Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Topicul de prezentare al membrilor

ALF-DMAX

Postări Recomandate

Re: Topic de prezentare a membrilor

ARCfest este primul festival de offroad, aventură, camping și natură din Romania.

3 competiții offroad desfășurate în același timp: off-road, rally raid și enduro.

Trasee cu diferite grade de dificultate pentru amatori.

Activități pentru toată familia în Arsenal Park.

Muzică live și prezentări ținute de aventurieri remarcabili.

Trasee bicicletă în Arsenal Park.

Întâlniri de cluburi.

Aquapark

3 zile de desfătare în natură, cu cele mai intense evenimente auto-moto, în cel mai mare parc tematic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna ziua!

Sunt Lavinia. Sunt un conducator auto incepator, de 1 luna mai exact. Conduc un Land Rover Freelander 2, din 2013, motor 2.2 . Sunt interesata sa cunosc cat mai multe despre masina, in special despre modelul de masina pe care o conduc. Sunt din judetul Cluj, localitatea Nicula.

Va doresc tuturor o zi frumoasa!

Link spre comentariu

Salut. Sunt Marius din Tulcea si as vrea sa ma interesez mai mult despre acest hobby.

Am 18 ani, tata a mai fost la concursuri de offroad si am si eu aceasta pasiune.

Avem o toyota land cruiser lj70 cu motor de 3,0 turbo diesel.

:grin: O zi buna! :D

Salut. Ma numesc Marius si la fel ca tatal meu am acest hobby si anume offroad ul

Detinem o Toyota LJ70 modificata dornica sa intre prin noroaie.

O seara buna!

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salutare. Ma numesc Flavius, din Timisoara. Pasionat de tot ce inseamna aventura, de la bike-ing extreem pana la off-road. Am schimbat de curand "patrupedul" cu roti de la un pajero pinin la un Ford Ranger din 2000. Vechi tanculetul dar trage de numa! :-) Nu ratez ocazia de noroiala daca se iveste, si imi cunosc cat de cat limitele si ale mele si ale masinii. Fiind pasionat de construirea de trasee de mtb ajung mai tot timpul cu masina plina de scule prin padure si normal noroaie.

Zi faina la toata lumea.

Link spre comentariu

Salut,eu sunt Florry si am achizitionat in aprilie un Mitsu Pajero Pinin 1.8 GDI,an de fabricatie 2000,o bijuterie.Recomand.

Salutari!Sunt Florry si sunt posesoarea fericita a unui Mitsu Pajero Pinin, 1.8 GDI.Este preferatul meu mai ales ca transferul 2x4 - 4x4 se face manual.O seara super!

Editat de Astral
Link spre comentariu

Salut!

Sunt Tudor si din decembrie 2017 conduc un RAV4 2.0 VVTi din 2007. L-am gasit intr-o stare excelenta si l-am cumparat pe loc. Nu intentionez sa fac extreme offroad cu el pentru ca nu cred ca poate, dar la zapada si noroiul prin care trebuie sa trec iarna pentru a putea ajuge acasa face fata cu brio!

Link spre comentariu

Salut.

Ma numesc Dan. Locuiesc in Bucuresti, am un Subaru Forester din 2006 si recent a inceput sa ma cucereasca ideea unui Discovery 3.

De cateva zile citesc despre subiectul asta. Acum caut mecanici.

Multumesc foarte mult celor care au avut bunavointa si disponibilitatea de a impartasi aici, pe forum, din experientele lor!

Link spre comentariu

Salut. Ma numesc Ionica, sant din Baia Mare, si ca voi toti sant pasionat si am fost de cand ma stiu de tot ce tine de masini. De curand ma tot bate gandul sa achizitionez o masina pentru offroad asa ca am decis sa mai invat una alta inainte sa fac achizitia. Sincer ami face cu ociul o tubulara de rock crawling dar cred ca as fi depasit de situatie.

Link spre comentariu

Salut..Bine v-am gasit!!sunt Raul din Rasnov si detin un Vitara din 1991 pe care vreau sa-l pregatesc pt excursii cu cat mai putine drumuri asfaltate .Am speranta ca aici pe acest forum voi gasii informatiile si sprijinul de care am nevoie. Multumesc anticipat!!

Link spre comentariu

• Astral a schimbat titlul în Topicul de prezentare al membrilor
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare