Viorel din Buzau sunt posesorul unui Golf Country 1.6 Diesel , vreau sa salut pe aceasta cale pe totii membrii acestei famimii , iubitorii de libertate si natura oferite de o plimbare offroad. Sunt pasionat de masini volkswagen vechi si reconditionarea acestora. Bine ai venit! Golful era diesel din fabrica sau era benzina la origine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Golfcountry2SS Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna searea! Referitor la motorizarea originala a fost 1.8 benzina , dar cand l-am reconditionat am refacut cutia cu rapoarte de motorina si am schimbat diferentialul spate cu unul de G 60. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali 71 Postat Octombrie 11, 2016 Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Valentin si sunt nou venit in acest club.Sunt pasionat de 4x4,am de 5 ani un Vitara 2.0 care merge ireprosabil,iar acum imi doresc (sunt si putin fortat de job ) sa trec la ceva mai mare si mai economic!!! Aici o sa am nevoie de ajutorul vostru. Pe scurt,am de facut drumuri de 300- 500 km de 2,3 ori pe luna care implica si ceva drum "greu".Adica mers pe camp,prin noroaie,drumuri forestiere.Am nevoie de spatiu pt echipamente de laborator si de spatiu pentru depozitarea unor saci cu probe. Ma gandesc de ceva timp la un Jeep Grand Cherokee 2.7 . Voi ce parere aveti? Gasesc ceva rezonabil in 4500-5000 euro? Astept cu interes parerile voastre. Vali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexandruB Postat Octombrie 11, 2016 Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Alex si-s bucurestean. Momentan detin 2 Mazda 3 (2007 si 2016 ), iar cum Mazda BT50 nu se vinde oficial in Romania, vreau sa tradez marca. Imi fac cu ochiul Isuzu D-Max si Mitsubishi L200. Cum principalul meu hobby este pescuitul, pe langa nevoile ocazionale de carat, viitoarea masina va consuma muulta Delta. Cu stima, AlexandruB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 11, 2016 Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Alex si-s bucurestean. Momentan detin 2 Mazda 3 (2007 si 2016 ), iar cum Mazda BT50 nu se vinde oficial in Romania, vreau sa tradez marca. .......... Cum adica ? De ce ?? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexandruB Postat Octombrie 11, 2016 Partajează Postat Octombrie 11, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Cum adica ? De ce ?? Nu o au dealerii in oferta..., cred ca nu se vinde prea bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu.Grozescu Postat Octombrie 11, 2016 Partajează Postat Octombrie 11, 2016 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Am devenit interesat de Jimny și astfel v-am descoperit forumul. Am aflat o mulțime de lucruri interesante și sper că voi mai afla. Încă nu sunt posesor de ceva 4x4, dar foarte probabil că voi deveni. Sunt activ în domeniul fotografiei. Din cauza regulamentului nu mă pot declara disponibil pentru sfaturi din domeniul fotografiei, așa că va fi un „schimb” unilateral de informații, de la 4x4 către mine :-) Cu stimă, Radu Grozescu Editat Octombrie 11, 2016 de Radu.Grozescu Cu stimă, Radu Grozescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srsilviu Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt activ în domeniul fotografiei. Din cauza regulamentului nu mă pot declara disponibil pentru sfaturi din domeniul fotografiei, așa că va fi un „schimb” unilateral de informații, de la 4x4 către mine :-) Despre care regulament vorbesti? Nu ca ar fi de interes, dar m-ai facut curios :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu.Grozescu Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Despre care regulament vorbesti? Nu ca ar fi de interes, dar m-ai facut curios :) De al forumului. Nu e voie cu link-uri externe, nu e voie de promovare activități „externe”, samd. Eu sunt aici să aflu lucruri noi, nu să vând ceva :-) Iar datorită faptului că țin cursuri de fotografie, ar putea să pară că sunt în căutare de cursanți. Sunt oarecum cunoscut în comunitatea foto, așa că nu am venit aici la „vânătoare”. Deci, nu vreau să încalc nici o regulă. Editat Octombrie 12, 2016 de Radu.Grozescu Cu stimă, Radu Grozescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Da, dar dupa probabil ca ai vazut deja avem si o sectiune numita "Alt hobbyuri" unde sigur ne poti delecta cu ceva poze sau ne poti indruma in arta foto. :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu.Grozescu Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Da, dar dupa probabil ca ai vazut deja avem si o sectiune numita "Alt hobbyuri" unde sigur ne poti delecta cu ceva poze sau ne poti indruma in arta foto. :h5 Mulțumesc pentru idee. Nu găsisem secțiunea respectivă. La un moment dat o voi căuta. Cu stimă, Radu Grozescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail.dobrescu Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Mihail din bucuresti/campulung muscel, 29 ani, pasionat de sport in general, cu sau fara motor. Am motor de enduro de cativa ani si mi place sa tavalesc dealurile si muntii din jurul campulungului. De curand un prieten si a luat o feroza din 92 cu 2000 euro, arata absolut impecabil pt o masina de 24 ani. Efrctiv nu mi iese din minte masinuta lui, estetic si tehnic asa ca m am hotarat sa incep si eu. Caut sa mi iau un 4x4 mic, sub 3000 euro ar fi ok sa coste cu care sa fac soft 4x4. Pt turele grele am motir, masinuta asta vreau sa o plimb initial in weekendurile libere pe forestiere si poate putin prin padure, evident si prin bucuresti la iarna :) Orice sfat mi ar fi super util avand in vedere ca e prima idee si mai ales ca nu s cel mai bun mecanic. Multumesc Mihail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doidoiari Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Sal'tare ! Codrin e numele meu . Sunt in cautare de 4x4 de ceva timp. Initial alegerea-mi parea simpla - inainte sa descopar forumul. Dupa primele 10 pagini de forum am inceput sa am indoieli. Dupa 100 de pagini am ajuns la concluzia ca nu stiu ce vreau. Dupa 200 de pagini sunt bulversat de tot. :ang3 Dar continui ... ca iepurasul Duracell...poate ma voi lumina intr-un final. Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aramitzz Postat Octombrie 13, 2016 Partajează Postat Octombrie 13, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Alex Sunt din Iasi si sunt in cautarea unei masini 4X4, am ca preferinta Mitsubishi L200 (daca aveti recomandari mai bune le primesc cu placere:wink:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexandruB Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Alex Sunt din Iasi si sunt in cautarea unei masini 4X4, am ca preferinta Mitsubishi L200 (daca aveti recomandari mai bune le primesc cu placere:wink:) Salut, La fel si eu, doar ca eu oscilez intre L200 si Isuzu D-Max. Te-ai interesat si de varianta asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PP2000 Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Mihai, Bucuresti - Pajero pinin 2.0 GDI (2000), 5 usi...si destul de multe intrebari de pus pe forum :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tamas Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Tamas, am 29 de ani si sunt din Targu Mures. Sunt proprietarul unui Suzuki Vitara scurt de 1.6 8v cu hardtop. Ma bate gandul sa trec la un Patrol Y60/Y61. Bine v-am gasit pe forum! O gramada de informatii utile! Munca scuteste pe om de trei mari rele: plictiseala, viciul si saracia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalinktmk Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Tamas, am 29 de ani si sunt din Targu Mures. Sunt proprietarul unui Suzuki Vitara scurt de 1.6 8v cu hardtop. Ma bate gandul sa trec la un Patrol Y60/Y61. Bine v-am gasit pe forum! O gramada de informatii utile! Salut ma numesc Drăgan Cătălin sunt proprietarul unui ktm exc 250 si imi doresc un 4x4 mai ales un G unde as putea scrie o intrebare ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc Drăgan Cătălin sunt proprietarul unui ktm exc 250 si imi doresc un 4x4 mai ales un G unde as putea scrie o intrebare ? Bine ai venit ! In sectiunea tehnica si in functie de intrebarea ta alegi subsectiunea corespunzatoare, dar indicat ar fi sa folosesti intai functia "Cautare avansata" : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963 PS - In cunosti cumva pe Tavi din Rodna ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate