Catalinktmk Postat Octombrie 15, 2016 Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Ma numesc Tamas, am 29 de ani si sunt din Targu Mures. Sunt proprietarul unui Suzuki Vitara scurt de 1.6 8v cu hardtop. Ma bate gandul sa trec la un Patrol Y60/Y61. Bine v-am gasit pe forum! O gramada de informatii utile! Bine ai venit ! In sectiunea tehnica si in functie de intrebarea ta alegi subsectiunea corespunzatoare, dar indicat ar fi sa folosesti intai functia "Cautare avansata" : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=790963&viewfull=1#post790963 PS - In cunosti cumva pe Tavi din Rodna ? Din pacate nu il cunosc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladq Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor.Ma numesc Vlad,sunt din localitatea Fodora judetu Salaj,am un vw t4 si doresc sa imi cumpar o masina 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccristiann Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Cristi, si am un pajero de off road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tamas Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc Drăgan Cătălin sunt proprietarul unui ktm exc 250 si imi doresc un 4x4 mai ales un G unde as putea scrie o intrebare ? Eu tocmai vreau sa trec la un Patrol, deci imi dau Vitara :) Daca te intere, povestim mai multe :) Munca scuteste pe om de trei mari rele: plictiseala, viciul si saracia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marocico Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc alex ,acest hobby numit offroad il am de mai multi ani ,am inceput de la motoare de 125cmc , in momentul de fata detin 2 quaduri si anume un dinli 450cmc si o honda trx 450r cmc . In categoria auto 4x4 am avut niste auto de care am fost foarte multumit si anume hyundai galloper ,mitsubishi pajero . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigione01 Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Sunt George , 43 ani ,momentan locuiesc in Warrington UK,sunt din Olt +Romania si am achizitionat un Freelander TD4 facelift din 2005.Masina functioneaza bine,am gasit ceva furtune cu un capat liber si am nevoie de ajutor. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosT Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut! Sunt aici ca sa cer cateva sfaturi despre un Nissan Patrol pe care as dori sa-l achizitionez. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smokefield Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Inca nu am un 4x4, dar vin de pe 2x1, si sper sa achizitionez un 4x4 in urmatorul an, motiv pentru care am inceput sa studiez fenomenul. tavi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dutzu Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare la toata lumea, ma numesc Vlad si sunt un pasionat de offroad am trecut de la atv-uri(6 ani) la masini de offroad (Nissan patrol y61 imbunatatit cu ajutorul domnului Luigi Pirsu) si sunt foarte multumit :). Sunt din targu Mures si astept sa facem o iesire impreuna sa ne cunoastem:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jannu Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt Jan, pasionat de masini in general si mai nou de cele 4x4. La anu o sa-mi iau si eu un Patrol, pana atunci mai studiez pe aici. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FloR Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Florin si locuiesc in Cluj. Am achizitionat ieri un Mitsubishi Space Gear (1998, 2.5 TD) si e prima masina 4x4 cu care sper sa explorez Romania mai in profunzime, alaturi de cativa prieteni. Am putine notiuni tehnice, dar sper ca Forumul sa ma ajute pe mai departe. Nu am poze cu ea, dar arata ca cea din topicul de aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?86989-Mitsubishi-Space-Gear-2500-Intercooler-volan-stanga&highlight=space+gear . Cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SiiR Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor. Sunt proaspat posesor al unei vitara 2.0 V6 automata ( 136cp). Prima mea masina de genul (4x4/offroad/suv/jeep/de teren sau cum i se mai zice). Rog posesori care au aceasi motorizare sa ma caute ( am o multime de intrebari) Facebook: Farcau George Telefon: 0748181492 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kryst666 Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Andrei, sunt din Constanta, pasionat de motociclete, si vreau sa incerc si aceasta parte de off-road. Incepand de azi urmeaza documentarea. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MrAt25 Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Matei, am 26 de ani, sunt din Bucuresti si mi-am luat de curand permisul de conducere. Acum vreau sa-mi cumpar o masina SH, prima masina, pe care sa o pot conduce si prin oras, dar si pe la munte, care sa fie ieftina si pe care sa nu imi para rau daca o mai zgarii ici-colo de vreun stalp, la parcare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GeorgeIacob Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Ma numesc Iacob George, sunt din Sibiu si recent am achizitonat o Lada Niva, sunt incepator in aceasta pasiune si as avea nevoie de multe sfaturi ca sa invat si eu incetul cu incetul despre masini si nu numai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valyy Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Salut Salut, Sunt Vali si de 1 an detin un Freelander TD4 2001 in 3 usi, si incerc sa am grija de ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costels Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. M-am inscris pentru a afla mai multe despre Daihatsu Feroza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acnaib21 Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor. Jimnoasa mea este nerăbdătoare sa va cunoască. Momentan suntem la început, dar sper sa mai creștem și noi aici in comunitate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Prowler Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Feroza am maritat-o de ceva timp. Si de cateva zile incerc sa ma imprietenesc cu Tara (asa a botezat-o fetita mea de 9 ani). Varianta 1.6 8 v, cutie automata 3 trepte. In weekend am tapetat-o putin cu noroi prin toate colturile. Pana acum numai de bine. O saptamana usoara la "toate lumile"! [ATTACH=CONFIG]270381[/ATTACH] Sa o stapanesti sanatos, mai am un prieten care are un la fel si cutia a mers si fara ulei din cauza unei garnituri prost montate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iGeox Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor, numele meu este Geo, sunt din Ploiesti, sunt foarte interesat de fenomenul 4x4, momentan nu detin un vehicul 4x4, dar sper ca pe viitor sa ma alatur familiei. Toate cele bune si spor in toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexandru99 Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare . Ma numesc Alexandru sunt din Bucuresti si doresc sa imi iau un 4x4 pentru un off-road mai usor pentru incepatori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ianirin30 Postat Octombrie 23, 2016 Partajează Postat Octombrie 23, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor salut numele meu este Iani si vreau sa imi achizitionez un RRS din 2007 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paucean Ovidiu Postat Octombrie 24, 2016 Partajează Postat Octombrie 24, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut si bine v am gasit. Ma numesc Paucean Ovidiu sunt din Medias si posesor Feroza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Panduru Gigi Postat Octombrie 26, 2016 Partajează Postat Octombrie 26, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut ma numesc Panduru Gigi sunt din București posesor de Suzuki GV acum de un XL 7 pina acum am mai avut un GV din 1998 1,6 16 v si un GV din 2002 2000 hdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jhonny Postat Octombrie 27, 2016 Partajează Postat Octombrie 27, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor. Ionut din Tg. Mures. Dupa Suzuki Vitara timp de 4 sezoane, am trecut la Discovery 2. Schimbare radicala in bine, dar si mult de lucru pentru a o aduce la zi. Despre costuri ... alta data ...:wink: Momentan am rezolvat partea de directie, suspensie, bucse, filtre, ulei integral. Uzura mare in grupul fata, mult span la schimbul de ulei ...:ang3 Va trebui sa ma orientez spre un alt grup. In rest merge bine, confortabila, mare, spatiu in sfarsit :grin: Voi posta poze ulterior. Asfalt uscat si sa auzim de bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate