whitey Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, sunt pasionat de offroad desi inca nu am o masina personala. Am chinuit multi ani in concedii un Ford Focus TDCI pe drumuri de munte pe unde s-a putut intra cu ea. Tot timpul mi-am dorit ceva mai serios de intrat si mers la munte cu familia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adriand78 Postat Septembrie 5, 2018 Partajează Postat Septembrie 5, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! In sfarsit a venit vremea sa imi iau un 4x4, asa ca, firesc, trebuia sa imi fac cont pe forum:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adi C Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma bucur sa fiu printre voi. Sunt Adi, sunt din Hunedoara si proaspat posesor de Mitsubishi Pinin 1.8 GDI. Sa ne auzim cu bine!:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vradu Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut! Ma numesc Radu. Folosesc de aproximativ un an, ocazional, un Jeep Grand Cherokee, fabricat in 2005, care a ajuns la aproximativ 120.000 km (la care eu am contribuit doar cu vreo 10.000 km parcursi pe asfalt). M-am inregistrat pe acest forum pentru a putea ingriji mai bine masina si a gasi recomandari pentru piese, service-uri si mecanici priceputi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Damian Aurel Postat Septembrie 7, 2018 Partajează Postat Septembrie 7, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Bună ziua, mă numesc Aurel și mă bucur să fac parte din acest forum. NU de curând a-m intrat în posesia unui aro 230 motor 2,5 benzină Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucip600 Postat Septembrie 7, 2018 Partajează Postat Septembrie 7, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Ma numesc Lucian, sunt de langa Timisoara. De mult timp imi doresc sa achizitionez un vehicul off-road. In sfarsit momentul. Astfel, era normal sa imi fac si un cont in forumul Club 4x4. Spor tuturor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MarlboroMan Postat Septembrie 7, 2018 Partajează Postat Septembrie 7, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Seara buna, Ma numesc Adrian, imi plac jucariile "pe roti" si caut sa aflu cate ceva despre cele 4x4. Bine v-am gasit. Va salut! :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
George Romulus Postat Septembrie 9, 2018 Partajează Postat Septembrie 9, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Ma numesc George,sunt din Curtea de Arges si ma bucur mult ca fac parte din grupul vostru! Lucrez ca sofer,imi plac foarte mult mașinile, motoarele,fiarele in general! De curând in familia noastră a intrat un nou membru: Mitsubishi L200-club cab,motiv pentru care m-am si înscris aici. Masinuta este din 2004,cu doar 70000 km in bord(sper sa fie reali),totul pare original la ea, mecanica, tinichigerie,vopsea(cam matuita), interior! In curând sper sa reușesc sa adaug și câteva fotografii (nu le am nici făcute si nici nu-mi dau seama cam cum le-as putea posta)In mare,cam asta sunt eu...,o zi bună tuturor si drumuri bune!:cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex666 Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Alex, conduc un Pathfinder R51 de care sunt destul de multumit. Bine v-am gasit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stal Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor salut Sunt Catalin,din iasi ,doresc sa achizitionez o feroza dar sunt nehotarat intre aceasta si un vitatra ,grand vitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Costin87 Postat Septembrie 11, 2018 Partajează Postat Septembrie 11, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor salutare grup, costin este numele meu si am un jeep grand cherokee wj 2003 2,7crd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cipri 24 Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Ciprian sunt din Baia Mare si detin un Nissan Terrano2 2.7 tdi automat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
g0d47 Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, ma numesc Vlad si am un Grand Cherokee 2.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bracself Postat Septembrie 13, 2018 Partajează Postat Septembrie 13, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor! Ma alatur si eu cu un Pajero 3,5 V6 din 1999! Nu fac off road dar il folosesc in conditii destul de grele la vanatoare si mai potolit la pescuit! Merg pe varianta nemodificata dar cu BFG si SuperWinch in bot! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fender Postat Septembrie 14, 2018 Partajează Postat Septembrie 14, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Long time no see ... Sunt acelasi 'fender' activ acum cca 10 ani pe acest forum (parca eram si mod in sectiunea Land Rover sau ma insel?). Din pacate mi-am pierdut inregistrarea initiala dar vad ca username-ul era disponibil asa ca l-am luat din nou. Vad ca mesajele mele au ramas. Bucuros sa vad multe 'fețe' cunoscute de acum aproape 10 ani. Va salut domnilor, mai vechi și mai noi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 14, 2018 Partajează Postat Septembrie 14, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Long time no see ... Sunt acelasi 'fender' activ acum cca 10 ani pe acest forum (parca eram si mod in sectiunea Land Rover sau ma insel?). Din pacate mi-am pierdut inregistrarea initiala dar vad ca username-ul era disponibil asa ca l-am luat din nou. Vad ca mesajele mele au ramas. Bucuros sa vad multe 'fețe' cunoscute de acum aproape 10 ani. Va salut domnilor, mai vechi și mai noi! Bine ai revenit! Sa stii ca ne intrebam, (unii), ce s-a intamplat cu tine! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Calin 1969 Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Ma numesc Calin si sunt din statiunea Sovata,am un Land Rover frelander 1.8 pe benzina. Multa sanatate si noroc tuturor membrilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
John.mf Postat Septembrie 16, 2018 Partajează Postat Septembrie 16, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut. Mă strigă lumea John și dețin un Pajero Pinin 2.0 GDI puțin modificat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Septimiu. Postat Septembrie 17, 2018 Partajează Postat Septembrie 17, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Numele meu este Septimiu si am o Suzuki Grand Vitara din 2004 pe care vreau sa o folosesc la vanatoare, pescuit si alte activitati outdoor. Bineinteles ca in viitor vreau sa o modific sa fie cat mai adecvata activitatilor mentionate si asa am ajuns sa descopar acest forum. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
manowar Postat Septembrie 18, 2018 Partajează Postat Septembrie 18, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Adi, sunt din Bucuresti si am intrat pe aici sa ma documentez cu privire la achizitionarea unui 4x4 (Suzuki, LR Discovery) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvan-paul Postat Septembrie 18, 2018 Partajează Postat Septembrie 18, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut.Numele meu este Razvan.Sunt posesorul unui daihatsu feroza an 1995 motor 1.6 benzina injectie.Sunt nou pe site si sper sa gasesc aici sprijin si ajutor in problemele pe care o sa le intampin pe viitor la masinuta. Va multumesc.:wink::1100643094: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florin_greeny Postat Septembrie 19, 2018 Partajează Postat Septembrie 19, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salutare tuturor. Numele meu este Florin, sunt din Tulcea, sunt Biolog (Ornitolog mai exact). Am avut un freelander 2 in trecut iar acum am un disco 3 si cred ca trec la 4 cat de curand. Ma bucur ca am aflat de acest forum de unde pot invata mai multe si sper sa ne cunoastem si la una din intalnirile in teren. Cu bine, Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mormo-san Postat Septembrie 20, 2018 Partajează Postat Septembrie 20, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut, Sunt Dan din Ploiesti si sunt la primul 4x4, o Vitara 1,6 16 valve scurta din '95. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SebastianMajoros Postat Septembrie 22, 2018 Partajează Postat Septembrie 22, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Salut tuturor, Ma numesc Sebastian si sunt inregistrat pe acest forum din 2011 dar pana acum nu am postat deloc, acum sunt hotarat sa devin activ, cred ca mi-am dat seama ca e mai bine sa ai cui sa ceri sfaturi. Sunt din Oradea si in ultimi ani am avut mai multe masini 4x4, incepand cu Lada Niva - nou cumparata,L200 2007 modelul nou doar pt o luna, vreo 3 Mitsubishi L200 2002-2004, Un Pajero Clasic 2,8 TD. Acum sunt fericitul posesor al unui Shogun Sport cumparat din UK, pe considerentul ca e bazat pe L200. Am ganduri sa-i mut volanul dar ma sperie costurile. Deocamdata e cu numere de UK, dar am programare la RAR luna aceasta. PS:am incercat sa incarc o poza cu Mitsu dar sunt la munte si e tare proasta conexiunea la net. Voi rivenni cu poza, promit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iurcea Andrei Postat Septembrie 22, 2018 Partajează Postat Septembrie 22, 2018 Re: Topic de prezentare a membrilor Va salut ,ma numesc Andrei sunt mecanic auto si lucrez in Germania in service alfa, fiat ,fiat profesional lancia si jeep am un jeep wk2 3.0crd s-limited imi place mult masina si este alta viata cu 4x4 va salut pe toti ,sunt nou pe forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate