emil68 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sant Emil si de curand am achizitionat un Freelander TD4 din 2002 si sunt din Braila. Nu stiu mai nimic despre off road, sunt posesor de barca si rulota si pana acum le trageam cu un mondeo 2000td. Sper sa fi facut o investitie buna. Va multumesc pentru gazduire. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Icepick Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Ma numesc Csabi si de o luna am cumparat un Freelander TD4 din 2005. Lucrez ca lacatus la o fabrica de TAF si in timpul liber miar placea sa ies cu noua masinuta pe teren. Multumesc ca pot fi si eu unul dintre voi!:wink::wink::wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudorion Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Tudor, offroader pantofar pe drumuri forestiere si nisip fierbinte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AlexeyAlexey Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Va saluta Alex din Bucuresti si ma plimb cu zecarul de la PUPA . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Arnold Postat Ianuarie 31, 2017 Partajează Postat Ianuarie 31, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Bună mă numesc Arnold și sunt din Cluj-Napoca.Sunt pasionat de acest motosport si am inceput de curand să il și practic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
is09kta Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Ma numesc Catalin, sunt din Iasi, in prezent favorita si condusa zilnic este ultima achizitie un superb L200 2,5 diesel varianta 2 b free Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eggbone Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Cosmin din Brasov si ma joc cu o "veverita rosie" ( Jimny ) De la acest forum am asteptarea de a gasi suport si a mi se permite sa ofer ajutor acolo unde pot si stiu. Initial, cautam un mecanic /electrician bun prin BV pentru aceste masinute , sunt rari , in afara de cei de la reprezentanta... Noroiala faina :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Copilu Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Salutare! Salut, ma numesc Claudiu, sunt din cj si de curand am intrat in posesia unui jeep cherokee xj 2.5 td. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
caramidarul Postat Februarie 3, 2017 Partajează Postat Februarie 3, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, ma numesc Teodor si am inceput sa fiu pasionat de offroad. Urmaresc forumul de ceva vreme si in momentul de fata sunt in cautarea unei masini potrivite ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Armandosol Postat Februarie 5, 2017 Partajează Postat Februarie 5, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Ma numesc Armand, sunt posesor de mai bine de un an de GC 2.7 CRD, sunt din Recas, jud Timis. Urmaresc acest forum de cand am si masina, m-a ajutat foarte mult in a intelege cum functioneaza Jeepul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bandit Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Numele meu este Bogdan, si de 3 luni sunt posesor de Nissan Terrano 2 + "atins" de microbul 4x4. Dotari masina: -2,4 benzina R20, 118 cp, varianta lunga/5 usi -jenti aliaj,aer conditionat, spalator faruri -aer conditionat, interior piele, bullbar fata si spate + trepte -diferential blocabil Lucrari facute de mine: -schimb ulei - motor + diferential + filtre, bujii, baterie + reparatii caroserie(oale aripi) -cauciuri AT 235/70/16 HIfly Vigorous -proiectoare led - troliu - in curs de livrare si montare + bara fata custom (tabla 5 mm) Multumesc , Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pavalo Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Mihai, sunt din Bucuresti ,sect 1..si de 2 saptamani mi-am achizitionat un Daihatsu Feroza. Masina este inaltata putin 5-10 cm,cauciucuri sahara 235/70/15,caroseria este refacuta ,cu cateva "lovituri" specifice. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucaG Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara! Numele meu este Luca si cu ocazia aceasta multumesc pentru prilejul de a ma afla in acest club auto. Masina mea este un Range Rover Sport de 2.7l. Mult noroc si drumuri fara incidente! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ambrono Postat Februarie 6, 2017 Partajează Postat Februarie 6, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt proaspat posesor al unui Land Rover Freelander, LN, 2.0lt, TDI 5DR. Inca nu am apucat sa testez masina, pentru ca cum am luat-o, am dus-o in service pentru schimb placute frane, uleiuri, distributie, etc. pentru a circula in siguranta cu ea. Sunt proaspat si in 4x4, motiv pentru care am studiat cu atentie acest forum astfel incat sa aflu cat mai multe despre ce presupune intretinerea si exploatarea unor astfel de autovehicule. Nu practic off-road, motivul achizitiei fiind practicarea unui sport (airsoft) care de cele mai multe ori se desfasoara in zone cu teren accidentat, astfel ca o masina capabila atat pe asfalt, cat si pe drum accidentat se preta destul de bine. In continuare sunt sigur ca voi gasi foarte multe raspunsuri la intrebarile mele pe acest forum, motiv pentru care va multumesc in avans. Drumuri on-road/off-road bune, Ambrono Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
m1979 Postat Februarie 7, 2017 Partajează Postat Februarie 7, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Sunt Miki si multumesc pentru acceptare. Momentan doar in cautarea unui Patrol y61 swb, sper in curand si posesor ;) Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
S.Mihai Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Numele meu este Mihai, sunt din judetul Suceava, locuiesc la munte, si sunt proaspat posesor de Mitsubishi Pajero Pinin 2.0 GDI din 2002, in 3 usi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
spEEdEE Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Marian aici. Locatie: Prahova Masina: Suzuki GV 1.6 2002 achizitionata acum 5 zile. :-) "Roads? Where we're going, we don't need roads." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SkanderV Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Alex din Bucuresti, posesor de 9 luni a unui Land Rover Discovery 3 2008 2.7 TDV6, dornic sa descopar mai multe despre 4x4. Am facut doar excursii pe forestiere pana acum dar la un moment dat as vrea sa invat despre off-road. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gady71 Postat Februarie 9, 2017 Partajează Postat Februarie 9, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Adrian din Bucuresti Posesor de 6 luni al unui Range Rover Sport 2007 , 2.7 litri. Mi-ar placea sa invat sa-l conduc prin coclauri Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex radu Postat Februarie 10, 2017 Partajează Postat Februarie 10, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ziua, eu sunt alexandru, locuiesc in bucuresti si am devenit membru de putin timp. am doua nissan patrol y60 cu motor de 2.8 td din '91 si y61 cu motor tot de 2.8 td din '99 care nu sunt pregatite pentru off road ca nu am avut pana acum un grup cu care sa intretin pasiunea asta. sper ca acum prin forumul 4x4 sa fiu la curent cu tot ce se intampla in lumea off road si sa particip la ceva iesiri. astea fiind spuse ce sa mai zic decat ca o sa fiu activ in postari si cu ajutor atunci cand pot. toate bune... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cata.c Postat Februarie 10, 2017 Partajează Postat Februarie 10, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Sunt Catalin si in curand as vrea sa-mi cumpar un LC J90. M-am gandit ca aici este cel mai bun loc in care pot gasi sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cornea Horatiu Postat Februarie 11, 2017 Partajează Postat Februarie 11, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt Horatiu, din Sibiu si de 10 luni sunt posesorul unui freelander td4 din 2001 in 3 usi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutyuly Postat Februarie 12, 2017 Partajează Postat Februarie 12, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor salut sunt ionut merg la off road ocazional detin un suzuki jimny sa auzim numai de bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bcristian Postat Februarie 12, 2017 Partajează Postat Februarie 12, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Am de vreo 2 ani un Jeep Grand Cherokee WJ, inainte am avut vreo 5 ani modelul anterior, ZJ. Imi place sa lucrez eu la masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin26 Postat Februarie 12, 2017 Partajează Postat Februarie 12, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut.Sunt posesorul unui SAMURAI sj80 din 96,folosit in mod frecvent pentru pescuit si vanatoare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate