Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

Salutare si bine v-am gasit!

Mihai - Suzuki Jimny '99, 1.3 benzina. Mica si fasneata. Mananca pamantul si benzina :)) toate astea in Iasi si imprejurimi.

PS: Multumesc @alex44 pentru toate informatiile oferite! :D

Suzuki Jimny '99 - G13BB - Manuala |

Rescue4x4

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut, sunt Sandu din Chișinău.

Sunt vânător, evident practic și offroad-ul. Am un Defender TD5 și un Discovery TD5.

La moment mai import piese și accesorii auto în Moldova :)

Link spre comentariu

Salut!

Ma numesc Dorian, sunt din Timisoara si detin un Mitsubishi L200 Double Cab din 2006, luat de nou.

In ultima vreme, Mitsu' e folosit mai mult pentru iesirile din weekend la cabana, unde drumul lasa de dorit si accesul e mai dificil...as putea zice light off road.

In toti cei 195000 km nu ne-a lasat niciodata in drum si trebuie sa recunosc ca sunt foarte multumit de fiabilitatea japonezului :)).

Link spre comentariu

Salutare!

Imi pare bine ca pot fi alaturi de voi si sper ca cel putin cu o parte dintre voi sa ajung sa ma cunosc.

Din pasiune pentru pescuit la Dunare, mi-a incoltit de curand ideea achizitionarii unui Samurai, si, ulterior, reconditionarea lui totala.

Sper sa gasesc aici raspunsuri la intrebari si ajutor din partea voastra.

O zi buna!

Link spre comentariu

Salutari membrilor Forumului. Sunt Dragos, posesorul unui Daihatsu Feroza fabricatie 1997 achizitionat de curand de la fosti proprietari "fara inima". Am demarat deja lucrari de aducere pe linia de plutire si m-am lovit de probleme care imi scot peri albi. Dar cu efort si ajutor din partea prietenilor voi reusi si voi fi mandru de cutiuta mea. Asa a botezat-o fetita mea: Cutiuta!

Link spre comentariu

Salutare tuturor,

Sunt Bogdan si de mult incerc sa-mi fac timp pentru a-mi cumpara un 4x4 pe care sa-l prepar pentru iesiri mai serioase. Acum sunt in cautare si cred ca ma indrept catre un Y61. Fiind novice in domeniu, orice ajutor de la cunoscatori este binevenit. Multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Ma numesc Mihai, sunt din jud. Alba! Detin un Mitsubishi Pajero 2.5 tdi din 1991 pe care il am din toamna anului 2017! Va salut pe toti!

Link spre comentariu

Ziua bună tuturor,

Am decis să dau Marea pe Ardeal, iar acum sunt in renovări la o casa săsească in Valea Viilor, langă Copșa Mică, undeva intre dealuri. Ei bine, efortul ăsta m-a făcut să privesc altfel spre Pick-up uri și iată-mă semnind adeziunea la clubul vostru.

Cu semnatul a fost ușor, ce e greu acum urmează, căci după ore și ore de citit *as guest*, m-ați amețit, speriat (in sens pozitiv evident) și intr-un final m-ați indrumat spre o MAZDA B 2500, obligatoriu SH din Germania, pe la decenta sumă de 3-4 mii de euro. Mai puțin nămol, mai mult cărăușie pană ce duc la bun sfarșit proiectul casa. Apoi cred că nu voi mai renunța la ea dacă se dovedește acel companion de incredere despre care am citit la voi...la noi,deja.

La bună vedere și mulțumiri

Link spre comentariu

Salutări tuturor,

Sunt Marius din Călărași, dețin de puțin timp un Suzuki Jimny din 2002, prima masină, care la volan îmi lipește un zămbet permanent pe față, mă bucur să mă alătur familiei 4x4.

Mulțumesc pentru acceptul pe forum!

Multă stimă și respect,

Link spre comentariu

salut,

sunt Cosmin, din Pitesti, insa stabilit in Polonia de cativa ani.

Intentionez sa-mi iau un Discover 3, pentru iesit in natura ocazional si as avea nevoie de ceva sfaturi. Din cate citesc, toata lumea se vaita de Land Rover, in special Freelander-ul 1 si Range Rover, insa n-am putut gasi prea multe opinii despre D3.

Merci frumos!

Link spre comentariu

Salut, ma numesc Rotariu George-Ciprian, am achizitionat acum o saptamana un Daihatsu Feroza 1.6 16v, dar din pacate trebuie sa schimb radiatorul si am inteles ca se potriveste si cel de pe dacie 1310, daca e cineva prin Brasov care ma poate ajuta sau indruma as fii foarte recunoscator.

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare