CUBIX Postat Noiembrie 12, 2016 Partajează Postat Noiembrie 12, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Numele meu este Vinturis Gheorghe, momentan sunt aici pe post de spectator, dar cine stie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
popcomanp Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua . Numele meu Pop Coman Pavel Sunt din Bistrita/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaresBogdan Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, membrii ai forumului. Sunt Rares Bogdan Mera, calitati de offroader mediocru,fost posesor de Suzuki SJ80 ai proaspăt posesor de Mitsubishi Pajero SWB 2.5 TD, 1995, momentan într-o stare semi-deplorabilă din punct de vedere estetic si într-o stare buna din punct de vedere mecanic, însă mai are nevoie de atenție. Va doresc toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eugen P Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna Seara, Sunt Eugen din Pitesti, si posed de un an si jumatate o Acura MDX 2015 AWD. Nu este un off-road-er adevarat avand garda la sol relativ mica, dar pe drumuri de iarna poate fi de real folos. Salut si numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
B.Adrian Postat Noiembrie 13, 2016 Partajează Postat Noiembrie 13, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari din Craiova , inca nu am masina dar caut :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OffWhite Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Posed un Daihatsu Terios 1.3 pe benzina (model 2002, il am de 5 ani) si un Duster 1.5 diesel (cumparat de nou in 2014 februarie). Dar sunt in cautare a ceva mai serios. Am vazut topicul lui koais (http://forum.club4x4.ro/showthread.php?92268-Troller), de aceea m-am inscris si eu pe forum. De Troller am aflat de pe un site in 2014, de atunci urmaresc tot ce prind in legatura cu masinuta aceasta. Ma gandesc foarte serios ca sa o cumpar cu toate bataile de cap ce ar urma prin sistemul nostru birocratic si flamand dupa banuti. Numai bine. Laci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminPB Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Cosmin Oradea Posesor Niva _ Salutare :) Am inteles ca este frumos sa te prezinti deci : Sunt Cosmin din Oradea, vineri mi-am luat si eu prima masina mai de padure nu sunt si nu voi fi practicant de off-road dar sunt practicant de detectie metale si drumurile pana unde detectez necesita un 4x4. Asadar am o Lada Niva 1996, 2121.3 / 1.7 L pe carburator (inlocuit cu unu de dacie) si cu gaz omologat tras. Am luat masina sub 1000 E si la cum o vad eu ca arata si pana in 2013 stiu la cine a fost si stiu ca a avut mare grija de ea sunt destul de multumuti. Totusi dupa ce m adus-o si am inspectat-o mai bine si amanuntit sunt unele mici probleme care sper sa se rezolve. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Grand Cherokee Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna! numele meu este Mitica Streulea si am un Jeep Grand Cherokee 2.5 din 1997. Nu am o poza recenta cu masina , dar o sa postez cat de curand una. Masina mea prezinta probleme la motor , se aude un zgomot ciudat , asemeni unei bubuituri. Are cineva idee despre ce e vorba ??? Merci ! Seara faina ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Volidu_1988 Postat Noiembrie 14, 2016 Partajează Postat Noiembrie 14, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Cristi din piatra neamt si sunt proaspat posesor de opel frontera b. o sa revin cu poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patroo Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Salut Sunt Silviu din Iasi , nu am momentan un 4x4 dar intentionez sa achizitionez unul curand Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bojogg Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare! sunt bogdan, locuiesc in bucuresti, proaspat posesor de Range Rover P38, 2.5tds Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frozenminds Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Constantin Bejenaru si sunt din Cluj-Napoca. Citesc de multa vreme forumul, dar ca n-am apucat inca sa-mi iau masina mult dorita. Am una 4x4, dar e de la Skoda :) Nu ma pasioneaza iesirile strict de offroad, dar inevitabil dau de ele cand merg la zone de ski offpiste, la munte, fotografiat, etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
floryyyn18 Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut mă numesc Florin sunt din Tg. ocna dar momentan lucrez in străinătate. De curând am achiziționat un Land rover frellender 2 nu e cea mai potrivită mașină pentru off road dar se descurca binisor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ioscris Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Cristi si vreau tare mult sa imi achiziționez un Land Rover freelander din 2006 motor de 2000cm diesel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florinsmeianu Postat Noiembrie 15, 2016 Partajează Postat Noiembrie 15, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut .Sunt Florin .Pasionat si detinator de 4x4 deocamdata nefunctional . Sper pe viitor sa devin participant activ la tot ceea ce inseamna pasiune 4x4 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LordSEN Postat Noiembrie 18, 2016 Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare , sunt Nick din Gl si am achiziționat de curând un Discovery 1 . Totodata ma bucur ca exista acest forum util pentru tot ceea ce înseamnă 4x4 . Stima ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mushudog Postat Noiembrie 18, 2016 Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt posesor proaspat de Range Rover Sport ...2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2muschi Postat Noiembrie 18, 2016 Partajează Postat Noiembrie 18, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari tuturor ! Sunt Bogdan , din Iasi , ~40 de ani . Utilajul proaspat achizitionat : Vitara '95 , Lwb , 1600 cc , usor modificat... Zero experienta in 4x4 (implicit off-road) , asa ca va rog veniti cu sfaturi si critici constructive. Bogdan.z , Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi 78 Postat Noiembrie 19, 2016 Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Ma numesc Cristi si nu ma pot decide ce masina sa mi iau dintre Hilux, L 200, Navara si D max(1998-2004). Mentionez ca o voi folosi si pe teren accidentat. Rog ajutor, multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 19, 2016 Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Ma numesc Cristi si nu ma pot decide ce masina sa mi iau dintre Hilux, L 200, Navara si D max(1998-2004). Mentionez ca o voi folosi si pe teren accidentat. Rog ajutor, multumesc Bun venit ! Deschide un topic cu titlul "Hilux, L 200, Navara si D max(1998-2004) - sfat achizitie. :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MarianSportage Postat Noiembrie 20, 2016 Partajează Postat Noiembrie 20, 2016 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Va mulțumesc pentru primire. Mă numesc Marian,am 39 ani și sunt din Moreni/Dambovita. Masina mea e o Kia Sportage 2.0i 4wd, motor de Mazda în 12 valve si 128 CP,am ales un 4x4 pentru că stau în zona de deal și nu vreau să depind de condițiile meteo sau starea drumului. Masina o am din data de 10/10/2016 luată din București, are mici probleme dar rezolvabile, sunt foarte mulțumit de ea,consumul e bun si ținuta pe drum foarte buna. Editat Noiembrie 20, 2016 de MarianSportage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Smash Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Stefan si sunt fan al masinilor 4X4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bankerul Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut , Multumesc pt primire ! Sunt pasionat de offroad ,recent am achizitionat un Patrol Gr y61 2005. Sa ne sfatuim reciproc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stavri alexandru Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,eu sunt Alex,nou venit printre voi si proaspat propietar de "veverita"( Daihatsu feroza)ma bucur ca m am alaturat grupului si sper sa ne vedem la cat mai multe iesiri!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mircea74 Postat Noiembrie 22, 2016 Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Mircea, sunt nou pe forum asa ca va rog sa ma scuzati dc sunt cam stangaci (cel putin pana imi dau seama cum functioneaza). Sunt posesorul unui Suzuki Samurai 1.3, injectie benzina, Santana, 1992. L-am achizitionat de curand, inca "facem cunostinta". Ieri am fost la RAR si am fost respins din doua cauze: frane pe spate si norma euro. As avea niste intrebari, va rog sa-mi spuneti dc pot sa deschid un thread separat sau sa folosesc unul existent. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate