Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salut, ma numesc Alex. Detin un Mitsubishi Pajero Pinin si sunt fericit ca am gasit un forum unde pot cunoaste si alti posesori de Pinin :banana si putem schimba pareri si opinii despre aceasta masina . Va salut !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut sunt Marius am un Grand Ceroke din 2002,am probleme cu caldura,mai exact masina nu da caldura dar pe rece clima functioneaza!Daca ati avut problema asta astept raspuns!Multumesc anticipat!

Salut Marius, si eu am avut probleme cu caldura la masina , chiar daca termostatul functiona,problema a fost la radiatorul din podea ,pe locul dreapta fata al masinii,era spart si a trebuit inlocuit.Deobicei cand e spart, gasesti mocheta de sub pres uda.

Sper sa iti fie de folos informatia.

Link spre comentariu

Salut, sunt Corneliu, nu am inca o masina de teren dar mi-am facut cont aici tocmai ca sa invat ce imi trebuie ;-)

M-am hotarat ca imi trebuie pentru ca am din copilarie pasiunea pescuitului si multe zone imi sunt inaccesibile in lipsa unei astfel de masini.

Link spre comentariu

Va salut pe toti. Sunt Flaviu co. Ma bucur ca avem posibilitatea unor discutii utile si placute din domeniu 4x4 si nu numai.

In timpul liber repar masini pe care le vand ulterior.

Detin un Land Rover Freelander de doi ani , pe care l-am cumparat fara sa am un plan in acest sens , l-am reparat ca avea coroana din cutia de transfer distrusa si de atunci sunt fan Land Rover Freelander.

Link spre comentariu

Buna,

Sunt Catalin

Detin un Grand Cherokee Laredo din 2002 si am o problema la partea de servodirectie in sensul ca am ramas fara servodirectie la cateva zile dupa schimbarea curelei ,pompei de apa,fulii,cap alternator.

In aceste zile pompa mea scotea un zgomot.

Am schimbat-o cu una noua,MOPAR si nici o schimbare.

Am fost la reprezentanta JEEP din ARAD care au constatat ca POMPA SERVO nu creaza suficienta presiune,nimic mai mult.

Sper sa gasesc o rezolvare ....Multumesc anticipat!

Catalin

Link spre comentariu

Salut pe toata lumea!

Locuiesc in Belgia,am un Samurai in tara cu care mai ies cu prietenii.

Aici majoritatea 4x4 sunt utilitare,in ultimii ani mi-au trecut prin mana X5,Pajero,Terano,Vitare,Samuraie,Range Rover P38,y60 si mai multe y61,toate au luat drumul Romaniei.

Link spre comentariu

Vitara V6 2.0

Salut,

Ma prezint ca mandru posesor de autobuz Vitara 1997, 2.0 V6 benzina, 136 caluti frumusei, cutie automata.

A primit o bara metalica pe fata stil ARB si un set de A/T-uri GG.

In dotare o trusa minima de recuperare: sufa cinetica 9m, crick farmjack cu adaptor pt. jante, compresor, traverse scurte de recuperare.

1.thumb.jpg.944ba96a57d053acec31ccc57a405a47.jpg

869817340_VitaraArgedava125.thumb.jpg.0dd6c3d66cca410a44485f77c0c95a3f.jpg

2088759997_VitaraArgedava008.thumb.jpg.fe2bdb01405013c3806d297891476a0e.jpg

Vitara rulz!
Link spre comentariu

Salut comunitatea!

Eu sunt Mircea , dupa o experienta neplacuta cu motocicleta m-am decis sa trec pe ceva mai sigur :wink:

Sunt din Buzau , de profesie inginer.

la multi ani, tuturor! Si la multi km ...

Link spre comentariu

Salut ma numesc Dyno sunt din Baia Mare , multumesc pentru accept , am un Suzuki Samurai si ma informez pentru inbunatatirea lui , va urez drumuri cat mai accidentare prin paduri si campii :)

Link spre comentariu

Salut,

Proaspat posesor de Vitara. Sunt la primul 4x4 asa ca probabil o sa va bazai destul de mult cu nelamuriri legate de acest subiect total strain de mine la momentul actual. Destinatia principala a masinii este: utilizare iarna (pe zapada) in oras si iesiri offroad usoare-moderate (vanatoare). Din ce am observat pana acum in afara orasului consumul a fost cam de 8,5l/100km. In oras inca nu am apucat sa-mi fac o idee.

Motor: 1997 cmc diesel

MRL: automate

geamuri si oglinzi electrice

Clima

Caroserie: 5 usi

Revin cat de curand cu cateva imagini.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare