Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare, membrii ai forumului.

Sunt Rares Bogdan Mera, calitati de offroader mediocru,fost posesor de Suzuki SJ80 ai proaspăt posesor de Mitsubishi Pajero SWB 2.5 TD, 1995, momentan într-o stare semi-deplorabilă din punct de vedere estetic si într-o stare buna din punct de vedere mecanic, însă mai are nevoie de atenție.

Va doresc toate cele bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna Seara,

Sunt Eugen din Pitesti, si posed de un an si jumatate o Acura MDX 2015 AWD. Nu este un off-road-er adevarat avand garda la sol relativ mica, dar pe drumuri de iarna poate fi de real folos.

Salut si numai bine!

Link spre comentariu

Salut

Posed un Daihatsu Terios 1.3 pe benzina (model 2002, il am de 5 ani) si un Duster 1.5 diesel (cumparat de nou in 2014 februarie). Dar sunt in cautare a ceva mai serios. Am vazut topicul lui koais (http://forum.club4x4.ro/showthread.php?92268-Troller), de aceea m-am inscris si eu pe forum. De Troller am aflat de pe un site in 2014, de atunci urmaresc tot ce prind in legatura cu masinuta aceasta. Ma gandesc foarte serios ca sa o cumpar cu toate bataile de cap ce ar urma prin sistemul nostru birocratic si flamand dupa banuti.

Numai bine.

Laci

Link spre comentariu

Cosmin Oradea Posesor Niva _ Salutare :)

Am inteles ca este frumos sa te prezinti deci :

Sunt Cosmin din Oradea, vineri mi-am luat si eu prima masina mai de padure nu sunt si nu voi fi practicant de off-road dar sunt practicant de detectie metale si drumurile pana unde detectez necesita un 4x4.

Asadar am o Lada Niva 1996, 2121.3 / 1.7 L pe carburator (inlocuit cu unu de dacie) si cu gaz omologat tras.

Am luat masina sub 1000 E si la cum o vad eu ca arata si pana in 2013 stiu la cine a fost si stiu ca a avut mare grija de ea sunt destul de multumuti.

Totusi dupa ce m adus-o si am inspectat-o mai bine si amanuntit sunt unele mici probleme care sper sa se rezolve.

• Like 1
Link spre comentariu

Buna! numele meu este Mitica Streulea si am un Jeep Grand Cherokee 2.5 din 1997. Nu am o poza recenta cu masina , dar o sa postez cat de curand una.

Masina mea prezinta probleme la motor , se aude un zgomot ciudat , asemeni unei bubuituri. Are cineva idee despre ce e vorba ???

Merci ! Seara faina !

Link spre comentariu

Salutare,

Ma numesc Constantin Bejenaru si sunt din Cluj-Napoca. Citesc de multa vreme forumul, dar ca n-am apucat inca sa-mi iau masina mult dorita. Am una 4x4, dar e de la Skoda :)

Nu ma pasioneaza iesirile strict de offroad, dar inevitabil dau de ele cand merg la zone de ski offpiste, la munte, fotografiat, etc.

Link spre comentariu

Salutari tuturor !

Sunt Bogdan , din Iasi , ~40 de ani .

Utilajul proaspat achizitionat : Vitara '95 , Lwb , 1600 cc , usor modificat...

Zero experienta in 4x4 (implicit off-road) , asa ca va rog veniti cu sfaturi si critici constructive.

Bogdan.z , Iasi
Link spre comentariu

Salut

Ma numesc Cristi si nu ma pot decide ce masina sa mi iau dintre Hilux, L 200, Navara si D max(1998-2004). Mentionez ca o voi folosi si pe teren accidentat. Rog ajutor, multumesc

Bun venit !

Deschide un topic cu titlul "Hilux, L 200, Navara si D max(1998-2004) - sfat achizitie. :h5

Link spre comentariu

Salutare. Va mulțumesc pentru primire. Mă numesc Marian,am 39 ani și sunt din Moreni/Dambovita. Masina mea e o Kia Sportage 2.0i 4wd, motor de Mazda în 12 valve si 128 CP,am ales un 4x4 pentru că stau în zona de deal și nu vreau să depind de condițiile meteo sau starea drumului. Masina o am din data de 10/10/2016 luată din București, are mici probleme dar rezolvabile, sunt foarte mulțumit de ea,consumul e bun si ținuta pe drum foarte buna.

1479652493604-1342177599.thumb.jpg.0fd5f883ac2ae300a487072a29792a20.jpg

14796525599341186530897.thumb.jpg.f5fca4c4bc5e633b7a8d69c5eeb952b8.jpg

Editat de MarianSportage
Link spre comentariu

Salut! Sunt Mircea, sunt nou pe forum asa ca va rog sa ma scuzati dc sunt cam stangaci (cel putin pana imi dau seama cum functioneaza). Sunt posesorul unui Suzuki Samurai 1.3, injectie benzina, Santana, 1992. L-am achizitionat de curand, inca "facem cunostinta". Ieri am fost la RAR si am fost respins din doua cauze: frane pe spate si norma euro. As avea niste intrebari, va rog sa-mi spuneti dc pot sa deschid un thread separat sau sa folosesc unul existent. Multumesc.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare