catalinb13 Postat Mai 4, 2018 Partajează Postat Mai 4, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Sunt Catalin, sunt din Brasov si planuiesc de ceva timp sa achizitionez o masina 4x4. Pana acum am facut off-road pe doua roti si consider ca este momentul sa trec la patru :) Tin sa mentionez ca acest forum este plin de informatii foarte utile celor incepatori ca mine si tin sa multumesc tuturor celor ce isi aduc contributia. Sper sa pot ajuta si eu la un moment dat. Zi faina si cat mai multe expeditii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei2018 Postat Mai 5, 2018 Partajează Postat Mai 5, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor, Sunt Andrei din Targu Jiu , locuiesc in Bucuresti pentru ca IT :) , si sunt mandru posesor de MB GLK , 4 Matic 170 HP. este prima masina 4x4 Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DarekPu Postat Mai 5, 2018 Partajează Postat Mai 5, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Bună tuturor, Sunt DarekPu, locuiesc în Polonia, dețin Land Rover Discovery II mulțumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
galileo Postat Mai 6, 2018 Partajează Postat Mai 6, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor salut, ma numesc Dan si sunt fericitul posesor al unui aro 324, aflat in plin proces de modernizare. mai exact toyotizare ... all the best! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
babis Postat Mai 7, 2018 Partajează Postat Mai 7, 2018 (editat) Prezentare Salut tuturor. Sunt Babis din Bucuresti. Sunt grec si vreau sa ma bag macar la inceput in soft off-road. Am un Subaru Forester SH 2.0D din 2012 nemodificat. Sunt in cautare de o masina modificata sau nu, pt a construi un vehicol de expeditie. Multumesc Editat Mai 7, 2018 de babis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aktymel Postat Mai 8, 2018 Partajează Postat Mai 8, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor . De ceva vreme îmi surâde ideea de a-mi achiziționa un model de 4x4 gen vitara sau pinin. Înclin spre pinin pt ca am testat și una și alta și m-a convins mai mult pininul. Mai soft pe sosea mai multe dotări, geamuri și ac... Și an după 2000. Ce nu îmi place este consumul care în general sare de 10 %... Una peste alta mașina va fi folosita pentru ieșiri ocazionale la munte sau pescuit și preponderent pe sezonul rece pt a-mi ști consoarta în siguranță pe drumurile înzăpezite ale patriei. Am câteva întrebări la care sper sa găsesc un răspuns de la voi. Am văzut câteva mașini și cam toate se învârt în jurul a 3000 și ceva de euro. Mi se pare destul de mult pt o mașină de 20 ani... Și mai ales ca tot ce am testat aveau probleme cu rugina pe dedesubt și nu numai. Casetofoane schimbate deci fără funcție de computer de bord sau cu display-ul șters de soare și îmbătrânit de timp... Merita sa investesc și sa o țin cel puțin încă 5 ani de acum înainte?! La ce sa fiu atent când cumpăr?! Mulțumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ro nin Postat Mai 9, 2018 Partajează Postat Mai 9, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Bun găsit! ro nin- Lada Niva 2008 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucian ghenu Postat Mai 9, 2018 Partajează Postat Mai 9, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare! Lucian, Bucuresti, in cautare de 4x4 :-) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy3526 Postat Mai 9, 2018 Partajează Postat Mai 9, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare ma numesc Andy si sunt proaspat posesor de Suzuki Jimny si am intrat aici sa invat de la voi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cvasa Postat Mai 10, 2018 Partajează Postat Mai 10, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, Ma numesc Vlad si sunt din Hateg (HD). Sunt pasionat de natura si explorare, asa ca am o masinuta Suzuki Grand Vitara (2004) ce ma ajuta sa ajung in tot felul de locuri faine. Sper sa aflu si sa impartasesc cat mai multe informatii utile pe acest forum. Sanatate si voie buna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bnt Postat Mai 13, 2018 Partajează Postat Mai 13, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Ma numesc Razvan sunt din Brasov (de curand) am 30 de ani aproape, lucrez in proiectare. Incepe sa se incolteasca o pasiune pentru iesirile in natura, si ma gandesc serios sa trec pe o masina adecvata pentru astfel de iesiri. Sunt la stadiul de informare, pentru a face alegerea potrivita necesitatilor mele. Zi faina! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kucera Postat Mai 13, 2018 Partajează Postat Mai 13, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc Alex, sunt din Sinaia si tocmai am achizitionat un Freelander 1 facelift TD4 din 2005, in 3 usi cu hardtop. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vandm Postat Mai 13, 2018 Partajează Postat Mai 13, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc Alex, sunt din Sinaia si tocmai am achizitionat un Freelander 1 facelift TD4 din 2005, in 3 usi cu hardtop. sa iti ofere numai saticsfactii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mocanu_ncl Postat Mai 13, 2018 Partajează Postat Mai 13, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor VA SALUT! Ma numesc Nicu, am 50 de ani si sunt un admirator al masinilor 4x4. Locuiesc in Anglia si recent am cumparat un Freelander 2 SE TD4, din 2007 ,vreau sa vad de ce este in stare acest suv si daca "o tin rotile" pana in Romania. Prin intermediul vostru poate, am sa aflu mai multe despre performante, probleme, si discutii legate de aceste modele de masini. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dom42 Postat Mai 15, 2018 Partajează Postat Mai 15, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Ciao, I am Dom and will be in Timisoara for the next year or so. I am interested in joining people for some off-road and camping over the weekends in my Land Rover Defender. Nothing too crazy since this is my only car. I am happy to drive a few hours to the location, only Bucharest would be a bit too far. : Wink: I would also appreciate, if someone knows a seat upholstery close to Timisoara. Multumesc, Dom Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paul 74 Postat Mai 16, 2018 Partajează Postat Mai 16, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna ziua, Paul este numele meu si sunt posesorul unui Freelander 1 - TD4 fabricat in 2003. Masina am achizitionat-o de noua si sunt fff mutumit de ea (sper ca si ea sa aiba aceasi parere despre mine:wink:) Sunt bucuros si in acelasi timp onorat sa ma alatur acestei comunitati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vandm Postat Mai 16, 2018 Partajează Postat Mai 16, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare, ma numesc Alex, sunt din Sinaia si tocmai am achizitionat un Freelander 1 facelift TD4 din 2005, in 3 usi cu hardtop. unde stai in sinaia?eu pe mal stau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dancluj Postat Mai 16, 2018 Partajează Postat Mai 16, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Buna seara! Sunt Dan din Dej, Cluj. Sunt posesor al unei Feroza din 1997 si am ajuns aici cautand rezolvarea la unele probleme aparute la aceasta masinuta. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bionuttt Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor ma numesc ionut si sunt nou pe forum si incepator in ceea ce priveste 4x4 am achizitionat de curand un freelander din 2005 td4 motor 204d3 (cred) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danielgabriel Postat Mai 17, 2018 Partajează Postat Mai 17, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor buna seara!! Ma numesc Daniel sunt din bucuresti, sunt posesorul unui Range Rover Sport 2.7 si faptu ca m am inscris pe acest forum ma ajuta foarte mult in a cunoaste mai multe detalii despre masini cat si despre autoturismul meu. stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OVI-SP Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut.Ma numesc Ovidiu si sunt din Ludus, Mures.Am mai activat pe forum acum vreo 9-10 ani.La data aceea aveam un Discovery 1 iar acum m-am ales cu un Vitara lung.Masina va fi folosita pt pescuit si ture montane.Off road usor si rar spre mediu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ruben Postat Mai 18, 2018 Partajează Postat Mai 18, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut pe toata lumea! Nume: Toth Ruben Locatie: Satu Mare Masina: Vedem in vara :))) Ocupatie: Elev Hoby-uri: Muzica, Desen, IT, Citit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut sportage Postat Mai 19, 2018 Partajează Postat Mai 19, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut Sunt Ionut locuiesc in Focsani si detin KIA SPORTALE 2.0,G.P.L, SWB, LSD, 4X4, soft top+hart top. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaimangu Postat Mai 20, 2018 Partajează Postat Mai 20, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Eu sunt Mihai din Bucuresti. Sunt pasionat de cam tot ce tine de masini. In prezent am un ford focus si vreau sa imi cumpar si eu ceva de off-road. Am vrut sa incep cu un forum, sa invat mai multe despre sportul asta, si in curand sper sa imi cumpar si eu prima mea masina de off-road :). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
balazs Postat Mai 21, 2018 Partajează Postat Mai 21, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare. Ma numesc Balazs, proprietar de 1 luna al unui L200 din 2002, volan dreapta, 2.5 din loc. Sancraiu jud. Cluj. Iubesc masina aceasta. So, salutare tuturor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate