Ana Maria Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ,ma numesc Ana ,dețin un Range Rover sport 2010 ....mulțumesc ptr primire ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adventure Postat Iulie 24, 2018 Partajează Postat Iulie 24, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor,numele meu este calin sunt sofer de tir si pasionat de off road sunt din baia mare si detin un nissan navarra cu motor de teranno 2 iar inainte de aceasta masina am avut un suzuki samurai, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ualbert Postat Iulie 25, 2018 Partajează Postat Iulie 25, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut sunt Albert, nou pe forum, masina Jeep Cherokee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florencio Postat Iulie 25, 2018 Partajează Postat Iulie 25, 2018 Membru nou: Ma prezint - Florencio Salutare tuturor. Sunt Florencio, si incepand de astazi sunt membru al acestui forum. Nu detin personal inca un 4x4, dar in familie avem un Hyundai Santa Fe din prima generatie 2.0 CRDI automata. Am avut la vremea mea un ARO 243, cu motor BV, si am ceva experienta off-road, dar la nivel incepator. Sper sa gasesc idei si sfaturi pentru o viitoare achizitie, doar pentru FUN, tractabila pe o platforma, si utilizata in week-end. Numai bine va doresc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ativix Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Adrian ma numesc, pasionat de masini 4x4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gyozo Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna colegi la un l200 de cateva zile nu semai tureza motorul inmers la acceleratie constanta dupa un timp nuse mai accelereaza calc amrejul turez scoaete un fum negru diupa care revine daca nu calc amreaju si accelerez se aude un troncanit,ce poate avea mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vladi.n Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc Vladimir, sunt din Timisoara si am o pasiune pentru offroad, dar in general pentru masinile 4x4. omentan nu detin niciuna, in trecut am avut un Mitsubishi Pajero 2,4TD, an 86 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut daniel Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor buna ziua. numele meu e ionut daniel. sant din brasov. am un land rover freelander din 2003, diesel si e prima mea masina de teren. poze in curand . va multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
David. Postat Iulie 26, 2018 Partajează Postat Iulie 26, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut.Mă numesc David , sunt din județul Arad şi sunt pasionat de off-road.Maşinuța mea este un Land Rover Defender din 1990 (2.5 diesel 200 tdi) .:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ortopedul Postat Iulie 27, 2018 Partajează Postat Iulie 27, 2018 (editat) Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare..Ma numesc Alexandru Ivan si de vreo 3 saptamani sunt posesor de un crawler-buggy homemade....nu de mine facut..cumparat....are la baza punti de nissan patrol y60, motor de mercedes w124 2l diesel, cutie in 5 trepte, reductor de aro, lama de zapada, troliu...sunt in zona Novaci, Gj. Editat Iulie 27, 2018 de ortopedul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Spulber Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare Sunt Constantin din Bârlad, sunt nou pe acest forum, dețin un jeep cherokee kj 2.8 crd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreiprodan97 Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Numele meu este Andrei, sunt din Targoviste. Sunt un proaspat posesor de Suzuki Samurai, iubesc natura dar si aventura. :club: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r42van Postat August 2, 2018 Partajează Postat August 2, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Razvan, sunt din Magurele, Ilfov si sunt posesorul unui Jeep Wrangler YJ din '90. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jackob Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Bine v-am gasit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
colldy Postat August 3, 2018 Partajează Postat August 3, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut ! Ma numesc Vlad, sunt din Piatra Neamt dar locuiesc in Iasi si am cumparat recent un Hilux 2.5 D4D 2007 . Masina nu a facut offroad, doar ceva drumuri prin padurile de langa Iasi/Neamt. Am o multime de intrebari/idei, cand sa postez ceva m-am lovit de regulamentul cu prezentarea:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Saracor 75 Postat August 4, 2018 Partajează Postat August 4, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Bună ziua oameni buni, mă numesc Cornel și sunt într-o dilema,... mi-au plăcut ieșirile în natură, întotdeauna mi-am dorit o mașină de teren. M-am îndrăgostit de un GC Liberty de 2.8,și de câteva săptămâni tot încerc să mă documentez despre aceasta mașină (mașina din 2010.. 177 cp)..... Dacă se poate ca cineva să-mi dea câteva cuvinte, păreri orice informație despre o astfel de mașină ar fi minunat... Sunt un om simplu.... Mulțumesc anticipat.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Xalib Postat August 4, 2018 Partajează Postat August 4, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Catalin din Ploiesti si am un 90/TD5 2004. :wink: Si mai am de lucru la el. Sunt convins ca o sa invat multe de pe forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ginghinac Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut la toata lumea! Ma numesc Catalin Ginghina, din Telita Tulcea. Am un Scenic RX4, si de 5 ani sunt apicultor. Cate a indurat masina, numai ia stie. Multumit de ea, si-a facut datoria din plin, dar a ajuns la limita. Am un numar mult mai mare de stupi si nu mai face fata. Imi trebuie alta. Cu ajutorul vostru, sper sa fac o alegere corecta. Sa auzim numai de bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marin43 Postat August 7, 2018 Partajează Postat August 7, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Sunt Marin, din Constanta, si de ceva timp ma tot uit dupa un 4x4. Am condus pe munti acum cativa ani un Vitara 2.0 si pot sa spun ca de atunci visez la o asemenea masina dar ori de cate ori strang cate un ban, se intampla sa apara altceva mai urgent. Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin ROCSTA Postat August 8, 2018 Partajează Postat August 8, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Eu sunt Florin Maftei, locuiesc in Brasov si am 3 modele de Asia Rocsta, una e pe benzina 1.8 si celelalte diesel 2.2 Am facut pana acum trasee prin Valea Prahovei, Buzau si muntii Vrancei Vreau ca una din masini s-o modific pentru competitii, asa ca voi reveni cu detalii pe masura ce incep sa apara detaliie Spor in toate si timp liber va doresc :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wheelman Postat August 9, 2018 Partajează Postat August 9, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, sunt Dragos din Bucuresti si zilele astea imi bat capul si imi cam rup manile cu reparatul unui Opel Frontera B 2.2 16v 136 CP. Este o masina buna, dar ii cam trebuie ceva atentie. :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
George Compass Postat August 9, 2018 Partajează Postat August 9, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Sunt George din Bucuresti, nou posesor de Jeep Compass 2.0L CRD din 2008. Masina care sper sa-mi duca rulota pe peste tot, mai ales la pescuit la mare si la munte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
defender510 Postat August 11, 2018 Partajează Postat August 11, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Eu sunt Alex, proaspat posesor de Land Rover Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ROMAN75 Postat August 11, 2018 Partajează Postat August 11, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor ! Mă numesc Radu si sunt proaspat posesor de Nissan Pathfinder an 2006. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SerbanStefan Postat August 11, 2018 Partajează Postat August 11, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna, sant Serban Stefan de profesie conducator auto de mare tonaj. Localitate: Baia Sprie (10 km de Baia Mare). Am achizitionat acum 2 ani o suzuki vitara din 97’ pentru drumetii si oras iarna. Masina este scurta si inchisa cu tabla. Are motor 1,6, 8 valve, injectie monopunct, nemodificata, productie Spaniola! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate