alex_albu Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Alex. Detin un Mitsubishi Pajero Pinin si sunt fericit ca am gasit un forum unde pot cunoaste si alti posesori de Pinin :banana si putem schimba pareri si opinii despre aceasta masina . Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MARIUS V Postat Decembrie 17, 2016 Partajează Postat Decembrie 17, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Marius am un Grand Ceroke din 2002,am probleme cu caldura,mai exact masina nu da caldura dar pe rece clima functioneaza!Daca ati avut problema asta astept raspuns!Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MIhaiserban Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor ma numesc Mihai, sunt din Oradea, am un Grand cherokee 2.7 CRD din 2002 si sunt incantat sa putem imparti diverse pareri impreuna . Sarbatori fericite va doresc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MIhaiserban Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Marius am un Grand Ceroke din 2002,am probleme cu caldura,mai exact masina nu da caldura dar pe rece clima functioneaza!Daca ati avut problema asta astept raspuns!Multumesc anticipat! Salut Marius, si eu am avut probleme cu caldura la masina , chiar daca termostatul functiona,problema a fost la radiatorul din podea ,pe locul dreapta fata al masinii,era spart si a trebuit inlocuit.Deobicei cand e spart, gasesti mocheta de sub pres uda. Sper sa iti fie de folos informatia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hr gewehr Postat Decembrie 19, 2016 Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, eu sunt Horatiu, masina e Pinin 1.8 GDI, folosita saptamanal in teren, la vanatoare. Bine v-am gasit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornelius Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Corneliu, nu am inca o masina de teren dar mi-am facut cont aici tocmai ca sa invat ce imi trebuie ;-) M-am hotarat ca imi trebuie pentru ca am din copilarie pasiunea pescuitului si multe zone imi sunt inaccesibile in lipsa unei astfel de masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flaviu co Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pe toti. Sunt Flaviu co. Ma bucur ca avem posibilitatea unor discutii utile si placute din domeniu 4x4 si nu numai. In timpul liber repar masini pe care le vand ulterior. Detin un Land Rover Freelander de doi ani , pe care l-am cumparat fara sa am un plan in acest sens , l-am reparat ca avea coroana din cutia de transfer distrusa si de atunci sunt fan Land Rover Freelander. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinArad Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, Sunt Catalin Detin un Grand Cherokee Laredo din 2002 si am o problema la partea de servodirectie in sensul ca am ramas fara servodirectie la cateva zile dupa schimbarea curelei ,pompei de apa,fulii,cap alternator. In aceste zile pompa mea scotea un zgomot. Am schimbat-o cu una noua,MOPAR si nici o schimbare. Am fost la reprezentanta JEEP din ARAD care au constatat ca POMPA SERVO nu creaza suficienta presiune,nimic mai mult. Sper sa gasesc o rezolvare ....Multumesc anticipat! Catalin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi22 Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt Cristi si sunt nou pe forum ! Am deschis contul in speranta de a avea un 4x4 cat de curand si sper sa primesc ceva ajutor pentru decizie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pugiro Postat Decembrie 22, 2016 Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut baieti, De curand am inceput sa "imblanzesc" un grand cherokee din 2000 si sunt in cautare de metode mai bune pentru a face asta. Bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aureli Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut mă numesc Aurel sunt din bucurești.De curand am inceput sa "imblanzesc" un grand cherokee din 2002/2,7 crd cutie automată. Problema cea mare.ulei mult în vasul de expansiune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vytara Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut, sunt Alin si am o vitara LWB 1995 1.6 , bine v-am gasit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WXY Postat Decembrie 25, 2016 Partajează Postat Decembrie 25, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Sunt Andrei din Targoviste. Masina:2002 Land Rover Freelander 2.0 Td4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raddu Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Radu din Bucuresti ureaza Sarbatori fericite tuturor membrilor forumului si familiilor acestora! Masinuta offroad...:cl in cautare deocamdata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rky2 Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut pe toata lumea! Locuiesc in Belgia,am un Samurai in tara cu care mai ies cu prietenii. Aici majoritatea 4x4 sunt utilitare,in ultimii ani mi-au trecut prin mana X5,Pajero,Terano,Vitare,Samuraie,Range Rover P38,y60 si mai multe y61,toate au luat drumul Romaniei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iar-22 Postat Decembrie 27, 2016 Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua!Sunt Razvan,sunt pasionat de tot ce inseamna 4x4,am un 4 runner din 96!Va multumesc ca m ati primit in acest grup! Today is a gift! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danmaja Postat Decembrie 29, 2016 Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut pe toti membrii , m-am inscris pt ca mi-am gasit un fost coleg de munca si un prieten din anii 90, chiar daca nu am un 4x4 ,imi doresc....Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jethro Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Vitara V6 2.0 Salut, Ma prezint ca mandru posesor de autobuz Vitara 1997, 2.0 V6 benzina, 136 caluti frumusei, cutie automata. A primit o bara metalica pe fata stil ARB si un set de A/T-uri GG. In dotare o trusa minima de recuperare: sufa cinetica 9m, crick farmjack cu adaptor pt. jante, compresor, traverse scurte de recuperare. Vitara rulz! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eatme Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut comunitatea! Eu sunt Mircea , dupa o experienta neplacuta cu motocicleta m-am decis sa trec pe ceva mai sigur :wink: Sunt din Buzau , de profesie inginer. la multi ani, tuturor! Si la multi km ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mardeash Postat Ianuarie 1, 2017 Partajează Postat Ianuarie 1, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Alin din Cluj. Deocamdata nu am nimic pentru off-road, sper ca in viitor sa intru si eu in club, pana una-alta ma documentez... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai331 Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut forumisti! Multumesc pentru accept. Am cumparat de curand un Samurai. Incepe aventura. :D https://goo.gl/photos/X3jABomZQ1jdgDrd8 Va doresc drumuri bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Rover TD4 Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Land Rover TD4 Salut membrii acestui forum,sunt Costi,am48 de ani , sunt din Targu-Jiu ,sunt pensionar, si de cca 2 luni sunt fericitul posesor al unui Land Rover Freelander SE TD4 fabricatie 2004. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dyno Postat Ianuarie 3, 2017 Partajează Postat Ianuarie 3, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ma numesc Dyno sunt din Baia Mare , multumesc pentru accept , am un Suzuki Samurai si ma informez pentru inbunatatirea lui , va urez drumuri cat mai accidentare prin paduri si campii :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dora Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna numele meu este Dora sunt din Galati am un jeep gr cherokee 3 crd 2007 si multe probleme cu el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prepelixgv Postat Ianuarie 5, 2017 Partajează Postat Ianuarie 5, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Proaspat posesor de Vitara. Sunt la primul 4x4 asa ca probabil o sa va bazai destul de mult cu nelamuriri legate de acest subiect total strain de mine la momentul actual. Destinatia principala a masinii este: utilizare iarna (pe zapada) in oras si iesiri offroad usoare-moderate (vanatoare). Din ce am observat pana acum in afara orasului consumul a fost cam de 8,5l/100km. In oras inca nu am apucat sa-mi fac o idee. Motor: 1997 cmc diesel MRL: automate geamuri si oglinzi electrice Clima Caroserie: 5 usi Revin cat de curand cu cateva imagini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate