Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare,

Sunt Nechita cam de un an (2016 ) am devenit proprietar/innebunit de LR. Am un Discovery 1 TD300 din 89'.

Sunt aici sa fac cunostinta cu pasionatii masinilor de teren, si sa impart idei, si bineinteles sa cer sfaturi de la cei care au experienta in detinerea acestei marci.

[ATTACH=CONFIG]275858[/ATTACH]

received_10153845932838384.jpeg.65241ac6a7ac2443b31ac4c684a08255.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare

Sunt Gyozo , de loc din Toplita , de 7 ani stau in Targu Mures , sunt de cateva luni posesorul unui Land Rover Freelander TD4

cutie automata .

Link spre comentariu

Buna seara!

Sper ca am nimerit unde trebuie!

Vreau sa ma alatur unui grup de pasionati 4x4.

Vreau sa imi cumpar cat mai curand Daihatsu Feroza si sper sa ma ajutati cu sfaturi si pareri .Multumesc!

Link spre comentariu

Salut,

Sunt Mircea Rotund din Cluj, lucrez in IT.

Am (deocamdata) un Opel Frontera B foarte frumos si bine intretinut.

Numa' cu bine :)

Buna!

Esti multumim de Opel Frontera?

Eu imi doresc un Daihatsu Feroza dar pana in 3000 e gasesc cam vechi spre foarte vechi.

Am auzit pareri bune despre Opel dar ma sperie impozitul anual.

Link spre comentariu

Salut,sunt Tudor din Galati si am un Land Rover Freelander 2.0 TDI din 2003,recent cumparat si doresc sa aflu informatii de la voi ,pentru o buna exploatare si intretinere a masinii.

Toate cele bune !

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Radu....si tocmai am cumparat un Discovery 2.Nu cu multe zile in urma am devenit membru al club 4x4 si discutiile de pe forumul Discovery ....m-au convins sa fac pasul de a cumpara unul.Va salut pe toti si chiar sper sa aflu cat mai multe de la voi!

Link spre comentariu

Buna

Sunt Darius si m-am inscris pe acest forum deoarece doresc sa incep sa ies in off road.

Imi caut un patrol y 60 scurt , in cazul in care are cineva unul de vanzare in stare buna la un pret corect, va rog mesaj.

multumesc

Link spre comentariu

Salutare tuturor

Mă numesc Andrei, sunt din Târgovişte, sunt Inginer in instalații civile, cam de jumatate de an sunt posesorul unui Land Rover Freelander 1, 2.0diesel 82KW, Am descoperit de curând acest site şi mi-ar placea un nou hobi de asemenea îmk doresc să cunosc cât mai multe specificații tehnice deslre maşina ce o dețin!

Cu stimă!

Link spre comentariu

Salutare tuturor,Numele meu e Mirel Oita sunt din Bucuresti, conduc cu placere un Terrano 2 din '99 si ma bucur ca gasesc foarte multe informatii si discutii de bun augur aici pe forum.Va salut si va doresc plimbari in natura fara incidente grave.

Link spre comentariu

Salutare!

Sunt George Secareanu, administrator de pensiune turistica in timpul serviciului; pozar, pescar la musca, mergator pe munte si lucrator in lemn in timpul liber. Cu acelasi nume ma gasiti si in viata paralela, Facebook.

Momentan invart volanul unui Logan MCV, sunt fan LR Disco (1 si 2) de cand am vazut Camel Trophy pentru prima data, dar pe motiv de salariu mic si impozit mare, ma indrept spre un Freelander 1.

Sunt incantat sa va cunosc.

Link spre comentariu

Salutare! De cateva saptamani ma bate gandul sa imi iau o masina de teren cu care sa ma plimb pe camp la tara si sa urc pe munte. Asa am ajuns la forum si am gasit topicuri interesante.

Sunt programator, locuiesc in Cluj, dar vin din judetul Hunedoara.

Imi place muntele si acasa la parinti ar merge de minune un 4x4 la plimbari.

Link spre comentariu

Salutare tuturor! Sunt Dragos. Mereu mi-a placut sa admit masinile off-road dar nu am avut niciodata una. Am prieteni si amici care au masini de teren si cred ca mi-ar placea una si mie. Poate intr-o zi o sa fac si pasul acesta. Deocamdata citesc cat mai mult despre masini si le mai vad pe la diverse evenimente, expozitii sau concursuri. Va multumesc pentru admiterea in forum.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare