Nechita Postat Februarie 13, 2017 Partajează Postat Februarie 13, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt Nechita cam de un an (2016 ) am devenit proprietar/innebunit de LR. Am un Discovery 1 TD300 din 89'. Sunt aici sa fac cunostinta cu pasionatii masinilor de teren, si sa impart idei, si bineinteles sa cer sfaturi de la cei care au experienta in detinerea acestei marci. [ATTACH=CONFIG]275858[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hgyozo Postat Februarie 13, 2017 Partajează Postat Februarie 13, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Sunt Gyozo , de loc din Toplita , de 7 ani stau in Targu Mures , sunt de cateva luni posesorul unui Land Rover Freelander TD4 cutie automata . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
taz_taz907 Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, SUnt Vlad din Bucuresti si am un Mitsubishi Pajero LWB 2.8D din 1998. Sunt interesat de iesirile la sfarsit de saptamana. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mircy28 Postat Februarie 14, 2017 Partajează Postat Februarie 14, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Mircea Rotund din Cluj, lucrez in IT. Am (deocamdata) un Opel Frontera B foarte frumos si bine intretinut. Numa' cu bine :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Vl Postat Februarie 16, 2017 Partajează Postat Februarie 16, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt Daniel Vladan din com. Poiana Mare, Dolj, am un Opel Frontera A 2500 tds din 1998, sunt pasionat de masinile de teren. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Leca Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara! Sper ca am nimerit unde trebuie! Vreau sa ma alatur unui grup de pasionati 4x4. Vreau sa imi cumpar cat mai curand Daihatsu Feroza si sper sa ma ajutati cu sfaturi si pareri .Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Leca Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Mircea Rotund din Cluj, lucrez in IT. Am (deocamdata) un Opel Frontera B foarte frumos si bine intretinut. Numa' cu bine :) Buna! Esti multumim de Opel Frontera? Eu imi doresc un Daihatsu Feroza dar pana in 3000 e gasesc cam vechi spre foarte vechi. Am auzit pareri bune despre Opel dar ma sperie impozitul anual. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tedis Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut,sunt Tudor din Galati si am un Land Rover Freelander 2.0 TDI din 2003,recent cumparat si doresc sa aflu informatii de la voi ,pentru o buna exploatare si intretinere a masinii. Toate cele bune ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rolleer Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutari Sunt din Bucuresti. AM un toyota avensis....desi nu este 4x4, sper ca nu este o problema Cu respect Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicolai Postat Februarie 17, 2017 Partajează Postat Februarie 17, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna mesterilor, Sunt din Tulcea si inca n-am jucarele, dar am inceput sa ma documentez si poate, poate... Sanatate si timp liber va doresc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RaduTatar Postat Februarie 18, 2017 Partajează Postat Februarie 18, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Radu....si tocmai am cumparat un Discovery 2.Nu cu multe zile in urma am devenit membru al club 4x4 si discutiile de pe forumul Discovery ....m-au convins sa fac pasul de a cumpara unul.Va salut pe toti si chiar sper sa aflu cat mai multe de la voi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
darius dfm Postat Februarie 19, 2017 Partajează Postat Februarie 19, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna Sunt Darius si m-am inscris pe acest forum deoarece doresc sa incep sa ies in off road. Imi caut un patrol y 60 scurt , in cazul in care are cineva unul de vanzare in stare buna la un pret corect, va rog mesaj. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
braga_andrei Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Salutare tuturor Mă numesc Andrei, sunt din Târgovişte, sunt Inginer in instalații civile, cam de jumatate de an sunt posesorul unui Land Rover Freelander 1, 2.0diesel 82KW, Am descoperit de curând acest site şi mi-ar placea un nou hobi de asemenea îmk doresc să cunosc cât mai multe specificații tehnice deslre maşina ce o dețin! Cu stimă! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
schmiriak Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Hello, Sunt John si vreau sa intru si eu in lumea 4x4. Nu am inca masina dar dupa sfaturile pe care sper sa le primesc pe acest forum doresc sa imi cumpar si eu o jucarie. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crashmx Postat Februarie 20, 2017 Partajează Postat Februarie 20, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare, pt prieteni, sunt Laur si am inceput de curand sa cochetez cu offroadul pe 4 roti dupa o experienta mai mare cu offroadul pe 2 roti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ingineru Postat Februarie 21, 2017 Partajează Postat Februarie 21, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Sunt Florin și dețin un Jimny VVT Santana din 2005. Nu are nici o modificare, însă mă gândesc la unele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Paul_ionut Postat Februarie 23, 2017 Partajează Postat Februarie 23, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara! Ma numesc Nastasa Paul si printr-o conjunctura fericita a ajuns in posesia mea un Suzuki Jimny 1.3 M13A 82 cp an 2003 din Anglia O seara frumoasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirelhunt Postat Februarie 24, 2017 Partajează Postat Februarie 24, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare ! Ma numesc Mirel Pop, sunt din Timisoara, posesor de Isuzu Trooper 2.8 TDI. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Oita Mirel Postat Februarie 26, 2017 Partajează Postat Februarie 26, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor,Numele meu e Mirel Oita sunt din Bucuresti, conduc cu placere un Terrano 2 din '99 si ma bucur ca gasesc foarte multe informatii si discutii de bun augur aici pe forum.Va salut si va doresc plimbari in natura fara incidente grave. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
shpagasinu Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Tavi din Iasi, proaspat posesor de land Rover Discovery 3, 2.7, 190 CP, vă saluta!! Land Rover, Discovery 3- 2005, 2.7, 190 CP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wildexplorer Postat Februarie 28, 2017 Partajează Postat Februarie 28, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Sunt George Secareanu, administrator de pensiune turistica in timpul serviciului; pozar, pescar la musca, mergator pe munte si lucrator in lemn in timpul liber. Cu acelasi nume ma gasiti si in viata paralela, Facebook. Momentan invart volanul unui Logan MCV, sunt fan LR Disco (1 si 2) de cand am vazut Camel Trophy pentru prima data, dar pe motiv de salariu mic si impozit mare, ma indrept spre un Freelander 1. Sunt incantat sa va cunosc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mario_1702 Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Detin un Jeep Cherokee Pioneer motorizare 2,5 i benzina motor cu carburator produs de AMC . E versiunea full ,anul de fabricatie 1984. Marius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tirex Postat Martie 2, 2017 Partajează Postat Martie 2, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! De cateva saptamani ma bate gandul sa imi iau o masina de teren cu care sa ma plimb pe camp la tara si sa urc pe munte. Asa am ajuns la forum si am gasit topicuri interesante. Sunt programator, locuiesc in Cluj, dar vin din judetul Hunedoara. Imi place muntele si acasa la parinti ar merge de minune un 4x4 la plimbari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dg4x4 Postat Martie 3, 2017 Partajează Postat Martie 3, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Sunt Dragos. Mereu mi-a placut sa admit masinile off-road dar nu am avut niciodata una. Am prieteni si amici care au masini de teren si cred ca mi-ar placea una si mie. Poate intr-o zi o sa fac si pasul acesta. Deocamdata citesc cat mai mult despre masini si le mai vad pe la diverse evenimente, expozitii sau concursuri. Va multumesc pentru admiterea in forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin07 Postat Martie 4, 2017 Partajează Postat Martie 4, 2017 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua , si bine V-am găsit ! Sunt nou in lumea Off-road dar cu o pasiune imensa pt acesta . Va doresc numai bine Sorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate